Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 04

Savaitgalio horoskopas – liepos 5–6 d.

Paskaitykite, ką šį savaitgalį žada astrologai.
Drugelis
Drugelis / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį neieškokite kaltų, o pagalbininkų, kurie jums padėtų kurti aplink save smagią atmosferą. Jų rasite apsidairę čia pat, toje vietoje, kurioje gyvenate, ilsitės ar pramogaujate. Deja, labiau norėsite visus stebinti, ypač šeštadienio vakarą. Sekmadienį pokalbis su artimu giminaičiu ar kaimynu gali išspręsti kažkokias ilgokai įstrigusias problemas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sieksite, kad viskas būtų tobula, bet retkarčiais suprasite, kad iki tobulumo toli lyg iki dangaus. Vos prie jo priartėsite – ir vėl prarasite ryšį. Jūsų pastangos nenueis niekais tik tada, kai visas jas nukreipsite į savo ir artimųjų savijautos gerinimą. Kad ir kur jus nublokštų savaitgalio įvykiai, pasistenkite atsipalaiduoti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kažkam viena ar kita savaitgalio smulkmena gali būti lyg akmenukas bate, bet ne jums. Abi savaitgalio dienas mokėsite trūkumus paversti privalumais ir rasti sprendimus, kai kiti matys tik akligatvius. Na, o visus, kurie kaišios pagalius jums į ratus, užuot praspyrę – be didelio vargo paversite savo gerbėjais ir sąjungininkais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ne viskas vyks taip, kaip planavote. Bet tai nebūtinai yra bloga naujiena. Galbūt tokiu būdu jūsų savaitgalio scenarijus bus daug turiningesnis, nei galėjote tikėtis? Žinoma, už nuotykius turėsite sumokėti tam tikrą duoklę: šeštadienį namiškius įtikinti, kad, nepaisant netikėtumų, gyvenimas puikus, o sekmadienį - nuleisti žemyn savo poreikių kartelę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį geras naujienas keis prastos, o prastas – stebinančiai džiugios. Turbūt jau supratote svarbiausią – ramybės nebus. Tačiau leisdami laiką su draugais suprasite, kad turite, ką jiems duoti, ir nemažai gaunate iš jų mainais. Sekmadienį būsite nepralenkiami tada, kai reikės glaistyti nelygius santykių kampus. Deja, už tai jums galvos nepaglostys niekas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalio įvykius galite vertinti įvairiai, tačiau jokiu būdu nebūkite kategoriški. Na ir kas, kad niekaip nerandate aukso vidurio su savo artimu žmogumi, kai tenka spręsti intymias ar kitas bendras problemas. Na ir kas, kad draugai traukia ne į tą pusę, į kuria norite vykti jūs. Na ir kas, kad iš galvos niekaip neišeina darbai. Argi nematote: visa kita – tobula.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį bandysite įveikti visus išbandymus pasitelkę savo neįtikėtiną žavesį. Nenustebkite, jei į jūsų bandymus bet kokia kaina prisitaikyti bus pažiūrėta pro pirštus. Verčiau dumkite kur nors toliau ir pasidžiaukite visais jums prieinamas vasaros džiaugsmais. Tiesa, pasibaigus žavesiui nusileiskite ant žemės. Antraip – būsite nuleisti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kol galvosite, kur jums smagiau ir saugiau, ar kovos lauke, ar taikiame kompromisų pasaulyje, kiti suvalgys visas prisirpusias uogas. O jums liks tik buities nesklandumai, kuriuos turėsite nedelsiant sutvarkyti. Niekam nerūpės jūsų pasiteisinimai, kad nėra noro, laiko ar sveikatos. Visko atsiras sekmadienį, kai norėsite įminti kažkokią iki šiol neįmintą mįslę.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalio kovos bus taikios, o ginklai: gera nuotaika, gėlės ir kompromisai. Nieko tokio, jei išsiruošę į žygį vieną jų pamiršite – jūsų gyvenimo draugas ar draugė žinos, ką įsimesti į savo kuprinę. Todėl šeštadienį išgirdę keistų naujienų iš savo atžalų lūpų, nesutriksite, o sekmadienį rasite būdų sumažinti mylimo žmogaus apetitą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kas iš jūsų netgi savaitgalį ieškos būdų pasislėpti darbe. Vieni vadins tai savirealizacija, antri – būtinybe, kurios neįmanoma išvengti. Jei tai jums kelia nuotaiką, o jūsų pasėtos sėklos leidžia daigus – niekas lai nedrįsta prieštarauti. Nebent jūsų antroji pusė, kuriai abi dienas taip labai reikės bent lašelio jūsų dėmesio ir meilės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turite tris stiprius kozirius tam, kad laimėtumėte visus savaitgalio žaidimus. Tačiau, ar pajėgsite juos ištraukti ir panaudoti būtent tada, kai jų prireiks – nežinia. Kad jums nepavyktų tapti laimėtojais, pasistengs sesuo, brolis ar kaimynė. O ir sveikata gali iškrėsti keistą pokštą. Bet nepamirškite, kad priežasčių išlošti turite daugiau, nei pralošti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nenoriai dalinsitės tuo, kas jums priklauso. Nenustebkite, kad tokioje situacijoje ir kiti turi teisę viską pasilikti sau. Todėl įsidėmėkite svarbiausia: savaitgalį turite dalintis viskuo, netgi tuo, kas jums labai brangu. Geroji naujiena ta, kad tie, su kurias dalinsitės, yra patys brangiausi jums, o jei nėra – gali jais tapti. Jei būsite geri ir švelnūs. Paprasta, tiesa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius