Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 31

Karščiausi vampyrai: „už“ ar „prieš“?

Tikriausiai sutiksite, kad dabar „ant bangos“ vampyrų tematika. Ir ji visai nesiruošia trauktis! Neįtikėtinų galių turintys sutvėrimai užvaldė viso pasaulio žiūrovus, tiksliau – žiūroves, kurios alpsta stebėdamos vampyrų nuotykius... Svarbiausia, kad šias būtybes paprastai įkūnija seksualiausi pasaulio aktoriai...
Aktorius Ian Somerhalder
Aktorius Ianas Somerhalderis / „Scanpix“ nuotr.

► „Vampyrų dienoraščiai“ – vienas labiausiai prikaustančių serialų, kuriame vampyrų grožis vaidina tikrai ne paskutinį vaidmenį. Tik žvilgtelėkite į Ianą Somerhalderį ir suprasite, kokia jėga ir žavesys slepiasi šio vampyro akyse. Neabejotinai, šiuo metu šis vyrukas yra vienas seksualiausių ir labiausiai garbinamų aktorių.

 

► Nuo Iano Somerhalderio neatsilieka ir Robertas Pattinsonas, suvaidnęs „Saulėlydžio“ sagoje. Po šio vaidmens jis sulaukė neįtikėtinos šlovės ir populiarumo, tik gaila, kad už viską gyvenime reikia mokėti. Štai ir santykiai su filmo partnere nugrimzdo užmarštin. Tačiau dėl to dauguma Roberto gerbėjų iš džiaugsmo trina rankas!

Aktorius Robert Pattinson
Aktorius Robertas Pattinsonas

► Neseniai pasirodžiusio serialo „Drakula“ premjeroje nusifilmavo mistiškasis, užburiantis, paslaptingomis akimis žavintis Jonathanas Rhysas Meyersas. Nuostabus airių modelis ir aktorius, gaila, ne kartą gydęsis priklausomybę reabilitacijos klinikose, šiame seriale įkūniją grafą Drakulą. Atrodo, vaidmuo jam tinka!

Aktorius Jonathan Rhys
Aktorius Jonathanas Rhysas Meyersas

► „Interviu su vampyru“ – vienas garsiausių Holivudo filmų apie vampyrų gyvenimą. Kitaip tariant, klasika. Netikėta ir tai, kad jame filmavosi du legendiniai Holivudo gražuoliai: Bradas Pittas ir Tomas Cruise’as. Į kino istoriją įėjęs kūrinys privertė kitaip pažvelgti į dievinamus aktorius. Ar jums jie atrodo patraukliai vampyrų amplua?

Aktorius Bradas Pittas
Aktorius Bradas Pittas

Aktorius Tomas Cruise
Aktorius Tomas Cruise’as

► „Bafi – vampyrų žudikė“. Ar dar pamenate tokį serialą? Vienu metu jis buvo itin populiarius, kaip ir jame nusifilmavusios žvaigždės, be to, buvo nominuotas „Auksinių gaublių“ ir „Emmy“ apdovanojimams (pelnė tris pastaruosius). Gražuolis amerikiečių aktorius Davidas Boreanazas taip pat neliko nepastebėtas. Pažiūrėti į dailiojo vampyro nuotykius susirinkdavo tūkstančiai žiūrovų.

Aktorius David Boreanaz
Aktorius Davidas Boreanazas
 

► Netikėtame filme apie vampyrus sužibo ir puikiai iš serialo Felicity žinomas aktorius Scottas Speedmanas. Underworld (lietuvių k. „Kitas pasaulis“) pasakoja istoriją apie vampyrų ir vilkolakių karą. Neįdomu? Bent jau pažiūrėti į žavųjį Scottą turėtų patikti visoms moterims!

Aktorius Scot Speedman
Aktorius Scottas Speedmanas
 

► Aktorius Wesley Snipesas greičiausiai jums puikiai žinomas iš filmo „Ašmenys“. Siužetas gal ir nėra labai moteriškas – juk filmas pasakoja apie bandymą atgaivinti vampyrų pradininką Drakulą ir skamba gana šiurpokai, tačiau Wesley vis tiek vadinamas vienu seksualiausiu aktoriumi.

Aktorius Wesley Snipes
Aktorius Wesley Snipes’as
 

► Na, o seniai seniai... Dar 1931 m. pasirodė filmas apie vampyrus, kuriame vaidino aristokratiškasis Bela Lugosi. Jis įkūnijo grafą Drakulą pagal to paties pavadinimo Bramo Stokerio knygą. Ar jums labai baisus šis vampyras?

Bela Lugosi
Bela Lugosi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius