Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 27

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje – liepos horoskopas!

Vasara pamažu įsibėgėja, todėl skubėkite sužinoti, kokias gyvenimo permainas jums žada artimiausios keturios savaitės. Dvasinio ugdymo centro „Udumbara“ vadovė N. Gabija Wolmer įsitikinusi, kad liepa – gana sėkmingas šeimos, poilsio ir kūrybos mėnuo.
Liepos mėnesio žurnalo „Ji“ 26 nr.
Liepos mėnesio žurnalo „Ji“ 26 nr. / Redakcijos archyvo nuotr.

„Dažnai išgirstu sakant: „Padariau klaidą rinkdamasis partnerį.“ Tiek žmonių neklystų, jei turėtų iš ko rinktis. O kodėl neturi pasirinkimo, kitas klausimas“, – apie partnerio paieškų subtilybes atvirauja „Interviu“ rubrikos pašnekovas psichologas Gediminas Navaitis. M. Romerio universiteto profesorius atskleidžia, kaip moterys ir vyrai renkasi antrąsias puses, ko tikisi ir kokias klaidas daro. Specialistas neabejoja – daugėja žmonių, kurie partnerį renkasi pagal jo atlyginimo dydį, automobilio markę.

„Patirties“ rubrikoje kalbiname gydytoją Gabiją Gardžiulienę. Net šešis mėnesius lietuvė dirbo savanore Kenijoje, Kisumu mieste, skubią medicinos pagalbą ir paramą teikiančioje organizacijoje „Ogra Foundation“. „Ten labai pasitikima pribuvėjomis. Jos padeda priimti gimdymą už nedidelį atlygį. Bet jeigu kyla problemų, gimdyvę palieka likimo valiai...“, – neišdildomais įspūdžiais dalijasi gydytoja, daugiausia laiko ir jėgų svečioje šalyje atidavusi nėščiosioms ir gimdžiusioms moterims.

Mėgstančioms suktis virtuvėje naujajame numeryje pasakojame apie bičių produktų naudą, siūlome puikių receptų su dieviško skonio kokosais ir net šešis gaiviųjų gėrimų kokteilius. Mados gurmanėms – atostogų nuotaiką žadinančią amerikiečių mados namų „Maros Hoffman“ kolekciją ir patarimus, kaip išsirinkti neišskiriamą vasaros duetą – kepuraitę ir akinius nuo saulės.

Puikių straipsnių naujajame numeryje rasite ir kitose rubrikose. Ar žinote, kokiomis ligomis serga šiuolaikinė civilizacija? Gripas tampa menkniekiu palyginus su nutukimu, stresu, nuovargiu ir priklausomybe. Psichologė R. Aukštinaitytė šį kartą pataria kaip reaguoti ir padėti įsimylėjusiam paaugliui. Kiekviena mama žino, kokią sumaištį tiek paties, tiek aplinkinių gyvenime gali sukelti šis įvykis. Taip pat nagrinėjame moters vienatvės temą. Ji, pasirodo, gali būti net keturių tipų... Sudominome?

Skubėkite įsigyti naujausią žurnalo „Ji“ numerį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius