Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 30

Spalio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„2014 metų spalio mėnesio numerologinis skaičius yra 8. Taro sistemoje šiuo numeriu pažymėta Stiprybės korta“, – tikina tarologė Lina Balsė. Portalas Ji24.lt pateikia jos sudarytą šio mėnesio taroskopą.
Spalio mėnesio taro korta – stiprybė
Spalio mėnesio taro korta – stiprybė / „Shutterstock“ nuotr.

Stiprybės korta kalba ne tiek apie išorinę jėgą, kiek apie charakterio stiprybę. Mes visi esame unikalūs ir nepakartojami kaip snaigės, mumyse telpa ir rojus, ir pragaras, ir angeliška, ir gyvuliška pusė, o Stiprybės kortoje pavaizduota švelni mergelė, sučiaupianti liūto nasrus, moko suvaldyti savo žemuosius instinktus ir vadovautis aukštesniąja sąmone. Taip pat tai pasąmonės impulsai, subtiliai veikiantys fizinį kūną, jo funkcijas, mūsų elgesį.

Skaičius 8, grįžtantis ten, iš kur prasideda, akcentuoja atsakomybę, taigi spalio mėnesį esame raginami imtis maksimalios atsakomybės už visus savo sprendimus ir visus santykius. Pamirškime, jog šokiui reikia dviejų ir kad už santykius atsakingi abu po lygiai. Gal ir po lygiai, bet ne per pusę, ne po 50 procentų. Pademonstruokime vidinę brandą ir kiekvienas prisiimkime 100 procentų atsakomybės už santykių sėkmę.

Kadangi svarbi šių metų tema yra santykiai, įsižiūrėkime į Stiprybės kortos paveikslėlį ir pamąstykime, ko ji mus moko santykių sferoje. Matome nepaprastai drąsią ir savimi pasitikinčią moterį, kuri labai švelniai sučiaupia nasrus liūtui – laukiniam žvėriui ir džiunglių karaliui. Šioje kortoje mes matome moters gebėjimą priimti ir išreikšti savo stiprybę, o vyrų gebėjimą priimti ir išreikšti savo švelnumą ir silpnumą. Labai daug kompleksų ir nereikalingų konfliktų santykiuose kyla kaip tik dėl to, jog nepripažįstame savyje turintys ir stipriąją, ir švelniąją puses. Iš čia turime bejėgių, savimi negalinčių pasirūpinti moterų ir kietų kaip uola bei niekada neverkiančių ir švelnaus žodžio negalinčių pasakyti vyrų vaidmenis.

Jei prisiminsite gilią prasmę turintį Yin ir Yang simbolį, pamatysite, jog kiekviena spalva turi priešingos spalvos centrą. Tad vyriškosios energijos centre slypi moteriškos energijos šerdis, ir atvirkščiai. Didžiausią jėgą vyriškumas bei moteriškumas įgyja pripažindamas ir priimdamas savyje turimą priešingybę.

Shutterstock nuotr./Yin ir Yang simbolis.
Shutterstock nuotr./Yin ir Yang simbolis.

Žemiškesniu ir praktiškesniu lygmeniu ši korta mus moko, jog santykiuose švelnumu galima pasiekti daugiau nei agresyviu riaumojimu, ir kartais mums patiems verta prilaikyti savo emocijas ir agresiją, sučiaupti savo nasrus ir patylėti, išklausyti, priimti, bendradarbiauti, o ne valdyti.

Šio mėnesio pamokos mums yra:

  • Prisiimti atsakomybę, suvokti, jog pjauname tai, ką pasėjome, turime tai, ką patys sukūrėme;
  • Rasti savo gyvybinių jėgų šaltinį, savo aistrą, savo motyvaciją, savo stiprybę;
  • Nukreipti visas jėgas į prasmingą tikslą, atkakliai dirbti siekiant aukštų rezultatų;
  • Padėti kitiems, kurie neturi tiek energijos ir jėgų;
  • Pripažinti savyje ir išreikšti tiek savo valios jėgą ir stiprybę, tiek ir švelnumą bei kantrybę.

Prognozė pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų, eidamas skirtingu gyvenimo keliu ir turėdamas savas pamokas, kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą spalio mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1973 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+7+3+0+5+0+3=28. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+8=10. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausime vienaženklį skaičių: 1+0=1. Suskaičiavome, kad visų gimusių 1973 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 1. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą spalio mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Teisingumas, Taurių 4 ir Skeptrų 10.

Spalio mėnesį galite padaryti klaidų, arba jus pasivys ankstesnių sprendimų pasekmės ir, atėjus teisybės akimirkai, sulauksite bausmės ar būsite priversti atlyginti padarytą žalą. Jei nusimato teisminiai procesai, teisingumas bus ne jūsų naudai. Galite gauti baudą, būti priversti atlyginti žalą (net jei jūsų vaikas kažkam išdaužė langą) ar pralaimėti ginče. Tai apsunkins jūsų gyvenimą, privers apriboti savo norus, daugiau dirbti, daugiau atiduoti. Jokiu būdu spalio mėnesį nepažeidinėkite taisyklių, įstatymų, nesielkite negarbingai, nes tai turės labai neigiamų pasekmių jums patiems.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Taurių Riteris, Šventikas ir Kardų 2.

Taip ir matau, kaip pozityviai nusiteikęs žmogus siekia pasielgti teisingai ir tiesiog taip, „kaip pridera“, o jam atsako: „Na, nežinau, reikia pagalvoti.“ Pavyzdžiui, pasiūlius susituokti. Gal todėl, kad tas, kuris siūlo kažką išties gražaus ir sveikintino, kažkur giliai turi ne visai teisingus motyvus ir išskaičiavimus. Jei stengsitės elgtis gerai, padėti ar tiesiog garbingai dirbti, o į jūsų nuoširdžias pastangas bus atsakyta rankinio stabdžio užtraukimu, pasigilinkite į savo motyvus. Po gerais norais gali slypėti tamsūs šešėliai.

Taip pat skaitykite: Spalio mėnesio horoskopas

Pavyzdžiui, labai visiems padėti besiveržiantys, bet su abejingumu ir atstūmimu susiduriantys žmonės gali padėti ne todėl, jog patiria malonumą, o todėl, kad jaučiasi priklausomi nuo kitų įvertinimo ir tokiu būdu siekia užsitarnauti meilę, dėkingumą ar bent gailestį, t. y. padaryti kitus žmones jiems skolingus ir priklausomus taip pat, kaip patys yra emociškai priklausomi nuo kitų įvertinimo.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Skeptrų 6, Kardų 5 ir Vežimas.

Spalio mėnesio tema – pergalė bet kokia kaina. Kortos rodo labai didelį užsidegimą ir ryžtą, netgi aistrą, galbūt per didelį skubėjimą ir nepakankamai gerai apgalvojus savo plano niuansus. Jūsų veiksmai gali įžeisti ir įskaudinti brangius bei svarbius žmones, sugriauti pasitikėjimą ir partnerystę arba sugriauti kitų žmonių santykius. Taip pat ir patys galite tapti tiesiog nusikalstamų veiksmų stebėtoju ar auka. Būkite atsargūs visose situacijose, ypač kelyje bei kelionėse.

Neskubėkite, nepažeidinėkite taisyklių, nesistenkite spėti, kol mirksi šviesoforo lempelė, ir laikykitės saugių atstumų. Šį mėnesį neatsakingu elgesiu galite patys sukelti sau ir kitiems pavojų kelyje. Nors siūlyti niekur nevažiuoti ir sėdėti visą mėnesį namuose būtų pernelyg radikalu, tačiau nuoširdžiai patariu būti atsargiems ir atsakingiems piliečiams. Kortos rodo, jog problemos būtų teisingas atlygis, o jei kartūs vaisiai sudygs iš jūsų pačių pasėtų sėklų, tikiuosi, jog laiku gautas perspėjimas padės jums išvengti problemų.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Taurių 9, Kardų 2 ir Skeptrų 10.

Kortos pasakoja apie jūsų norą, kuriam bus labai priešinamasi. Galbūt jį iš tiesų sunku įgyvendinti, reikia daug pastangų ir darbo. Galbūt, tačiau man kyla įspūdis, jog tiesiog esate užsidarę ir neįsileidžiate gerovės ir laimės. Gal blokuojate patys save, neleisdami sau norėti daugiau, tikėti, jog galite įgyvendinti bet kokią svajonę. Arba patys sau atsakote to, ko labai norite, ir sugalvojate daugybę pasiteisinimų, kodėl negalite to padaryti. Dėl to šį mėnesį niekas nepasikeis, niekas nepajudės iš vietos, neišnaudosite viso esamo potencialo – nei vidinio, nei išorinio. Ar tik tai nesusiję su ketvertukams būdingu įsitikinimu, jog dėl visko reikia sunkiai ir ilgai dirbti, jog reikia taupyti, būti praktiškiems? Kokia viso to prasmė, jei neleidžiate sau to, ko labiausiai norite, dėl ko tuomet taip stengiatės?

Gyvenimo kelio skaičius 5. Taurių Karalius, Šventikas ir Monetų 7.

Šios kortos pasakoja apie vyrus, o moterys gali tiesiog susidurti su tokiais vyriškiais savo gyvenime. Taurių Karalius, iš prigimties mylintis žmogus, spalio mėnesį gali nuspręsti, jog būti atsakingu ir pareigingu vyru, šeimos žmogumi ne taip jau ir įdomu, toks gyvenimo būdas nepakankamai spalvingas. Jį ims traukti žalesnės pievos. Išoriškai garbingas, patikimas ir pareigingas žmogus gali turėti tamsių paslapčių, diskretiškai ieškoti nuotykių. Kadangi mėnuo nėra palankus dvigubam gyvenimui ir reikalauja tiesos bei aiškių sprendimų, tokiu elgesiu galite patys sukomplikuoti sau gyvenimą, sugadinti tai, ką turėjote. Jei esate kažkuo nepatenkinti, jums kažko stinga, dabar pats laikas imtis darbo ir taisyti padėtį.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Taurių Pažas, Kardų Karalienė ir Monetų 4.

Spalio mėnesį gausite teigiamą specialisto ar oficialaus asmens atsakymą ar nuoširdų ir labai gerą patarimą dėl finansų arba sveikatos. Taigi jei turite šiose sferose sunkumų, dabar puikus laikas pasikonsultuoti su specialistais. Pardavėjas konsultantas, bankininkas, auditorius, gydytojas ar kitas specialistas bus geranoriškas ir malonus. Patarimai ar jūsų problemos sprendimas nebus paprasti ir lengvi, teks kažką aukoti, kažko atsisakyti, ryžtis rimtoms permainoms, bet jums tai padėtų. Neatsisakykite, jei kažkas pasisiūlys padėti, su kuo nors supažindinti ar pakvies maloniai praleisti laiką.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Taurių 9, Monetų 5 ir Skeptrų 10.

Net nežinia – džiaugtis ar liūdėti dėl to, kad aukštesnės jėgos išpildys jūsų norą. Jūsų troškimas spalio mėnesį išsipildys, ypač jei jis susijęs su santykiais, jei norite susitaikyti su kažkuo, gauti dar vieną šansą. Tačiau po to laukia rimti sunkumai, kuriuos reikės kartu įveikti. Iš vienos pusės puiku, jog sunkiu periodu nebūsite vieni ir bus kas padeda ir palaiko. Iš kitos pusės panašu, jog būsite godūs ir nesidalysite rūpesčiais ir pareigomis, susiversite viską ant savo pečių. Gali pasidaryti taip sunku, jog nebeturėsite jėgų žengti daugiau nė vieno žingsnelio į priekį. Ir vien dėl to, jog patys ribojate save, nepriimate ar atsisakote pagalbos arba apsiimate vilkti ir savo, ir kažkieno kito naštą.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Taurių 6, Monetų Tūzas ir Žvaigždė.

Spalio mėnesį sulauksite dovanų. Gal kas padovanos gėlių ar pavaišins kava, bet galite gauti ir visai solidžią dovaną. Panašu, jog gausite tiek, kiek atsiversite priimti, tad dovanos gali būti nuo malonios smulkmenos iš draugiškai nusiteikusio žmogaus iki pasiūlymo ar pagalbos, leisiančios jums įgyvendinti didžiausią savo svajonę. Gali atvykti senas pažįstamas su naujienomis ir puikia idėja, jus gali pasiekti informacija, kuria dar reikės pasinaudoti, arba galite sulaukti solidaus darbo pasiūlymo. Visata nori jums kažką suteikti ir, tikiuosi, su dėkingumu nuolankiai tai priimsite.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Taurių 9, Imperatorius ir Skeptrų 10.

Jūs, kaip ir ketvertukai bei septynetukai, taip pat turėsite didelį norą ir jį įgyvendinsite. Kartu su noro išsipildymu prisiimsite nemažą atsakomybę bei įsipareigojimus. Panašu, jog šį mėnesį labai daug kas gaus pamoką, susijusią su norų išsipildymu, daugeliui teks už tuos norus atidirbti. Tačiau jūs būsite pakankamai stiprūs ir pasitikintys savimi, tad jei jau apsiimsite kažką padaryti, būtinai padarysite iki galo. Spalio mėnuo jums bus palankus santykiams, jų užmezgimui, susitaikymui, pasimatymams ar bendram nuotykiui. Mėnesio pradžia bus lengvesnė, tad pasinaudokite proga ir pakvieskite mylimą žmogų kur nors nueiti, praleisti laiką dviese. Vėliau užsiversite darbais ir pareigomis, tad niekam nebeturėsite laiko.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius