Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 03

Savaitės horoskopas – liepos 4–10 d.

Kokia numatoma nauja savaitė su Valstybės dienos švente? Tik gera, ne kitaip!
Voratinklis.
Voratinklis. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę patirsite palaimą, galėdami pasirūpinti savo šaknimis ir šeimos tvirtove. Griebkitės to nelaukdami, kol savaitė įsibėgės, nes pirmadienį naminio Vėžio ženkle įvyks jaunatis. Raitokitės rankoves, nes dabar namuose galite įgyvendinti viską, ką sumanysite.

Savaitę užpildys jausmingi pašnekesiai su šeimos nariais, aktyviai sprendžiamos šeimos finansų temos, viską užgožiantis noras išsakyti savo nerimą ir pasiteisinimai, kad darbui laiko nepakanka, o darbdaviai – tokie nesupratingi. Bandydami ne tik įtikti savo klanui, net ir šiek tiek jam protestuodami, kai ką padarysite savaip.

Savaitę užbaigs besaikis darbštumas, kuriuo vėlgi džiaugsis ne jūsų vadovybė, o jūsų šeima ir tema šeimos pokalbiui, kurios pastaruoju metu buvo bandoma išvengti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmadienį jūsų bendravimo ir artimos aplinkos srityje – Vėžio ženkle – įvyks jaunatis, todėl šią savaitę pradėkite planuodami, kokiu būdu pranešite žinias kitiems ir kaip patys gausite jums reikalingą informaciją.

Tiesa, jautrusis Vėžys diktuos jausmingą pokalbių toną ir poreikį analizuoti jausmus. Per savaitę bus noro tiesiog kalbėti, tikint tuo, ką norite matyti, o nenoro girdėti kitų pamokymus. Užmerkdami akis prieš kitų įžvalgas, veltui užleisite sceną aidui iš praeities, o pažintys su priešingos lyties atstovais kaitins kraują.

Savaitgalį ryšiai su giminaičiais, kaimynais ar socialinio tinklo draugais teiks begalinį džiaugsmą, dėl ko atsargumas atrodys tik nebereikalingas prieskonis. Kai pokalbiui pakvies jūsų antroji pusė – lengvabūdiškumu neišsisuksite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę kažin ar išliksite ramūs, žiūrėdami į tai, kas dedasi jūsų piniginėje. Užuot įkritę į nerimą, savaitę pradėkite sudarę aiškų planą, kokius uždavinius reikia įvykdyti tam, kad situacija pasikeistų. Pirmadienio jaunatis padės juos įgyvendinti.

Tiesa, kai kas darbe žadins viltis, rodydami tai, ką galite turėti. Tačiau norinčius padėti susidoroti su esama situacija veikiau atstumsite. Iniciatyvos darbo vietoje gali būti įvertintos mažomis paskatinimo dovanėlėmis, tačiau įsikišus draugams, tai išbyrės pro pirštus.

Savaitgalį namiškių lūpos tars pažadus, o jūs nesiliausite dėję pastangas, įrodančias, jog jie neapsiriko. Regis, finišuosite diskutuodami apie tai, kiek verta atriekti sveikatos stiprinimui, gydymui ar buičiai pagerinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Finansų patarėjas: 10 būdų, kaip praturtėti poroje

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši savaitė gali būti daug žadanti dėl jūsų ženkle vyksiančios jaunaties. Ji gali būti jūsų naujo gyvenimo etapo pradžia, jei ryšitės. O ryžtis bus nelengva dėl įvairiaspalvių emocijų, užpildančių vidinę erdvę ir pasaulį aplink jus. Pavykus praskleisti emocijų užuolaidą, surašykite pageidavimų sąrašą – žinią Visatai.

Ir nors kai kurie savaitės įvykiai ar žmonės vers suabejoti jūsų pasirinkimais, jums derėtų tikėti savimi ir eiti savo keliu. Retkarčiais kiek per daug kalbėsite apie save, kartkartėmis patikėsite savo žavesio galia, o akimirką pamesite kryptį dėl netikėtai pasikeitusių profesinių aplinkybių.

Savaitgalį bendravimui, ryšiams, išvykoms, rungtynėms ar smagioms diskusijoms galo nebus. Visa tai dar pagardins jūsų įsitikinimas, kad, nepaisant įvairių gyvenimo peripetijų, esate ypatingi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę pabėgti nuo praeities niekur nepavyks, o ir nereikia. Kaip tik tas laikas, esant jaunačiai gretimame ženkle, kai galite ištaisyti anksčiau padarytas klaidas, atleisti, atsiprašyti ar kitaip užtaisyti įplyšimus, trukdančius jaustis laisviems ir galinčiais lengvu žingsniu judėti pirmyn.

Svajodami, kurdami ne vien realius planus, braidydami pro neatsakytus klausimus ir atskleisdami savo šeimos nariams iki šiol neatskleistus savo vidinius lobius, turėsite dar suvaldyti trikdantį kasdienių darbelių srautą ir susiduri su nenorinčiais jūsų suprasti.

Galiausiai kai kas jums grąžins skolas, o jūs atrasite kol kas neafišuotiną būdą pagerinti savo materialiojo gyvenimo kokybę. Ir, žinoma, neapsieisite be aktyvių diskusijų apie namuose vykdomus darbus ar asmeninius įvykius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę pradėsite ir baigsite, likdami ištikimi savo komandai. Geriausia, ką galite padaryti dėl jūsų bendrų tikslų ir dėl savo indėlio į komandos sėkmę – tai pirmadienį nusistatyti siekius, kuriuos norite įgyvendinti. Net menkutės komandinės sėklos, tinkamai pasėtos tą dieną, sudygs.

Tiesa, jų dygimo eiga nebus be trikdžių: nepasitikėjimas bendražygiais ir jų planais gali būti stipresnis už norą sulaukti bendros sėkmės, o kritikos strėlės – aštrios. Laimei, komandiniai argumentai nesibaigiantys, nors ir ne visuomet konkretūs, tačiau keistu būdų įtikinantys, ir diskusijos, keliančios smagias aistras.

Savaitgalis visus jus įtikins, kad turėti ne tik draugų, bet ir šiaip pašnekovų verta. Kaip gi kitaip sužinoti svarbiausias naujienas ir kaip įprasminti save?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Darbas, profesiniai siekiai, ambicijos – štai kas bus jūsų variklis šią savaitę ir tegul niekas nebando jūsų sustabdyti. Pirmadienį jaunatis jūsų gyvenimo tikslų srityje, todėl susikaupkite, sudėliokite prioritetus ir leiskitės užkariauti pačių aukščiausių viršukalnių, net jei ne taip paprasta dėl aplinkui tvyrančios emocijų gausos.

Namiškiai turės jums tikrai stiprių argumentų, o antroji pusė pasiūlys visai kitokį savaitės scenarijų, tačiau nei vienų, nei kitų klausytis net nebandysite - tiek jūsų žodžiai, tiek veiksmai bus sutelkti į darbą ar kitas visuomenines veiklas. Motyvuos ne tik ambicijos, bet ir geresnio atlygio pažadai.

Savaitgalį svarbiausi akcentai nesikeis, keisis tik aplinkybės: galimas nematerialus atlygis už anksčiau įgytus karmos taškus ir smagi diskusija apie tai, kiek vertos jūsų pastangos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sociologas A.Tereškinas: Įsimylėję kankiname save ir kitus. Kartais deginame dirbtines orchidėjas. Tada meilė pasidaro nuodinga

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei ši savaitė fiziškai ir nenublokš jus į tolimus kraštus, tai bent jums padės numatyti būsimų kelionių, klajonių, studijų ir visų kitų jūsų akiratį plečiančių dalykų gaires. Ir vos savaitei prasidėjus, dėliokite sąrašus to, ką norite aplankyti ar išmokti – jūsų planus globos jaunatis Vėžio ženkle.

Tiesa, emocijos liesis per kraštus, o dėl kasdienio šurmulio ir nesibaigiančių faktų būsite skatinami persigalvoti. Tačiau jūs tikėsite, pasakosite, vilsitės ir maitinsite save bei kitus ta viltimi, kad viskas bus taip, kaip jūs sumanėte, nevengdami gražiai pakovoti už savo laimę.

Savaitgalį jumis tikės draugai, o pokalbiai su jais nesibaigs iki paryčių. Ir, panašu, kad niekas paskutinėmis savaitės dienomis neišdrįs suabejoti tuo, ką jūs pasakosite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę turėsite progų pasitikrinti, kiek pasitikite kitais žmonėmis, o kiek juos nuo savęs atstumiate. Jei norite kuo geresnių rezultatų savo intymių, finansinių ir kitokių fizinių ar emocinių patirčių pasidalinimų fronte, sodinkite daigus jau savaitės pradžioje, tikėdami, kad jaunatis Vėžio ženkle padės jiems augti, stiprindama jūsų ryšius.

Ir jei išsakysite namiškiams tai, ką paprastai slepiate, tai tik dėl to, kad patikėsite jais. Galimas daiktas, jog poreikis išlaikyti sau turimą informaciją ar kokius materialius turtus griaus jūsų planus, o rizikingi sprendimai pakabins ant plauko ne tik tai, kas jūsų.

Savaitgalį bus daugiau poreikio slėpti nei atsiverti, net jei bendraujama bus daug. Kita vertus, žinosite, kad tai, ką darote dėl kito žmogaus, privalote padaryti dėl savęs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios savaitės užduotys jums susijusios su santykiais – tiek asmeniniais, tiek darbo, dėl jaunaties savaitės pradžioje vyksiančios jūsų partnerystės srityje ir dėl daugybės ją atakuojančių aspektų. Visų pirma, nuspręsite, ką norite pakeisti jūsų santykiuose, o ką išlaikyti nepakitus.

Tokiu būdu naudos duos intriguojantys pokalbiai ar viltis žadinantys pasakojimai. Be to, bus lengviau užgesinti ambicijas, trukdančias nusilenkti tiems, su kuriais dalinatės gyvenimu ar bendra veikla. Santykių eigos nesutrikdys šeimos narių pokštai, o draugų iniciatyvos padės atrasti naujų galimybių.

Savaitgalį aktyviai diskutuosite su draugais, o savo poziciją tarp žmonių stiprinsite optimizmu ir pasitelkę į pagalbą žinias, patirtį ir visa tai, kuo tikite. Kai kam pasiseks išvykti į kelionę su artimu žmogumi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip įveikti įkyrų augalą – dirvinį asiūklį?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ši savaitė gali atrodyti lyg kokia įgrisusi kasdienių įvykių košė, tačiau gali tapti tuo patiekalu, kuris jums padės išvengti negalavimų, sustiprinti sveikatą, paįvairinti kasdienybę, pagerinti atmosferą darbo vietoje ir įnešti naujų tikslų į jūsų įprastą aplinką.

Pokalbis su kolega sužadintų didesnio atlygio viltis arba padėtų pritaikyti darbe jūsų vaizduotę. Be to, smagiai išsikovoję pozicijas, patirsite malonumą dirbti. Ir net jei bus primenančių, kad dalis darbų anksčiau buvo nepadaryta ar jie atlikti netinkamai, sunkiai tuo tikėdami norėsite judėti pirmyn, o ne žvalgytis po praeitį.

Savaitgalį gausite palaikymą, sumanę ką nors savo buityje pagerinti, pagražinti ir net gausite tam reikalingos informacijos, kurios paprastai jums nedalina. Ir galiausiai – proga su kai kuo padiskutuoti apie darbą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši savaitė bus pripildyta emocijų ir tik jums rinktis, ar jos bus šviesios, ar niūrios. Ar tik gersite viską į save, ar ir su kitais dalinsitės. Kūrybos džiaugsmas, pramogos, romantika ir vaikų juokas – tai dalykai, kuriuos galite paversti savo gyvenimo dalimi, jei pirmadienį pabandysite sudėlioti jums svarbius akcentus.

Ir net jei kelias į kūrybines aukštumas, turiningą poilsį ir beribį atžalų džiaugsmą nebus rožėmis klotas, jūs galite turėti viską, ką sumanysite. Gali tekti įveikti komandos narių nepasitikėjimą ar neplanuotas išlaidas, tačiau gausite glėbį žinių, pasitikėjimo šeštuoju jausmu ir gebėjimo perskaityti tai, kas parašyta tarp eilučių.

Savaitgalį jūsų artimas žmogus dalinsis su jumis meile ir rūpesčiu, kai kam akiratyje atsiras tas, kuris virpins širdį savo kalbomis ir pažadais, o gautos žinios atvers tokias duris, apie kurias net nesvajojote.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius