Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 29

Kovo mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Sudėję šių metų ir mėnesio skaitmenis 2016 ir 3 gausime 12, o darsyk jį susumavę – skaičių 3. Skaičius 12 yra kupinas prieštaravimų, nes 1 – tai iniciatyvos ir ryžto, o 2 – pasyvumo ir prisitaikymo skaičius“, – teigia tarologė Lina Balsė, pateikianti kovo mėnesio taroskopą.
Taro kortos
Taro kortos / Fotolia nuotr.

Jie vienas kitą tarsi sustabdo. Jų suma 3 yra priešingybių sintezės ir kūrybingumo simbolis. Iš dviejų skirtingų ir nesuderinamų dalykų gimsta kažkas kokybiškai naujo.

Bendroji prognozė 

Šio mėnesio pamoka yra kaboti tarp žemės ir dangaus, iki rasime būdą naujai ir kūrybiškai suvokti pasaulį ir savo vaidmenį jame, perkainoti savo vertybes ir iš pasyvumo bei apmąstymų periodo išnirti aiškiau žinant, kas esame, ką prasmingo galime nuveikti ir kokie mūsų tikslai.

Shutterstock nuotr./Pakabintojo korta (kairėje)
Shutterstock nuotr./Pakabintojo korta (kairėje)

Panašią situaciją matome 12 numeriu pažymėtoje Pakabintojo kortoje iš Taro kaladės. Šios kortos veikėjas kabo parištas nuo medžio šakos, surištomis už nugaros rankomis, visiškai bejėgis.

Tačiau jo padėtis žemyn galva reiškia, kad pasaulį jis mato atvirkščiai. Jis gali pakeisti savo požiūrio kampą, pamatyti situaciją iš kitos perspektyvos, perkainoti savo vertybes ir prioritetus, paaukoti žemiškas vertybes dėl dvasinių.

Kovo mėnesį galima tikėtis, jog nemažai reikalų ir situacijų tiesiog įstrigs ir nieko negalėsime dėl to padaryti.

Galime jaustis bejėgiais, pykti, spurdėti savo pančiuose, bet taip tik nuvarginsime save. Efektyviau tą laiką išnaudotume, jei ryžtumės nerti giliau į situaciją ir pažvelgti į ją nestandartiškai, iš kito kampo ar kito žmogaus perspektyvos. Susitaikymas su tuo, kas yra, ir perspektyvos pakeitimas šį mėnesį duos daugiau naudos nei pastangos pakeisti tai, kam neturime įtakos. Pavyzdžiui, kito žmogaus. Joks priekaištų, ašarų, maldavimų, pamokymų kiekis nepakeis kito žmogaus, jei jis pats nenori pasikeisti. O to tikėdamiesi ir laukdami mes pastatome save į aukos poziciją.

Kartais ši korta rodo tikrą auką ar pasiaukojimą, kai atiduodama kažkas svarbaus dėl kažko dar vertingesnio.

Skandinavų dievas Odinas savanoriškai, persmeigtas ietimi, kabojo ant pasaulio medžio devynias dienas ir devynias naktis, be maisto ir gėrimo. Šiai aukai jis ryžosi dėl gilesnio pažinimo, ir jam atsivėrė runų paslaptys. Taigi ši korta mus moko nuolankaus pasiaukojimo dėl kilnesnio, aukštesnio tikslo, dėl savo įsitikinimų ir vertybių.

Tačiau yra ir tiesiog amžinos aukos vaidmens pavojus, kai aukojamės neprašyti, patys savęs gailimės ir pykstame ant tų, kurie neįvertina to, ką darome. Aukos vaidmuo iš tiesų yra būdas kontroliuoti kitus per kaltės ir gailesčio jausmus. Ar galite būti sąžiningi ir bent sau patiems prisipažinti, kokioje situacijoje pasiaukojimas yra būdas gauti mainais kažką jums svarbesnį, net jei tai neapčiuopiami emociniai dalykai? O dėl ko išties esate bejėgiai ir naudingiau būtų tiesiog susitaikyti ir priimti situaciją, kokia ji yra?

Dar viena pavojinga šios kortos pusė ir mėnesio tendencija yra per gilus pasinėrimas į pakitusias sąmonės būsenas ir atitrūkimas nuo realybės. Geriausiu atveju tai gali būti gilūs religiniai ir dvasiniai patyrimai, atsidavimas įkvėpimui ir kūrybai, užmirštant net fizinius savo kūno poreikius.

Blogiausiu atveju yra tikimybė tiesiog ieškoti pakitusių sąmonės būsenų per pasinėrimą į fantazijas ir iliuzijas, saviapgaulę, alkoholį ar narkotikus. Pasistenkite  neperžengti ribos tarp sprendimų ir būsenų, kai aukojate kažką dėl aukštesnių ir svarbesnių dalykų, kada ieškote atsakymų savo viduje, ir tarp bėgimo nuo realybės bei atsakomybės už savo gyvenimą.

Kadangi metų skaičius 9 moko filosofinio požiūrio į gyvenimą, moko paleisti, pagalvokite, iš kokių pančių galite paleisti save patys, kur patys save pančiojate, sakydami „noriu, bet negaliu, nes…“, ir pagalvokite, ką geriau paleisti – „noriu“ ar „negaliu“.

Paskirkime šį mėnesį gilesniam savęs ir Visatos dėsnių pažinimui bei susiderinimui su jais. Kartais nebūtina nieko keisti, tik savo požiūrį, ir ta pati situacija staiga įgauna visai kitą prasmę. Pasikeitus požiūriui nukris tie pančiai, kuriais patys save pririšame prie visai mums nepatinkančių situacijų, būsenų ir vaidmenų.

Šio mėnesio užduotys ir pamokos:

  • apmąstyti savo prioritetus ir vertybes;
  • sukaupti drąsos būti originaliems, autentiškiems ir nestandartiškiems;
  • pakeisti požiūrio kampą, pažvelgti į situaciją iš kitos perspektyvos;
  • atsakyti už padarytas klaidas, priimti bausmę, išpirkti kaltę;
  • tiesiog susitaikyti ir ramiai palaukti, kol kažkas išsispręs ar ateis laikas judėti;
  • atsisakyti aukos vaidmens, gailesčio sau, kaltinimų kitiems ir prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą ir vidinę būseną.

Gal išoriškai per šį mėnesį nedaug kas pasikeis, bet jei priimsime Pakabintojo pamoką, vien nuo mūsų požiūrio pasikeitimo staiga viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, nes mes būsime visai kiti žmonės ir mūsų santykis su pasauliu bus jau kitoks.


Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų einame skirtingu gyvenimo keliu ir turime savas pamokas. Todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1975 09 11. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+7+5+0+9+1+1=33. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 3+3=6. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių.

Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1975 metų rugsėjo 11 dieną žmonių, gyvenimo kelio skaičius yra 6. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų korta – Skeptrų 2

Kaip ir visos dviakės, Skeptrų 2 kalba apie pasirinkimą. Jūsų laukia drąsos ir ryžto bei tikėjimo savimi reikalaujantis pasirinkimas, ar likti prie to, kas pažįstama ir įprasta, ar peržengti slenkstį, išplėsti savo horizontus ir imtis kažko naujo.

Ši korta dažnai krenta, kai žmonės pasirenka keisti darbą, veiklos kryptį ar gyvenamąją vietą. Kortos veikėjas laiko gaublį savo rankose, kas gali būti didelės ambicijos „užkariauti pasaulį“ ar noras jį pamatyti, patirti, ko gi dar jame yra. Kaip ir su visais pasirinkimais, kiekvieno jų kaina yra visos kitos alternatyvos, kurių reikia atsisakyti, status quo, iš kurio reikia išeiti, ir rizika.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų korta – Kardų Tūzas

Šį mėnesį jūsų laukia išbandymas, jums teks spręsti sudėtingą dilemą ir priimti atsakingą sprendimą, imtis iniciatyvos. Kardų Tūzas simbolizuoja naują idėją, požiūrį ar informaciją. Tai aktyvi korta, tad ji simbolizuoja galimybę veikti, o ne gauti – galimybę rasti tiesą, pasiekti teisingumą, užmegzti reikiamus kontaktus, pradėti studijas ar pasirašyti sutartį.

Šį mėnesį pagaliau pavyks įveikti jūsų kelyje stovėjusią kliūtį ar išspręsti ilgai kamavusią problemą, priimti teisingą sprendimą. Labiausiai tam padės gebėjimas pažvelgti į situaciją kitu kampu, pamatyti ją šviežiomis akimis, objektyvumas ir disciplina.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų korta – Kardų 5

Nemaloni korta žada nelengvą periodą. Jūsų laukia nemalonūs konfliktai, kuriuose neįmanoma laimėti, nes įsitikinimai ir vertybės, kuriomis vadovaujasi konflikto dalyviai, stipriai skiriasi. Yra didelis pavojus sugadinti santykius su jums svarbiu žmogumi ar apskritai su visais susipykti. Net jei iš konfliktų išeisite nugalėtojais, tos pergalės kaina vers jausti pasibjaurėjimą savimi kaskart ją prisiminus.

Ši korta pataria sumažinti nuostolius ir išgelbėti ką galite kuo anksčiau pasitraukiant iš konflikto, o jei išgelbėti nieko jau nepavyks, bent pasimokykite iš gautos patirties. Pozityvi šios kortos pamoka yra keisti savo pačių mąstymą ir įsitikinimus, o ne kitus žmones ar pasaulį. Joks tarpusavio supratimas neįmanomas, jei negalite priimti naujos informacijos, besiskiriančios nuo to, ką jau žinote, kitokio požiūrio ir vertybių.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų korta – Taurių Riteris

Taurių Riteris žada judėjimą ir pokyčius, susijusius su jūsų emocine savijauta. Jūs patys šį mėnesį būsite nusiteikę romantiškai, jausite ryšį su savo emocine puse ir intuicija, lengviau reikšite emocijas bei būsite pasirengę nuversti kalnus dėl to, ko trokšta jūsų širdis. Kaip tik todėl galima tikėtis progreso santykiuose ir kūrybiniuose projektuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip atrasti savo gyvenimo pašaukimą? Astrotarologė Lana Kutkytė pataria

Šį mėnesį jums gali atsiverti galimybės įgyvendinti svajonę, galite gauti pasiūlymą, kuris jus pradžiugins. Vyrai gali būti nusiteikę itin romantiškai ir galantiškai, o moterys sulaukti savo princo ant balto žirgo pasirodymo, net jei jo vaidmenį atliks ne naujas, o ilgus metus šalia esantis žmogus.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų korta – Taurių 4

Taurių 4 pasakoja apie periodą, kuomet jausite nepasitenkinimą. Galbūt norėjote kažko daugiau iš gyvenimo ar apskritai kitokio gyvenimo. Nepasitenkinimas, apatija ir užsisklendimas nuo aplinkinių ves į naujų galimybių ir pasiūlymų atmetimą, nutolimą santykiuose.

Svajonės ir norai, kad viskas būtų kitaip nei yra, vers jaustis nelaimingais, kai susitelkimas į pozityvius savo realybės aspektus ir gerus dalykus gyvenime leistų jaustis laimingesniais. Pasistenkite būti objektyvesni ir pripažinti, kad kai kur jūsų lūkesčiai tiesiog nerealistiški ir ypač jų saugotis santykiuose. Korta pataria nukreipti žvilgsnį vidun, įsigilinti į save, apmąstyti savo priimtus sprendimus, atvedusius į turimą rezultatą, ir savo paskirtį bei tikslą, kad suprastumėte, kokie turėtų būti kiti žingsniai.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų korta – Monetų 9

Mėgausitės užtarnauta sėkme bei gerove, galėsite pasilepinti kokybiškais daiktais ir turiningai praleisti laiką. Korta simbolizuoja atlygį, tačiau kartais jis ateina ir iš netikėtų šaltinių – galite gauti premiją, dovaną, palikimą, stambų laimėjimą, alimentus po skyrybų ar draudimo kompensaciją. Būsite populiarūs ir gerai leisite laiką, tačiau maloniu gyvenimo būdu mėgausitės dažniausiai vieni.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų korta – Skeptrų 6

Skeptrų 6 rodo, kad šiuo metu labai pasitikėsite savimi ir tikrai turėsite pagrindo savimi didžiuotis. Tai sėkmės ir pergalės korta, žadanti triumfą sudėtingoje situacijoje – jums pavyks įveikti kliūtį ar išspręsti problemą.

TAIP PAT SKAITYKITE: 12 išvaizdos pokyčių, kurie signalizuoja apie sveikatos sutrikimus

Įdėtos pastangos duos puikius rezultatus, sulauksite pozityvaus įvertinimo ir nuopelnų pripažinimo. Galite sėkmingai išlaikyti egzaminą, praeiti darbo interviu ir gauti norimas pareigas ar paaukštinimą, realizuoti savo ambicijas. Ši korta ypač palanki mokslinei veiklai ar karjerai bei verslo projektams. Santykiai su aplinkiniais taip pat gerės, sulauksite didesnio palaikymo.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų korta – Kvailys

Atėjo laikas tiesiog pasikliauti Visata ir savo instinktais bei pasiryžti naujam gyvenimo etapui. Jūsų laukia naujos galimybės ir neįtikėtinas nuotykis, jei tik surizikuosite leistis į kelią ar netgi žengti nuo bedugnės krašto. Šiuo metu viskas yra įmanoma, jei kaip trečias brolis kvailelis į pasaulį einate atvira širdimi, nesate ribojami išankstinių nuostatų.

Ši korta rodo ne drąsą, o baimės neturėjimą, visišką atvirumą ir žvilgsnį į pasaulį smalsaus kačiuko akimis. Iš šalies žmogus, išgyvenantis Kvailio kortos simbolizuojamą etapą, atrodo stipriai rizikuojantis ar besielgiantis „kvailai“, nestandartiškai, peržengiantis nusistovėjusias normas ar griaunantis įprastus lūkesčius, nesirūpinantis aplinkinių nuomone. Tačiau jums tai vidinės laisvės pojūtis ir nauja pradžia gyvenime. Gyvenimas gali pateikti netikėčiausių staigmenų, jūs patys galite ryžtis radikalioms permainoms.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų korta – Imperatorė

Šį mėnesį teks skirti dėmesio motinai ir santykiams su motina arba patiems labiau išreikšti savo moteriškas bei motiniškas (net jei esate vyras) savybes – globoti, puoselėti, mylėti, išreikšti savo kūrybingumą. Imperatorė yra vaisingumo simbolis ir viskas, ką darysite su meile ir kūrybingumu, duos puikius rezultatus, lengviau atsiversite gerovei visomis prasmėmis.

Atvira širdis leis ir dovanoti, ir priimti meilę, tad tai labai palankus metas santykiams ir šeimai. Galite tikėtis progreso ir natūralaus augimo visuose reikaluose – santykiuose jausmai gilės, galimi džiugūs įvykiai (šeimos sukūrimas ar pagausėjimas), verslas klestės ir augs, darbe atmosfera bus harmoninga, kūrybinė saviraiška teiks didelį pasitenkinimą.


Tarologė Lina Balsė konsultuoja internetu svetainėje taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius