Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 31

Naujajame „Ji“ numeryje – lapkričio horoskopas ir praktiški patarimai Vėlinėms

Astrologė N. Gabija Wolmer šį mėnesį pataria raitotis rankoves, nes laukia sėkmingas, darbingas ir dinamiškas metas.
Lapkričio mėnesio žurnalo „JI“ viršelis (Nr. 44)
Lapkričio mėnesio žurnalo „JI“ viršelis (Nr. 44) / Redakcijos archyvo nuotr.

Jei tik panorėsite ir neprovokuosite ar nesivelsite į konfliktus, daug nuveiksite ir pasieksite. Ji sako, kad paskutinį rudens mėnesį seksis tiems, kurie aiškiai žino, ko nori, suvokia savo galimybes, tikslus ir kaip jų pasiekti. Jei smalsu, ką jums žada žvaigždės, nepraleiskite numerio temos.

Skaitydami interviu su krematoriumo direktoriaus pavaduotoju Vidu Andrikiu „Palaikų kremavimas – nenauja tradicija“, sužinosite, kaip vyksta kremavimo, atsisveikinimo su velioniu apeigos, kiek kainuoja kremavimo paslaugos, kiek Lietuvoje yra kolumbariumų ir kodėl draudžiama barstyti mirusiųjų pelenus gamtoje, taip pat – kokios yra kremavimo naujovės pasaulyje.

Artėjant Vėlinėms naujajame „Ji“ numeryje patarsime, kaip tvarkyti artimųjų kapus, kaip rimtimi persmelktoje vietoje suderinti praktiškumą ir estetiką (rubrika „Augalai“). Turbūt sutiksite, kad kapo paskirtis labai subtili. Būtent todėl jį tvarkyti reikia apgalvotai – kruopščiai parinkti kiekvieną puošybos elementą ir detalę.

Ne mažiau mums rūpi ir jūsų gera savijauta. Pasak žinovų, tinkamai parinktas papuošalas šeimininkui gali dovanoti sveikatą ir net pratęsti jaunystę. Kaip išsirinkti papuošalus, kurie teiktų gydomosios energijos, patarimų rasite straipsnyje „Papuošalai – vietoj vaistų?“

Pasak mitybos specialistų, apie 30 proc. gyventojų netoleruoja piene ir jo produktuose esančios laktozės. Ir šis skaičius vis didėja. Kodėl taip nutinka ir kokie laktozės netoleravimo simptomai ir alternatyva? Skaitykite straipsnį „Laktozės netoleravimas – šių laikų problema“.

Kai mums dvidešimt ar kiek daugiau, nesukame sau galvos, kad gali mausti sąnarius ar užklupti kitokie negalavimai. Vyrauja nuomonė, esą sąnarių ligos kamuoja vyresnio amžiaus žmones. Ir vis dėlto, prasidėjus rudens darganoms, net ir jauni žmonės skundžiasi sąnarių skausmais. Kaip juos įveikti, patarimų ieškokite straipsnyje „Vėstantys orai – pavojus sąnariams“.

Nepamiršome pasirūpinti ir jūsų grožiu. Naujajame „Ji“ numeryje primename, kad šiltus vasaros orus pakeitus rudeninei vėsai, metas pertvarkyti ne tik spintą, bet ir kosmetinę, kad odą puoselėjančias priemones pritaikytume prie pasikeitusių oro sąlygų. Tinkama priežiūra padės atgaivinti per vasarą saulės spindulių nualintą odą ir paruošti ją žiemai. Daugiau informacijos rasite straipsnyje „Rudens kosmetinė“.

Tikrai esate girdėję apie Lietuvoje populiarų M. Montessori vaikų ugdymo metodą. O ar daug žinote apie pačios šio metodo kūrėjos gyvenimą ir likimą? Jeigu smalsu, nepraleiskite rubrikos „Garsenybės“.

Na, o kelionių aistruoliai šįkart galės leistis į virtualią kelionę po Galisiją, nepaprasto grožio įlankoje prie Atlanto vandenyno įkurtą vieną didžiausių Galisijos miestų ir svarbiausių uostamiesčių La Korunja...

Taip pat naujajame numeryje jūsų laukia daugybė kulinarinių receptų ir dar daug įvairių įdomių bei naudingų straipsnių.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir malonaus skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius