Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 18

Šmaikštus horoskopas suaugusiesiems

Kartais į horoskopus patartina pažvelgti ir per humoro prizmę. Tad pašmaikštaukime ir paieškokime tiesos.
Juokinga porelė
Juokinga porelė / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Ženklai Horoskopai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Avinas ir yra Avinas, ką čia daugiau pasakysi. Jis visada teisus, ir taškas. Geriau pasiduoti iš karto negu pradėti su juo ginčytis. Na, galima pabandyti ginčytis nebent tada, jeigu Avinas yra kurčias, aklas, berankis ir bekojis. Tačiau ir šiuo atveju yra tikimybė, kad kuo nors įtikinti Avino jums nepavyks. Užtat Avinai yra sąžiningi. Tokie sąžiningi, kad tiesiai šviesiai į akis jums gali rėžti, jog nauja šukuosena jums netinka, o suknelė storina. Su tuo nieko nepadarysi, belieka tik susitaikyti.

Buities reikaluose Avinas yra ne itin nenaudingas. Daugiausia, ką jis sugeba, – generuoti puikias idėjas, tačiau prie realių darbų ir piršto neprideda. Vis tik jeigu Avinas supras, kad Šaulys plauna grindis geriau už jį, jis kiekvieną šeštadienį iki nualpimo blizgins grindis – Avinas niekada nepripažins, kad Šaulys kažką daro geriau.

Su Avinu niekada nebūna liūdna, jis turi puikų talentą surasti nuotykių „ant savo galvos“. Avinas moka lengvai ir greitai uždirbti pinigų, tačiau iš principo nekenčia jų, todėl pinigais stengiasi kuo greičiau atsikratyti. Bet nepaisant to, visada turi kojinėje paslėptų santaupų. Dėl savo vėjavaikiškumo nuolat pamiršta apie tas santaupas, kas labai patinka Avino draugams, ypač jeigu tas draugas – Dvyniai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dar labiau užsispyrusi būtybė negu Avinas, tačiau neturi to žavaus Avino vėjavaikiškumo. Jautis – tikras „pliuškinas“ – kaip niekas kitas sugeba su didžiausia meile saugoti visokį nereikalingą šlamštą ir labai nustemba, jeigu kažkas iš namiškių pabando šimtą metų neveikiantį tranzistorių, prieškarinį televizorių, visokius skudurus ir makulatūrą išmesti į šiukšlyną.

Jautis – pastovi ir labai prieraiši asmenybė, sugeba puoselėti šiltus jausmus netgi visiškiems pašlemėkams, dėl to labai dažnai būna nelaimingas meilės reikaluose. Šis Zodiako ženklas įtarus iki pamėlynavimo, žvėriškai pavydus ir konservatorius iki kaulų smegenų, dėl to iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad Jautis yra nuobodybių nuobodybė. Dar Jautis yra užsislėpęs iškrypėlis, gali ir nori mylėtis iki sąmonės netekimo.

Jautis itin nepasitiki naujais žmonėmis, užtat dėl senų draugų pasiryžęs viskam, gali ir savo paskutinius marškinius atiduoti ir net nesusimąstyti, ar jie jam tikrai reikalingi. Žodžiu, tikras altruistas, nors dėl šio bruožo dažnai gauna šlapiu skuduru per veidą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tris paras non–stop čiauškėti ir, beje, nė sykio nepasikartoti. Tai, žinoma, visai smagu, bet kartais gali ir varginti. Dvyniams dažnai visi pavydi, nes šis Zodiako ženklas visų galų meistras: jis ir skaito, ir rašo, ir groja, ir šoka, tačiau niekas iš tikrųjų net neįtaria, kaip sudėtinga Dvyniams išgyventi ir pasirinkti šiame didžiulų galimybių pasaulyje – Dvyniams visada atrodo, kad gyvenimas eina pro šalį, net jeigu jie iki ausų įklimpę į kokią nors veiklą.

Mėgsta seksą, gerai pavalgyti ir gauti naujos informacijos. Geriausia, jeigu visa tai gaus vienu metu – atrodo, švelniai tariant, keistoka, bet iš tikrųjų Dvyniai taip taupo laiką. Tai fenomenaliai tingi būtybė: 90 proc. savo intensyvios veiklos atlieka tik tam, kad visi nuo jų pagaliau atšoktų ir paliktų ramybėje.

Dvyniai kartais gali palikti idioto ir „Jonelio“ įspūdį, tačiau tikrai nėra kvaili. Tarpuose tarp beprasmiško čiauškėjimo gali paskaityti ir I. Kanto, ir  S. Kierkegaardo veikalus. Skaitymą dažnai lydi idiotiškas juokas ir įvairūs beprasmiški jaustukai. Bet, tenka pripažinti, atrodo tai žavingai, nes S. Kierkegaardo humorą atrasti ir suprasti sugeba tik Dvyniai.

Sentimentalūs iki ašarų, tiki, kad egzistuoja toks dalykas, kaip romantika, nors ir bando nuo to atsiriboti ir piktai išjuokia tuos, kurie apie tai šneka. Meilėje Dvyniai dažnai nelaimingi, nes ne kiekvienas gali ištverti Dvynių idiotišką linksmumą ir linksmą idiotiškumą. Na, nebent tik Avinas.

Taip pat skaitykite: Kaip pamilti save taip, kad mylėtų ir kiti

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pats bjauriausias Zodiako ženklas, nes sugeba kitus išmušti iš vėžių įkyriais, kvailais ir beprasmiškais klausimais. Linkęs nuolat įsivaizduoti pasaulio pabaigą ir pačius baisiausius dalykus, bijo savo paties atvaizdo ir nuolat puola į isterijas. Vėžys negyvenamoje saloje tikrai mirtų iš bado, nes yra lepus baltarankis ir estetas: jis tikrai nesuvalgytų produkto, jeigu jis, pavyzdžiui, nėra gražiai įvyniotas, o guli kur nors po palme.

Mėgsta seksą, bet mylisi be ugnelės ir aistros. Nors, jeigu nori, gali „užsidegti“, tik po to ilgai graužia save už tai, kad taip stipriai stengėsi, o viskas veltui. Taip pat mėgsta ilgai ir niūriai pasakoti apie savo ligas, gyvenimo nesėkmes ir negandas, tuo atstumdamas nuo savęs kitus žmones, išskyrus Jaučius, nes šie moka dar nuobodžiau pasakoti apie savo organizmą ir jį kamuojančias ligas.

Vėžiai yra ištikimi padarai, nes bijo lytiškai plintančių ligų. Linkę į girtuoklystę ir filosofiją, bet ir vienas, ir kitas iki gero Vėžių „nepriveda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius