Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 07

Sielos prisiminimai – kelias į asmens tobulėjimą?

Pasak tyrinėtojo dr. Michaelio Newtono, dažniausiai siela su nauju kūnu, esančiu moters įsčiose, susijungia maždaug ketvirtą nėštumo mėnesį. Tiesa, tai gali įvykti ir anksčiau, ir vėliau.
Angelo skulptūrėlė
Angelo skulptūrėlė / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Reinkarnacija

Būna, kad paskutinę akimirką siela persigalvoja ir nenori įsikūnyti, todėl kai kurie tyrėjai mano, kad persileidimas ar ankstyva kūdikio mirtis yra sielos pasirinkimo pasekmė.

M. Newtonas per hipnoterapijos seansus yra apklausęs daugiau kaip septynis tūkstančius savanorių. Jo teigimu, nors sielos prisiminimus nuo sąmonės blokuoja amnezija (atminties praradimas) gimties valandą, sielos sukaupta informacija bei patirtis išlieka pasąmonėje ir stipriai veikia smegenis.

Taip skatinamas vienoks ar kitoks žmogaus elgesys, pasirinkimai gyvenime. Ne veltui sakoma, kad kiekvienas gimstame su misija. Mokslininko nuomone, per hipnoterapijos seansą patiriamos ankstesnių gyvenimų akimirkos padeda žmogui kitaip suvokti savo problemas ir čia, Žemėje, patiriamas kančias.

Taip pat skaitykite: Apie karmą: kaip ji veikia mūsų gyvenimą?

Kai kurie žmonės, ypač maži vaikai, geba prisiminti įvykius iš praėjusių gyvenimų. Net gimsta su tam tikrais ženklais, paliudijančiais tuos prisiminimus.

Kai keturmetis berniukas per hipnozės seansą detaliai papasakojo apie 1861 m. JAV vykusį karą, kuriame žuvo, paaiškėjo jo baimių priežastis. Berniukas šiame gyvenime paniškai bijojo ugnies, stiprių garsų, fejerverkų griausmo. Jo pasakojimas paaiškino ir įgimto rando ant krūtinės atsiradimo priežastį – pasirodo, į tą vietą šovė kareivis.

Fotolia nuotr./Jis ir Ji
Fotolia nuotr./Jis ir Ji

Specialistai teigia, kad keistos įgimtos dėmės, apgamai ir kt. gali būti praėjusiame gyvenime patirto gaisro, avarijos, peilio dūrio žymė. Teigiama, kad žmogaus kūnas yra tarsi pralėkusių gyvenimų mozaika, primenanti jų patirtis.

Ir kad kartais keisti vaikų pasakojimai apie praėjusius gyvenimus, mirtį ir mirties baimę, kuriuos tėvai dažnai palaiko lakios fantazijos vaisiumi ar psichikos sutrikimu, yra ne iš piršto laužti.

Ezoterinių mokslų specialistai pritaria, kad vaikai iki septynerių metų dar gali prisiminti nugyventus gyvenimus, matyti subtilųjį pasaulį ar net bendrauti su jo gyventojais. Ir tai nėra joks psichikos sutrikimas. Neretai tėvai suskumba vesti atžalas pas psichiatrus.

Taip pat skaitykite: Savęs pažinimo metodika pagal sielos skaičių

Visame pasaulyje išpopuliarėjęs sąmoningasis kvėpavimas (angl. rebething) – vienas iš būdų sugrįžti ir išgyventi iš naujo ne tik gimties momentą, bet ir svarbius praėjusių gyvenimų įvykius.

Plačiau apie reinkarnaciją, ar gyvenimas tęsiasi po mirties, skaitykite 27-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (27 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (27 nr.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius