Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 13

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 13–14 d.

Linkime vasariškai šilto savaitgalio ir džiugių prognozių!
Kalnų kraštovaizdis
Kalnų kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas 

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį sunkiai seksis sustabdyti savo minčių eigą. Svarbu, kad ji jums padėtų tada, kai suprasite, kad nepavyksta užmegzti patikimo ir nuoširdaus ryšio su jums brangiais žmonėmis. Sekmadienio naktį jūsų ženklą valdanti planeta, pereidama į ugnies ženklą, iki spalio pabaigos skatins jus kovoti už savo pažiūras, aktyviai keliauti ir užmegzti ryšius su užsienyje gyvenančiais žmonėmis. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį kažkokia juoda katė perbėgusi jums kelią, sutrukdys suprasti antrosios pusės poreikius, o jam ar jai – jūsų. Iš šios situacijos išsisuktumėte pasikinkę nematomas, bet galingas jėgas. Sekmadienio nuotaikas stipriai pakeis Marsas, pradedantis savo kelionę Šaulio ženklu. Jis jus skatins optimistiškiau rizikuoti, o savo tikslų sieks neakivaizdžiais ar net magiškais būdais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį jums prastais seksis susitaikyti su kasdienybės keliamais reikalavimais ir apribojimais. Tačiau įtraukdami į veiklą ar protų mūšius savo atžalas ir draugus – patirsite neišdildomų įspūdžių. Sekmadienį dėl pakitusios Marso padėties prasidės periodas, kurio metu aktyviai reikšitės visuomeniniame gyvenime ir įgysite svarbių dalykinių partnerių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį pasitikėjimas tuo, kas aplink jus vyksta, suteiks jums daugiau, nei skeptiškumas ar bandymai viską kontroliuoti. Nesuklysite, jei ieškosite neįprastų būdų išsisukti iš keblių situacijų darbe ar net paklausysite už jus jaunesnio žmogaus patarimo. Sekmadienį Marso dėka papūs laisvesni vėjai: norėsite lengvai ir žaismingai kovoti už savo sveikatą, darbą ir patogią buitį. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį klysite, manydami, kad šeimoje kažkas jums sukūrė didžiulį apribojimų labirintą. Būkite išradingi (o tai dabar paprasta) ir rasite kelią. Sekmadienio naktį Marsas, skatinantis veikti ir siekti savo tikslų, pereis į Šaulio ženklą. Šios planetos buvimas ugniniame ženkle padės jums aktyviau reikštis kūryboje, auklėjant vaikus ir siekiant malonumų ar meilės pergalių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors šeštadienį retkarčiais atrodys, kad niekas jūsų nesupranta ir bet koks jūsų žodis atsitrenkia į abejingumo sieną, neužstrikite ties šia būsena. Gerų dalykų bus sočiai, jei gerai pasuksite galvą, kaip suderinti „mano“ ir „mūsų“ sąvokas. Sekmadienį Marsas, perėjęs į Šaulio ženklą, skatins jus labiau gilintis į savo šaknis ir daugiau energijos skirti šeimai. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį privalėsite rasti tinkamų žodžių, kad tie, kuriems juos sakote, nepabėgtų, atsukę nugarą. Šią dieną bus ypač ryškiai matoma, kas vertinga, o kas ne. O sekmadienį, veiksmo planetai perėjus į Šaulio ženklą, jums prasidės intelektualinio aktyvumo laikotarpis, kurio metu bus lengviau bendrauti ir įsisavinti žinias.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net jei dalis šeštadienio nebus nei jauki, nei šilta – neieškokite kaltų, o dažniau paanalizuokite savo pačių poelgius. Ir jokiu būdu nesislėpkite nei nuo kitų, nei nuo savęs, kai kažkas, ką jūs pasakysite, bus nesuprasta. Sekmadienį, Marsas jau bus perėjęs į Šaulio ženklą, ir dėl šios priežasties jūs artimiausias savaites daugiau prakaito išliesite dėl savo materialinės padėties.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gerus santykius su šeimos nariais ir kolegomis šeštadienį šiek tiek atšaldys paslėptos priežastys. Ar jų ieškosite, ar ne – jūsų valia. Svarbu, kad veltui neeikvotumėte šios dienos laiko. O sekmadienį prasidėjusi Marso viešnagė jūsų ženkle, sustiprins jūsų asmeninę iniciatyvą ir aktyvumą. Savo optimizmo padedami galėsite nuversti kalnus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį dvelktelėjus šaltukui iš ten, kur jo mažiausiai laukėte, t. y. jūsų draugų, būkite tikri, kad jūs čia – niekuo dėti. Verčiau skirkite šiek tiek laiko originaliems pokyčiams namuose. Sekmadienio naktį Marsas, įžengdamas į Šaulio teritoriją, drąsins jus kovoje su praeities šmėklomis, slaptais priešais ir ragins įveikti savo vidines baimes bei kompleksus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kai šeštadienį jūsų ambicijos susirungs su jūsų asmeniniu gyvenimu, neskubėkite priimti sprendimų. Užuot gaišę ties tuo laiką, sužavėkite savo pasaulį originaliomis mintimis ir jų gausa. Sekmadienį Marsas, atsakingas už aktyvumą ir valios pastangas, pereina į ugnies stichiją, tuo suaktyvindamas jūsų draugų ir grupės veiklos sritį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį atsidursite akistatoje su tuo, kas dar nepažinta, neatrasta ir neprisijaukinta. Kai norėsite kitiems apie tai papasakoti, nudegsite nagus. Tiesa, dar dienos gėrimą gali apkartinti lašelis sumaišties jūsų piniginėje. O sekmadienį Marsas, keičiantis ženklą, paskatins jus daugiau valios pastangų skirti karjerai ir autoritetui stiprinti.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius