Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 08

Kosmoenergetikės prognozės: energijų kalendorius rugsėjo 8–14 d.

„Tai bus metas, kai bet kokie mūsų veiksmai ir pasirinkimai kels pakankamai didelę riziką. Situacijos vis dažniau vers veikti neturint garantijų – vien tik prognozuojant norimą įvykių eigą. Paprastai rizikuoti tenka kone visuomet, tačiau nedaug ir patiriant vos vieną ar kelis nesėkmės procentus. Dabar šis rizikos veiksnys neregėtai išaugs, versdamas mus nuogąstauti dėl galimų praradimų, bijoti dėl neaiškaus galutinio rezultato ar įvykių posūkio“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Rožiniai flamingai
Rožiniai flamingai / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Didesnės įtampos, rizikos ir nuogąstavimų būsenos didins mūsų psichoemocinį jautrumą – tapsime lengviau ir greičiau pažeidžiami, o stengdamiesi to neparodyti aplinkiniams – labiau įsitempę, perdėtai besistengiantys išlaikyti orumą, apsimestiną ramybę ar pasitikėjimą. Mus sups sudėtingos energijos, kurios provokuos, palies mūsų jautriausias ir greitai pažeidžiamas vietas, tad baimė ir įtampa skleisis būtent iš ten.

Drąsūs ir mėgstantys rizikuoti asmenys šią savaitę gali jaustis pakankamai gerai, ypač jeigu jie jau kuris laikas yra patekę į sudėtingą situaciją – laviruoja ant kažko esminio, svarbaus praradimo ribos. Dabar beveik nebeturėdami ką prarasti, jie su itin didele rizika veiks ir įgyvendins savo sumanymus. Toks drąsos šuolis daugeliui pasiteisins, nes tik susitaikius su itin svarbiu praradimu, atsiras galimybės žengti toliau. Stebėsime situaciją, kuomet atsisakius savo užmojų ir planų, numojus ranka į iki šiol visas pastangas, laiką ir energiją suryjančius reikalus, atmetus ambicijas ir rizikuojant visu tuo, kas dar liko, rezultatai pranoks pačius geriausias lūkesčius.  Tai, kas vieniems atrodys visiškai kvaila ir neįtikėtina, kitiems taps nauja ir reikalinga, kad po truputį būtų pritraukta ir įtvirtinta gyvenime.

Taip pat skaitykite: Meilės horoskopas rugsėjo mėnesiui

Turėtume sulaukti įvairių naujovių, netikėtumų, galbūt net ypatingų proveržių, perversmų tradicinio ir netradicinio mokslo bei medicinos sistemose. Bus daug ko atsisakoma. Didelė dalis jau įsitvirtinusių mūsų gyvenime dalykų bus atmesta ir trauksis iš įprastos aplinkos. Mus pasiekiančios energijos skatins visos nusistovėjusios mokslo ar žinių sistemos koncepcijos pokyčius, turėsime šansą, progą kažką išgirsti, suprasti, o gal ir išbandyti visiškai naujai.

Vyresnio amžiaus ir į konservatyvumą linkusiems asmenims tai bus gana didelis iššūkis. Tai, kas sena ir įprasta, jiems vis dar atrodys teisinga ir saugu, o ateinančios naujovės – visiškai neištyrinėtos, per daug drastiškos ir gal būt pavojingos. Jiems norėsis visa tai, kas nauja ir intensyviai braunasi į gyvenimą, atmesti…

Šios savaitės energijos po truputį ves mus į pereinamąją būseną, kuomet sena dar nėra sugriauta, o nauja – nesukurta. Daug kas taps nebeaišku, o iki šiol buvusių autoritetų nuomonės išsiskirs. Kils klausimų, kuo vadovautis, kaip veikti, kur yra tiesa, kas gera, o kas bloga. Štai tokioje klausimų ir svarstymų maišalynėje vis dėlto teks veikti, judėti pirmyn ir stipriai rizikuoti.

Panašu, kad visi kažką prarasime, taip į savo gyvenimą įsileisdami intensyvesnes, reikšmingesnes permainas. Stovint vietoje ar bandant bėgti nuo pribrendusių pokyčių, stengiantis išlaikyti tai, prie ko esame įpratę, prarasime labai daug energijos, tad jausimės nusilpę, išvargę, nusivylę, neberasime iki šiol mums nešančios džiaugsmą veiklos. Vienaip ar kitaip būsime priversti keistis.

Šią savaitę lengviau bus vaikams, nes jie neprisirišę prie stereotipų, šablonų ir lengviau priima naujas gyvenimo ir būties taisykles. Dažniau žvelkime į vaikus ir savo gyvenimą pasistenkime padaryti žaismingu, nesureikšmindami atskirų įvykių ir veikdami taip, kad mums patiems būtų įdomu. Kuo labiau sugebėsime atsipalaiduoti ir įsitraukti į žaidimą, pajusti jo azartą, tuo stipresniais žaidėjais tapsime. O jie – potencialūs laimėtojai, kurie rizikuoja ir gauna trokštamą prizą, apdovanojimus, meilės atsaką…

Šios savaitės energijos intensyviai veiks mūsų endokrininę sistemą, netikėti hormonų pasikeitimai ir juos lydintys fizinio kūno bei emocijų pokyčiai gali tapti išbandymu tiems, kas iki šiol jau turėjo panašių problemų. Kitiems, tai bus metas, kai lengviau bus keisti valgymo, poilsio ar darbo režimą.

Panašu, kad vėl taps malonesnė, patrauklesnė rožinė spalva. Būtent joje mes rasime atgaivą nuo mus vis kitaip veikiančios, besikeičiančios aplinkos. Joje numalšinsime šilumos ar meilės trūkumą, jeigu tokį patirsime. Taip pat rožinė spalva suteiks gilesnę ramybę ir atsvarą besikeičiančių emocijų ir jausmų jūroje, padės lengviau ir nuosaikiau bendrauti, taip pat draugus, partnerius ar tiesiog žmones, su kuriais turėsime reikalų, pajusti širdimi, savo intuityviąja puse.

Puikiai tiks rožinio kvarco papuošalai. Šią savaitę jie turės itin stiprią meilės energijos galią, padės išsklaidyti pesimizmą, pamiršti nuoskaudas, elgtis tolerantiškai ir į save priimti visa, kas pozityvu ir gera.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius