Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 22

Kuo tinka puoštis Svarstyklių ženklo atstovams?

Geras skonis, grožio pajautimas, estetika ir žavesys – visa tai būdinga po Svarstyklių ženklu gimusiesiems, kurie savo gimtadienius švenčia nuo rugsėjo 24-osios iki spalio 23-iosios. Ir rinkdamiesi papuošalus šio ženklo atstovai visur ieškos harmonijos, dermės, kokybės. Vadovaudamiesi šiomis gero skonio taisyklėmis ir turėtumėte rinkti juvelyrines dovanas Svarstyklėms.
Perlai
Perlai / „Shuterstock“ nuotr.

Elegancijos ir žavesio Svarstyklėms moterims pavyksta pasiekti be daugybės aksesuarų ir papuošalų. Jos atkreips dėmesį į tai, kas paprasta, bet kartu ir žavinga. Šio ženklo žmonėms taip pat labai svarbu, kad papuošalą būtų patogu ir malonu nešioti.

Svarstyklių ženklo moterims nereikia įmantrių formų, perdėtos detalių gausos. Jos dažniausia renkasi aiškių formų, smulkius papuošalus, tai, kas paprasta, tačiau subtilu. Tad šio zodiako ženklo atstovės mielai puošis prie ausies segamais aukštos kokybės nerūdijančio plieno auskariukais, kurių viduryje puikuojasi nušlifuotas „Swarovski“ kristalas. Taip pat klasikinės estetikos gerbėjos neatsispirs tobulo grožio perlų auskarams. Perlamutrinio blizgesio auskarais tiks pasipuošti ir ypatingesnėmis progomis, ir kasdien.

Svarstyklių ženklo moterys nemėgsta masyvių kaklo papuošalų, tad joms geriau dovanoti kuklesnes, smulkaus, įdomaus rašto sidabrines grandinėles. Jei prie tokios grandinėlės pridėsite ir svarbų įvykį simbolizuojantį pakabuką, tokiu papuošalų deriniu joms gali būti malonu pasipuošti ir kiekvieną dieną.

Svarstyklių ženklo vyras – patrauklus, mandagus, inteligentiškas. Jis turi gerą skonį ir rinksis tik aukštos kokybės papuošalus. Būtent dėl to šio ženklo vyrams itin tinka tvirti, ilgaamžiškumu, atsparumu pasižymintys plieno, volframo, titano žiedai. Lygūs, vieno ar dviejų atspalvių šių metalų žiedai – idealus papuošalus elegantiškiesiems Svarstyklių ženklo vyrams. Taip pat šio ženklo vyrai nepraleis progos pasidabinti sąsagomis.

Svarstyklių ženklo žmonės nemėgsta labai ryškių spalvų, tad dažniau renkasi pastelinių, matinių atspalvių papuošalus. Jiems taip pat tinka žalios, mėlynos spalvų juvelyriniai dirbiniai ir šių atspalvių akmenys: turkis, opalas, lazuritas ir kt.

Turkis – tai laimę nešantis akmuo, saugantis nuo blogo. Papuošalai su šiuo akmeniu padeda nusiraminti, sumažinti įtampą. Be to, idealiai tiks turintiems aukštų sumanymų žmonėms. Vasariškų, jūros spalvų jaspio akmenėliais padabinti pakabukas ir auskarai – nuostabus juvelyrinis šedevras, kuriuo tiks pasipuošti ir kasdien, ir šventiškesnėmis progomis.

T. Biliūno nuotr./
T. Biliūno nuotr./"Turkio" karoliai

Opalas – paslaptingas įvairiaspalvis mineralas, suteikiantis Svarstyklių pasauliui harmonijos ir sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų. Taip pat papuošalai su šiuo akmeniu tinka fantazuotojams, svajokliams, bet tik turintiems kilnių siekių. Išskirtinio opalinio žėrėjimo kristalų auskarai ar pakabukas leis Svarstyklių ženklo moterims pasijusti tikromis princesėmis.

wikimedia.org nuotr./Opalo gausiai randama Australijoje
wikimedia.org nuotr./Opalo gausiai randama Australijoje

Lazuritas – idealus akmuo Svarstyklių ženklo žmonėms, mat tai tiesos, draugystės ir atsinaujinimo akmuo. Jis suteikia energijos tiems, kurie siekia naujovių, stengiasi išsiveržti iš rutinos, trokšta įgyvendinti naujus planus, pasiekti aukštumas. Taip pat šis akmuo padeda susirasti bendraminčių, sėkmingai pabaigti pradėtus darbus, lengviau priimti kritiką, ramina. Ryškesnių, lazurito spalvos, karoliukų apyrankė ar auskarai pagyvins pastelinius atspalvius mėgstančių Svarstyklių ženklo moterų garderobą.

Lazuritas
Lazuritas

Kokius papuošalus dovanoti?

Papuošalai: su turkiu, opalu, lazuritu, jaspiu, akvamarinu, safyru, topazu, rodonitu.
Papuošalų spalvos: mėlyna, žalia.
Svarbu: paprastumas, aiškios formos.


Šaltinis – silvercity.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius