Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 07

Penktadienio horoskopas – lapkričio 7 d.

Štai ir atriedėjo, atbildėjo penktadienis. Siūlome paskaityti dienos prognozes.
Penktadienis
Penktadienis / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei patys savęs nestabdysite, kas nors kitas jus pristabdys. Ir ne dėl to, kad jums sutrukdytų, o, priešingai, tam, kad atliktumėte tai, ką atlikti privalote. Tiesa, jūsų vaikai gali savaip pakoreguoti šiuos veiksmus. Tačiau stebėkite, ar jiems paklusdami neiššvaistote per daug. Vakare su artimu žmogumi aptarti finansinius ar kitus turto klausimus bus nepaprasta.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nežinia, kas daugiau vietos šioje dienoje užims: jūsų asmeninai poreikiai ar šeimos narių prašymai. Ir tai priklauso tik nuo to, kaip jūs į visa tai pažvelgsite ir kokius prioritetus rinksitės. Juo labiau, kad iš pirmo žvilgsnio bus nelengva rasti ribą, skiriančią galimybes nuo apribojimų. O jų jums vakare ypač nepagailės jūsų antroji pusė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums bus nepagailėta pažinčių ir susitikimų su tais, kuriuos jau pažįstate, ir galimybės pasidalinti nuomonėmis ar nuvykti į vieną ar kitą vietą. Lengvumo jausmas čia bus apgaulingas, o kontaktų gausa jus, užuot pakrovusi, iškraus. Tačiau kažin ar galėsite rinktis, kuo užsiimti, ypač vakare, kai jūsų pečius užgrius didžiulė rūpestėlių našta.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Apetitas viskam bus didžiulis ir, svarbiausia tai, kad kuo labiau pasisotinti norėsite, tuo alkanesni jausitės. O dar čia jūsų iki dangaus ūgtelėjęs noras įrodyti draugams, kokie dosnūs esate. Atsispyrę visoms šioms pagundoms pabūkite šioje akimirkoje ir nekreipkite dėmesio į žmones, ypač savo atžalas, kurie negailėdami jūsų kels jums reikalavimų kartelę.

LiūtasLiūtas

(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasistenkite, kad jūsų asmenybės šviesa neužgožtų visų, kurie su jumis pluša darbo vietoje. O ir jūs būsite geriau įvertinti, jei užuot rodę kiekvienam savo asmenukes, atliksite ką nors konkretaus ir apčiuopiamo. Vakarop nuo namų pusės pūstels negailestingi vėjai, prašantys (ar net reikalaujantys), kad jūs viską metę, atiduotumėte duoklę šeimai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Aukodamiesi dėl tų, kurie gyvena toli ar su jumis kremta tuos pačius mokslus, toli nenuvažiuosite. Priešingai, greit privažiuosite akligatvį arba sankryžą, kurioje nė viena kryptis džiaugsmo nežada. Visai kas kita, jei darysite viską, kad užtikrintumėte stabilumą šiose srityse. Vakare mažiau džiaugsmo, o daugiau rūpesčių bus dėl bendravimo su tais, kurie šalia.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tiesa ta, kad vieniems jums šiandien nepavyks laimėti dienos mūšių, bet tuo tikėdami galite peržengti atsargumo ribą, skiriančią jus nuo draugų. Nemanykite, kad neišsiversite be primygtinai jums siūlomos draugų pagalbos – kažkas iš tiesų perlenkia lazdą. Vakare jums bus priminta, kad turite laikinai pamiršti kažkokią savo žemišką užgaidą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei patogiai įsitaisysite ten, kur esate, ir būsite pasiruošę bendradarbiauti – būsite padarę tobulą dienos startą. Tačiau savo žvilgsnio per aukštai nesutelkite. Tie, kurie stovi ten, gali nepelnytai siekti jus pamaloninti dėl tik jiems žinomų tikslų. Antraip visiems gadintumėte popietės ir vakaro nuotaiką dėl to, kad turėjote nusileisti į žemę iš aukštybių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Viskas bus paprasta, jei atliksite viską lėtai ir nuosekliai, gilindamiesi į vyraujančią atmosferą ir nepraleisdami nė vienos smulkmenos. Koją gali kišti tik jūsų įsitikinimai, dėl kurių būsite pasiruošę daug paaukoti. O iš tiesų viskas turėtų būti priešingai. Vakarop jūsų popierius gali sujaukti baimė, kad nepavyks įveikti jūsų galvoje kirbančių baimių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Žemiško Mėnulio energijos jums leis džiaugtis tuo, kad galite nesiblaškydami atlikti ką nors konkretaus. Taip ir bus, jei nereaguosite į pasiūlymus ar net pagundas jungtis prie kitų ar net tapti partneriais. Pažadų gausybė dar nereiškia, kad šis kelias jūsų. Vakarėjant draugų abejingumas ar nesusipratimas grupėje pareikalaus peržengti kažkokį slenkstį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums bus daug noro mėgautis namų ramybe ir viską pamiršus kūrenti šeimos židinį ar kurti saugią užuovėją darbo vietoje. Tačiau nei ten, nei ten ilgai nepasiliksite. Turbūt būsite išvilioti į platesnes erdves, tikėdamiesi ten ką nors sužavėti ar sutikti kokią nors žavią būtybę. Toli nesižvalgykite, nes jūsų vadovams ar šeimos galvai tai gali nepatikti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norėsite išklausyti kitus ir patys būti išgirsti. Auditorijos ieškosite darbo vietoje ir rasite. Tačiau įsitikinkite, kad tokiu būdu sau nepakišite kojos: kažkas sužinos apie jus daugiau nei turi žinoti arba kažkam atrodys, kad turėtumėte kitur nukreipti savo energiją. Vakare nevalingai įsivelsite į ginčus, kai sieksite įrodyti tai, ką žinote geriau už kitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius