Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 13

Kramtomosios gumos reklama iki ašarų sujaudino daugiau kaip 4 mln. internautų

Manote, kad kramtomoji guma nė kiek neromantiška? Pažiūrėję neseniai pasirodžiusią populiariausios kramtomosios gumos Amerikoje „Extra“ reklamą, savo nuomonę pakeisite.
Reklamos ištrauka
Reklamos ištrauka / Kadras iš vaizdo įrašo

Prekės ženklas, pristatęs vos dviejų minučių trukmės reklaminį klipą apie poros meilės kelionę su įspūdinga ir už širdies griebiančia pabaiga, sujaudino milijonus inernautų – praėjusią savaitę į „Youtube“ svetainę įdėtas įrašas peržiūrėtas jau daugiau kaip 4,2 mln. kartų.

Taip pat skaitykite: Įtraukianti reklama: kaip atrodo išmanusis ateities kūdikis?

Nemenko atgarsio reklama sulaukė ir „Twitter“ tinkle – daugelis vartotojų pripažino negalintys atsižiūrėti jautrios reklamos, o kiti neslėpė, kad pamatę ją net negalėjo sulaikyti ašarų.

Siūlome ir jums pasileisti į romantišką meilės pasaką. Tai istorija apie vaikiną, merginą, jų meilę ir ją įprasminančius kramtomosios gumos popierėlius:

VIDEO: Gumos „Extra“ reklama

Reklama sujaudino ir garsiąją komikę Ellen DeGeneres, kuriai vėliau prekės ženklas „Extra“ atsidėkojo sukurdamas jai ir jos išrinktajai – aktorei Portiai de Rossi – specialiai skirtą gumos popierėlį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius