Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 02

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 3–9 d.

Orai padovanos karščių, sako sinoptikai. O kokių permainų žada astrologai pirmą rugpjūčio savaitę?
Mergina deginasi.
Mergina deginasi. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje kurti, mylėti ar vaikus auginti bus ir gera, ir sunku, o jus lyg šešėlis persekios jausmas, kad kažkam likote kažką skolingi. Tik ką – dar teks išsiaiškinti.

Savaitės viduryje pagaliau rasite raktą, kuris padės tinkamai panaudoti bendras lėšas jūsų šeimos gerovei gerinti. Kiek vėliau romantiškas pasimatymas ar pokalbis su atžala paskatins jus dar labiau tikėti ir žavėtis vieniems kitais.

Savaitgalį jūsų romantikos ir džiaugsmų sritį palikęs Merkurijus, tapęs tiksliu ir pedantišku, užsiims rimtesniais darbais ir jūsų sveikata. O Marsas, priešingai, jus ragins kovoti už savo meilę, saviraišką ir netylantį vaikų juoką.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžios įvykiai jūsų namuose kvies jus prisiminti, ką esate pamiršę. Šis praeities aidas jus guos, džiugins, ramins ir visaip vilčių teiks, o dar padės nuvyti šalin norinčius sukelti jums abejonių ar aptverti jus aukšta tvora, skiriančia nuo viso likusio pasaulio.

Savaitės viduryje primygtinai reikalaukite aptarti temą, kuriai dėl įvairiausių priežasčių vis trūkdavo laiko, tinkamų pašnekovų, vietos ar dar kažin ko. Artėjant savaitgaliui susitarimas dėl darbo ar sveikatos stiprinimo, o gal veikla šia kryptimi sparčiai jus stumtels į kitą lygmenį.

Savaitgalį astrologinės figūros pakeis savo vietą, tuo mūšio scena paversdamos jūsų namus, o mintis nukreipdamos į vaikus ir kitus jūsų kūrinius. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šios savaitės pradžioje bus daug kalbų apie tai, kas iki šiol buvo aptarta, susitikimų su tais, kuriuos senokai matėte, ir išvykų ten, kur jau esate buvę. Tiesa, kai kuriems jų trukdys kasdienių pareigų prikišta dienotvarkė ar sveikatos sutrikimai. Savaitei įpusėjus, daliai jų duosite atkirtį, tokiu būdu įrodydami savo vertę.

Prieš savaitgalį gautas pasiūlymas kai ką aptarti ar pasirašyti sutartį gali būti malonių permainų vėjų pranašas. Bet ar rasite tam laisvos vietos savo darbų prigrūstame tvarkaraštyje?

Savaitgalį jūsų mintis namų link nukreips šioje srityje įsikūręs Merkurijus, o veiksmo planeta Marsas ragins jus aktyviai reikštis bendravimo fronte. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šios savaitės pradžioje vasariško džiaugsmo resursai seks, jei liausitės tikėję, kad ne vien akivaizdūs rezultatai, realūs daiktai ar konkreti suma banko sąskaitoje įrodo, jog dienos neina veltui. Užuot nukabinę nosį, laistykite ir visaip prižiūrėkite gležnučius augalus, kol jie taps tokiais, kuriais galėsite didžiuotis.

Savaitės viduryje savo asmeninių iniciatyvų dėka įkvėpsite vasariškų nuotaikų pilna krūtine. O prieš pat savaitgalį, ignoruodami jus nevertinančių asmenų žvilgsnius, vis dėlto gausite tai, ko jums reikia. Pirkinys tai, didesnis atlygis ar dar kai kas.

Savaitgalį jums prasidės dienos, kai daug žodžių nereikia pašnekovams įtikinti, o už savo materialųjį pagrindą kovoti norisi labiausiai. 

Taip pat skaitykite: Rugpjūčio mėnesio horoskopas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius