Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 29

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 29 d.

Sėkmingos darbų pradžios!
Gėlės
Gėlės / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei dienos pradžioje kažkoks kirminas viduje, apsilankęs nuojautų ar sapnų pavidalu, trukdys džiaugtis ir turėti didelių užmojų – vykite jį šalin. Šiandien privalote neabejoti, kad tai, kas vyksta, yra teisinga. Tiesa, turite nepamiršti, kad visi geri dalykai – ne vien jūsų nuopelnas. Padėkokite savo partneriams ir tik tada skubėkite savojo tikslo link.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sprendimai, kuriuos šiandien priimsite dėl savo partnerių ar jūsų bendrų reikalų, iš pradžių gali kelti abejonių draugams ar kolegoms. Nekreipkite dėmesio į netikinčius ar pernelyg jus dėl kažko liaupsinančius. Atlikę kelis konkrečius veiksmus, įnikite į kiekvieno jus dominančio reikalo esmę. Antraip iššvaistysite savo brangų laiką vėjais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors jūsų profesiniai lūkesčiai neleis pamatyti tikrojo savo partnerių veido ir suprasti jų ketinimų, rūkas išsisklaidys ir viskas bus aišku kaip ant delno. Svarbu nepamiršti, kad čia jūs skleidžiate nepasitikėjimo bangas. O jie yra jums pasiruošę duoti daugiau, nei galite tikėtis, bet būtent tiek, kiek galite panaudoti savo galioms sustiprinti. Jei, žinoma, nesileisite į konfliktus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien norėsite vieno – laisvės veikti taip, kaip jūsų galva yra teisinga. Todėl visi tie, kurie yra įgrūsti į tam tikrus rėmus darbo vietoje, turės rinktis tai, kas svarbiau, o ne taip, kur kviečia širdis. Tačiau nenuleiskite rankų iš anksto. Namiškių padedami akmenis nuo širdies nusirisite ir pasakišku greičiu atsidursite ties finišu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nepaisydami nematomų povandeninių srovių, kurios sieks užgesinti jūsų entuziazmą, jūs išliksite optimistiški ir geranoriški. Tikėjimą šviesia ateitimi spinduliuosite visur, kur eisite ir bendraudami su kiekvienu, kurį sutiksite. O vakarop gimusią kovos dvasią panaudokite įkvėpti žygdarbiams mylimąjį ir vaikus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mintis, kurios šiandien dažniau bus namuose nei darbo vietoje, į savo voratinklį įpainios nesusipratimai su artimu žmogumi ar darbo partneriu. Verčiau dieną skirkite atlikti tai, kas paverstų jūsų gyvenimą namuose švente. Vakare užklupusį energijos antplūdį panaudokite ne konfliktams ar santykiams aiškintis, o planams apie būsimas šeimos keliones ar nuotykius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Darbų gausa panardins jus iki ausų ir kuriam laikui privers pamiršti apie iki tol planuotus susitikimus ar išvykas. Tačiau kas, jei ne jūs šiandien geriausiai žinote, kaip viskas turi būti teisingai atlikta? Bet netgi dabar, kai, regis, žinote viską ir mokate visas taisykles, galite vakare neišlaikyti diplomatijos ir gerų santykių egzamino.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien turėsite visko, ko jums reikia, jei neperlenksite lazdos. O jums reikės daug. Jei ryte pernelyg aukštai iškelsite savo kartelę įgyvendindami kūrybinius sumanymus, norimo atlygio tai neatneš. Vėliau dairysitės po neištyrinėtas teritorijas, kuriose nenorėsite nieko matyti. O vakare užsimosite plačiai, kai kalba pakryps apie jūsų finansus ar talentus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Saviraiškai kliūčių nebus, jei atmesite į šoną abejones, kurias jums diktuoja šeimos nariai, o atkreipsite dėmesį į pasiūlymus, kurių prikimštos jūsų draugų galvos. Vakare, nepaisant per dieną jus palaikančių ir jus neigiančių žmonių skaičiaus, nepaisant visų patarimų ir bandymų jus sustabdyti, jausitės energingi, stiprūs ir teisūs dėl visko, ką darote.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Suprasite ir pamatysite daugiau nei norite matyti. Apie tai gal net sukursite ne vieną žavingą istoriją, kuria, kai patikės kiti, patikėsite ir jūs. Tačiau per toli nenukrypsite, nes profesinis gyvenimas iš jūsų atsiims savo laiko ir energijos duoklę. O vakare sutikę tuos, kuriuos vadinate savo priešais, pakvieskite juos susidraugauti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei turite patikimą palaikymo komandą, šiandien jokios audros jums nebaisios, jos dienos pradžioje aplankys keistu pavidalu. Apgynę asmeninių finansų sritį, imkitės bendrų projektų su savo komanda, nevaržydami vaizduotės ir atsargiai žaisdami su jūsų viduje šiandien liepsnojančia ugnimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dėl savo asmeninių lūkesčių ir baimių iki pietų tapsite ne pačiais patikimiausiais darbuotojais. Bandydami realizuoti savo planus šiandien nesuklupsite, jei darysite viską dėl kitų ir kartu su kitais. Įgiję patikimų partnerių nepraraskite jų vakare, kai jūsų nevaržoma energija netilps tose ribose, kurios jums bus nustatytos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius