Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 08

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 9–10 d.

Švenčiame savaitgalį! Saulėtos dienos ir gerų prognozių.
Moteris sūpuoklėse
Moteris sūpuoklėse / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 78 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dėl šio savaitgalio pilnaties jūsų asmeniniai siekiai netikėtais būdais susilies su grupės tikslais. Nors tai, viena vertus, atitrauks jus nuo vasariškų malonumų, kita vertus, primins jums, kad turite įgimtą lyderystės dovaną. Deja, yra dar šis tas, ką jums reikės peržengti: finansinius ar intymius savo partnerio poreikius padėti į svarbesnę vietą nei savo. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kiti žmonės pastaruoju metu trukdo jums sklandžiai irtis link profesinių pergalių? Pats metas dabar, kai Mėnulio pilnatis jūsų karjeros sektoriuje, nuspręsti, ko siekiate ir, radus problemų priežastis bei jų sprendimo būdus, įvykdyti kelis reikšmingus pokyčius. Savo įsitikinimų per bortą nemeskite, bet būtinai įsiklausykite į tuos, kurie šalia jūsų. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį ar artimiausiomis dienomis pasiūlymas išvykti ir trumpam ar ilgam pakeisti aplinką, o gal raginimas pagalvoti apie studijas, pakels jus aukščiau kasdienybės. Tačiau ne viskas paprasta ir ne viskas iš karto: prieš tai, kai įžengsite į dar nepažintas naujų kultūrų ar žinių erdves, privalote atlikti anksčiau nebaigtas užduotis.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dėl šio mėnesio pilnaties galite įklimpti prieštaringų nuomonių liūne, ypač jei kalbėsite apie asmeninius ir dalykinius reikalus. Kad to nenutiktų, kai reikės rinktis, pasikliaukite ne jausmais, o faktais. Kruopščiai rinkite faktus tam, kad pagrįstumėte tiek savo emocijas, tiek veiksmus, ir, be abejo, viskam turėtumėte akivaizdžių įrodymų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų antroji pusė gali jums pasiūlyti keistų dalykų, prieš kuriuos turbūt neatsilaikysite ir, pagalvoję, kad tikslas pateisina priemones, trumpam nusiimsite savo karūną. O jei nuspręsite, kad tik su ja atrodote įspūdingai, gausite antausį iš namiškių. Jie jums pateiks tokį ilgą reikalavimų sąrašą, kad jūs mielai perleisite sostą kam nors kitam. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pilnatis Vandenio ženkle sujauks kasdienę jūsų rutiną, o jūs nežinosite, kur rasti saugią užuovėją. Kai visi, kas gali, išsirikiuos aplink jus su nebaigtais darbais ir neišpildytais pažadais, pulsite ieškoti informacijos. O jos, kaip tyčia, nebus: ji vėluos, pasiklys ar bus pernelyg sudėtinga. Kai nežinosite, kas jūsų prioritetai, padėkite į pirmą sąrašo vietą savo sveikatą. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prasideda žaidimų laikas, nes jūsų vaikiškumo, žaismingumo ir romantikos sektoriuje dabar pPlnatis. Jei jums pavyks į viską, kas patinka ir kas ne, žvelgti lyg į lengvą žaidimą – jūs laimėjote. Nepaisant to, kad ne visi jūsų talentai buvo tinkamai įvertinti ar atskleisti. Svarbu, kad išdrįstumėte kaskart pabusti kitokie nei pabudote vakar. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šio mėnesio pilnatis ragins jus atlikti kelis neišvengiamus pokyčius namuose. Todėl nevenkite eksperimentų namuose – atnaujinkite juos, net jei to anksčiau daryti neketinote ar reikalingi pokyčiai jūsų netenkino. Suteikdami jiems unikalumo, naujų spalvų, kvapų ir garsų, patys to nežinodami, pakviesite į juos kur kas didesnes ir svarbesnes permainas. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Keiskitės neįprastomis žiniomis, kurios stebins ir įžiebs naujas liepsnas akyse. Tai keis įprastą jūsų dienos, savaitės ar mėnesio ritmą. Tačiau šiame kelyje sutiksite žmonių, kuriuos perkalbėti bus nepaprasta. Siekdami juos įtikinti, rinkitės ne tiesioginius metodus, o aplinkkelius. Pavyzdžiui, bandykite suprasti jų paslėptus motyvus privačiame pokalbyje. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diekite naujoves į savo veiklą, puoselėdami savo neįprastus talentus ir ieškodami naujų pragyvenimo šaltinių. Be to, išsivaduokite nuo daiktų naštos, trukdančios jums atrasti ir įgyti tai, ko iš tiesų reikia. Deja, pernelyg didelis spaudimas iš jūsų pusės gali nedžiuginti jūsų draugų. Išklausykite jų nuomonę ir duokite laiko ne tik jiems, bet ir sau. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite atverti visus savo pojūčius ir įkvėpti gaivaus oro, nes jūsų ženkle pilnatis. Jei po kojomis dreba žemė, vadinasi, jūs teisingame kylyje. Pasirinkite, kokiais norite tapti vidumi ir išore, o tada sparčiai žingsniuokite šiuo keliu. Išgirsite aibę priekaištų – būkite kantrūs jų davėjams. Svarbiau, kad laiku atvyktumėte į numatytą stotelę. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Mėnulio pilnatis Vandenio žvaigždyne jus gali paskatinti laikinai atsiriboti nuo šio pasaulio. Kai jus pagriebs stiprus oro gūsis ir nuneš ten, kur dar nebuvote, žinokite, kad šioje vietoje kažkas turi būti išspręsta. Atsakymų ieškokite vienatvėje, sapnuose ar ženkluose. O keliaudami svajonių keliais, įvykdysite kur kas daugiau reikšmingų atradimų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius