Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 06

Savaitgalio horoskopas – rugsėjo 6–7 d.

Pagaliau į mūsų kiemus sugrįžusi saulė tegu atneša jums dar nepatirtų akimirkų ir daugiau šypsenos. Juk ji gyvenimą padaro kur kas šviesesnį! Skaitykite šio savaitgalio horoskopus...
Gėlės
Gėlės / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį niekas nedrįs prieštarauti, kai jūs išsakysite savo norus. Jei neapsispręsite, kuriuo maršrutu važiuoti, rinkitės tą, kuriame daugiausia jūsų draugų. O kaip gi kitaip pasielgti, kai Mėnulis draugiškiausiame zodiako ženkle Vandenyje? Tiesa, sekmadienį gali įsiterpti ne patys maloniausi jausmai ir sugriauti dalį jūsų taip intensyviai ir nuoširdžiai ręsto plano.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors šeštadienio rytą jums atrodys, kad ne viskas yra taip gerai, kaip norėtųsi, dienai įsibėgėjus pasijausite geriau: laisvesni, linksmesni, atviresni. Kai išsakysite savo nuomonę, žodžiai liesis lengvai ir sklandžiai. Sekmadienį nenusiminkite išgirdę trikdančių pastabų iš sutuoktinio ar būtinybės susidurti su žmogumi, kurio nemėgstate.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį tapsite svajokliais, tikinčiais, kad ten toli jūsų laukia tikrieji džiaugsmai ir tikrosios pergalės. Ir niekas nenorės dėl to su jumis ginčytis. Ypač jei pamatys, kad darote kažką konkretaus, o ne tik paikai svaičiojate. Sekmadienį nepraverkite durų neigiamoms emocijoms, kurios gali sugriauti viską, ką gero prieš dieną nuveikėte.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį gausite lygiai tiek, kiek būsite pasiruošę pasidalinti su kitais. O tai nebus sunku, nes norėsite stiebtis aukštyn, kad turėtumėte dar daugiau. Pasinaudokite tinkamomis sąlygomis: visi siekia sutarti ir, svarbiausia, bendradarbiauti. Sekmadienį draugiškos praėjusios dienos tendencijos ims nykti, bet norėdami išplaukti, ieškokite bendrumų, ne skirtumų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį naudodami visą savo charizmą galite ryškiai suspindėti. Tačiau nenustebkite, jei kas nors jums parodys, kur jūsų vieta. Kad išvaikytumėte skeptikų būrį, pabandykite draugiškai išsiaiškinti, kokios viso to priežastys. Sekmadienį nevaržydami savęs išankstinėmis nuostatomis ir pasisaugodami klystkelių, pasieksite visko, ko širdelės geidžia.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei prasidėjus savaitgaliui nuspręsite, kad turite teisę savaip pertvarkyti pasaulį, greit suprasite, kad suklydote. Kodėl manote, kad viskas turėtų būti paprasčiau, tvarkingiau, nuosekliau? Nesistengdami nieko pakeisti, rinkitės besąlygišką tarnystę, o kritikos žodžius atidėkite šalin. Jų šią savaitę tikrai neprireiks. Antraip viską sugadinsite. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį semsite malonumus pačiu didžiausiu šaukštu. Mėgausitės tol, kol pajusite, kad visko tame dienos patiekale per daug, o aplinkui - varginantis klegesys. Neskubėkite jo atsisakyti. Verčiau paieškokite jame to, kas padėtų jums ramiai ir harmoningai peržengti sekmadienio slenkstį ir pasitikti kitą, dar nuostabesnę, dieną.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį būsite įkalinti savo šeimos, namų erdvės ar tos, kurioje savo noru užsidarysite patys. Taip pasielgsite, nes jums bus tvanku nuo ryškių užgaidų, kurios sklando ore. Sekmadienį jūs galite ką nors prarasti be reikalo užsisklęsdami savyje. Kita vertus, įtampa, kuri jums trukdys pasireikšti, jus mobilizuos ir padės apsisaugoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turbūt šeštadienį nuspręsite, kad viskas šią dieną vyksta dėl jūsų ir jums. Išvada, be jokios abejonės, bus kiek klaidinga, nors jums patiks viskas: optimistinės nuotaikos ir polinkis atvirai reikšti save žodžiais ir veiksmais. O jei jums gerai, kodėl turėtų būti blogai kitiems? Sekmadienį atidžiai pasidairę įsitikinkite, jog gatvėje ar kitoje vietoje jūsų netyko jokie pavojai. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį atsidursite ten, kur jūsų neklaus, ar jūs norite čia būti, ar jums patinka ir panašiai. Būsite įtraukti taip, kad vos spėsite atsikvėpti nuo vieno ir būsite nublokštas prie kito, trečio, ketvirto. Jums tai patiks. Norėsite dar ir dar visų tų smagių ir gerų dalykų. Sekmadienį pasijausite pernelyg išsekę dėl nuolatinio bėgimo ratu, bet net sau neišdrįsite to prisipažinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį jums nekils minčių, kad laikas sustojo. Priešingai, judėjimo ir veiklos bus daugiau nei pakankamai. Netruks draugų, kurie skleis aplink jus optimizmo kerus. O jūsų antrosios pusės kuo aukščiau kels savo norų kartelę. Sekmadienį gėrybių puodas ištuštės, o į jų vietą įsirangys kraštutinumai: įtampa ir per didelis atsipalaidavimas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį nesitikėsite, kad išaušo jūsų valanda, tačiau nudžiugsite pamatę labai malonių ženklų, rodančių, kad judate teisinga kryptimi. Ar jie tikri – parodys laikas. Nors bendravimas abi savaitgalio dienas bus lengvas ir žavus, ant šio kabliuko nepakibkite – yra rizika pasakyti per daug. Verčiau paklausykite, ką kalba kiti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius