Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 30

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 31 d.–rugsėjo 6 d.

Pirmoji rudens savaitė jau čia pat! Pažvelkite, ką jums žada savaitės horoskopas.
Rudens vaišės
Rudens vaišės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitė prasidės džiugiai, nors tas džiaugsmas bus kiek perdėtas – pernelyg daug savo energijos skirsite viskam, kas susiję su pramogomis, vaikais, kūryba, sportu ir romantiškais nuotykiais. Be to, kasdieniams darbams ir gerai savijautai trukdys povandeninės srovės, kurių įžvelgti taip paprastai bus neįmanoma.

Savaitgalį savo darbštumu stebinsite savo mažą pasaulį ir visaip jį didinsite, nes jūsų akiratyje atsiras tikslų, kurių iki šiol net nebuvote pastebėję. To priežastis gali būti ik tol jums nežinomos, bet šiuo metu atskleistos aplinkybės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje turėsite kilnių tikslų, susijusių su šeima ir namais. Tačiau dėl jūsų gerų ketinimų ir veiksmų ta kryptimi kiti pasijaus nepatogiai – lyg jiems trūktų vietos, ramybės ar tolerancijos. Beje, jūsų draugai bus ne kokie patarėjai vaikų auginimo ir auklėjimo temomis. O realizuodami savo projektą, komandos nariams per daug įgaliojimų nesuteikite.

Savaitgalį norėdami sustiprinti ryšius su savo atžalomis ar kaip nors save išreikšti, tinkamai naudosite gautas žinias užsienio kalba, mokymo įstaigoje, pasikliaudami autoritetais ar tais, kurių nuomonę gerbiate.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje jūsų aplinkoje bus daug kalbų ir, deja, dar daugiau ginčų. Ir turbūt jūs jas inicijuosite. Laimė, ginčysitės gražiai, tačiau tuo sieksite įrodyti tai, kas patenkintų jūsų ambicijas, o ne išsaugotų gerus santykius. Be to, sprendimai, kuriuos darbe priimsite tikėdamiesi kažko gero savo namams ar šeimai, nebus tokie veiksmingi, kaip buvo tikėtasi.

Savaitės pabaiga išsiskirs sėkmingais susitarimais su šeimos nariais dėl bendrų lėšų ar turto panaudojimo. Panašu, kad tai lems sustiprėjęs pasitikėjimas ir kažkokie pagaliau išaiškėję dalykai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai kalba savaitės pradžioje pakryps apie pinigus ir kitas vertybes, savo norams leisite visaip įsikeroti. Kai kas sparčiai pagausins savo sąskaitą ir tuo procesu pasimėgaus, bet taip pat greitai ištaškys viską gražiems ir brangiems daiktams. O viltys, kurias tuo metu dėsite į toli gyvenančius asmenis, regis, bus tik tuščias muilo burbulas.

Savaitgalį gali būti pravartu šį tą aptarti su savo antrąja puse ar kitu svarbiu žmogumi, įsiklausant į jo ar jos įžvalgas. Be to, galimi susitikimai su žmonėmis, kurie jums atskleis svarbios informacijos ar suteiks reikalingų žinių.  

Taip pat skaitykite: Astos Veličkaitės išvaizdos pokyčiai: atsikračiusios 17 kg nebeatpažįsta gatvėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius