Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 21

Pietų Afrikos kontrastai: 9 metų jaunikis atnaujino santuokos įžadus su 62 metų žmona

Devynmetis mokyklinukas jau antrąjį kartą tapo jauniausiu jaunikiu pasaulyje su beveik septynis kartus vyresne sutuoktine atnaujindamas įžadus ir sutvirtindamas santuoką.
Devynerių metų jaunikis su žmona ir jos vyru
Devynerių metų jaunikis su žmona ir jos vyru / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 2 Afrika Santuoka

Maždaug šimto svečių akivaizdoje Sanele Masilela ir Helen Shabangu savo santuokos įžadus pagal visas vietines tradicijas atnaujino Pietų Afrikoje, stebint ilgamečiui Helen vyrui Alfredui Shabangui, rašo „The Dailymail“.

Praėjusiais metais Sanele vedė Heleną, klausydamas savo protėvių valios, tam visiškai neprieštaravo ir berniuko tėvai, surinkę reikiamą pinigų sumą vestuvėms. Praėjus lygiai metams, pagal visas Pietų Afrikos tradicijas, santuoką jaunieji sutvirtino dar viena ceremonija. Į apstulbusių kaimo žmonių klausimus ir kaltinimus Sanele tėvai po vestuvių atsakė tik tiek, kad tai tėra ritualas, o ne legali santuoka.

„Sanele išties džiaugėsi vestuvių ceremonija praėjusiais metais, jis pats norėjo santuokos ir nė kiek jos nesigėdija. Po vestuvių sulaukėme daug klausimų iš aplinkinių žmonių, jie domėjosi, ar sutuoktiniai gyvens kartu, ar miegos kartu, ar turės vaikų ir panašiai. Aš visiems jiems kartojau, kad po vestuvių niekas nepasikeitė. Mes nusprendėme tai padaryti, kad išpildytumėme savo protėvių valią. Jei būtume jų neklausę, mūsų šeimai galėjo kas nors nutikti“, – pasakojo jaunikio mama, 47-erių Patience Masilela.

Vis dėlto Sanele tikisi, kad sulaukęs reikiamo amžiaus, jis galės vesti ir savo metų moterį.

„Aš džiaugiuosi santuoka su Helena, tačiau aš ir toliau lankysiu mokyklą bei sunkiai mokysiuosi. Tikiuosi, kai būsiu vyresnis, galėsiu vesti savo amžiaus moterį. Nors su Helena kartu ir negyvename, mes labai dažnai susitinkame“, – pasakojo jaunikis.

Pakankamo amžiaus, kad galėtų tapti jaunikio močiute, nuotaka Helena taip pat tikino esanti laiminga dėl šios santuokos: „Aš džiaugiuosi, kad berniukas nusprendė vykdyti savo protėvių valią. Vieną dieną Sanele užaugs ir sukurs savo šeimą.“

Šiuo metu Sanele ir Helena kartu negyvena, jie abu grįžo į įprastą savo gyvenimą. Helena gyvena su savo pirmuoju vyru – statybose dirbančiu Alfredu, su kuriuo susituokė prieš 30 metų ir susilaukė penkių vaikų. 67-erių Alfredas taip pat dalyvavo savo žmonos vestuvėse tikindamas, kad jis visiškai dėl jų neprieštarauja ir kad jų šeimai visiškai nerūpi, ką mano kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius