Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 22

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 22 d.

Energingai pradėkime naują savaitę – daugiau raudonos spalvos, kuri suteiktų ryžto ir užsispyrimo. O kokie astrologiniai patarimai kiekvienam Zodiako ženklui?
Arbūzo skiltelės.
Arbūzo skiltelės. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ir darbe, ir namuose šiandien tapsite tikrais pedantais: kruopščiai dirbsite, nuosekliai tvarkysitės, tiksliai atliksite visas užduotis. Net jei negausite medalio už tobulai atliktą darbą, rezultatai jus džiugins ir neleis nuleisti rankų. Popietę reikalausite iš kitų ne prastesnių rezultatų ir tokiu būdu ne kartą užsitarnausite reiklaus vadovo etiketę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Meilė darbui šiandien jums bus svarbiau nei konkrečiam žmogui, bet ir pastarųjų patirčių neignoruokite. Iš tiesų, ir vienoje, ir kitoje srityje jausitės patogiai, nes viskas bus persipynę: dirbsite su meile, o jausmus rodysite konkrečiais veiksmais. Tiesa, nepraleisite progos kitų pakritikuoti, o į jūsų išmintingas pastabas bus sureaguota.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Atidumas šeimos narių poreikiams ir savo vidinėms reakcijoms į išorinius įvykius leis jums geriau įvykdyti šios dienos misiją. Net ir daug ar sunkiai dirbdami, pasistenkite neatitolti nuo savo pojūčių ir neprarasti ryšio su partneriais. Ir viena, ir kita jums ne trukdys, o priešingai, padės daug geriau atlikti jums skirtas užduotis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos įvykiai dėliosis į lentynas tvarkingai, o jums teliks viską teisingai atlikti ir visur laiku suspėti. Čia geriausi pagalbininkai bus susikaupimas ir nedidelė kritikos dozė tiek kitų žmonių, tiek savo atžvilgiu. Beje, partnerių svarbos neignoruokite ir nuo jų slėpdamiesi aplink save sienų nestatykite. Verčiau skaitykite tai, kas pasakyta tarp eilučių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasirinkę kruopštaus ir atsakingo darbuotojo vaidmenį, tinkamai sužibėsite šios dienos scenoje. Deja, o gal laimei, įvertinimas ateis ne komplimentų ar aplodismentų keliu. Kažkokie įvykiai jums patvirtins, ar pakankamai pasistengėte, ar dar turite šiek tiek paplušėti. O jei matysite, kad viskas slysta jums iš rankų, drąsiai imkite vadžias į rankas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nėra abejonių, kad nepataikysite žengti koja kojon su dienos ritmu, todėl galite elgtis taip, kaip jums patinka. Kai Mėnulis jūsų ženkle, žinote, kaip svarbu viską suplanuoti ir kruopščiai šiuos planus įvykdyti. O kad šios dienos popietė būtų sėkminga, jums verta rizikuoti, įvertinti kūrybos galią ir pasaugoti tuos, kurie jums brangūs, neprimetant jiems savo valios.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Net jei ne kartą šiandien atitrūksite nuo realybės, jos išvengti nepavyks. Gavę kelias konkrečias užduotis, nežvelkite į jas atsainiai, o darykite viską nuo pradžios iki galo, įsigilindami į kiekvieną detalę. Na, ir kas, kad niekas iš to, ką atliksite, nebus eksponuojama vitrinoje. Dar geriau suprasite tarnystės galią, išklausę vieno šeimos nario pastabas ir pasiūlymus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų rankos šiandien gali daug, o jei jų dar daugiau – tai idealu. Todėl atsidūrę komandoje, niekur nuo jos nei per žingsnį nesitraukite, nes joje jūs save išreikšite geriausiai. Išgirdę kelias kritiškas pastabas savo atžvilgiu, prisiminkite, kad jų dėka rezultatas taps tobulas. O jei dar pasiklausysite šios popietės pokalbių, išgirsite tai, ką seniai norėjote sužinoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien negaiškite laiko tuščioms kalboms ir svarstymams. Verčiau parenkite nuoseklų dienos darbų planą ir nė žingsnelio nuo jo nenukrypkite. Net jei nuobodžių šio darbų sąrašo punktų virtinė jums keltų neviltį, žinokite, kad niekas kitas negali taip gerai visko atlikti, kaip jūs. Svarbu didelius užmojus derinti su mažais žingsneliais, bet jums sekasi, tiesa?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kibsite įgyvendinti grandiozinių planų, tačiau prie jų veda vienintelis siauras takelis. Todėl atminkite: kuo atidžiau juo eisite ir kuo stipriau po kojomis jausite žemę, tuo tolimesnes perspektyvas atversite sau  ir kitiems. Tiesa, jūsų asmeninės savybės ir poelgiai gali visa aplink nustelbti ir prikelti naujam gyvenimui. Nelygu kaip nuspręsite tas galias panaudoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Rimtumas ir tvarkos siekis lydės jus ten, kur ilgai žengti nesiryžote. Todėl meskite iš galvos abejones ir, jei vis dar trūksta drąsos, susiraskite patikimų partnerių. Tiek pasitikėjimas jais, tiek tikėjimas savo eilinių veiksmų neeiline galia suteiks jums reikalingos jėgos. Dar svarbu popietę pasilikti sau mažumėlę privačios erdvės, kurioje kol kas tegu niekas nevaikšto.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tikėdami savo antrąja puse, kolegomis ar kitais svarbiais žmonėmis nuversite kalnus. O dar jausitės nevienišos dideliame šios dienos įvykių vandenyne. Jie ne tik padės jums rasti kelią, bet ir talkins kaskart, jei reikės pastebėti jus apsaugančias ir jums gelbstinčias smulkmenas. Kitų žmonių įtakos neneigdami, atrasite ir savo galias, neabejokite tuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius