Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 21

Kokių automobilių trokšta moterys?

Šiais laikais be automobilio – kaip be rankų. Ir, būkime atviros, norisi, kad ta transporto priemonė ne tik nuvežtų iš taško A į tašką B, bet ir būtų patraukli.
Automobilis „Toyota Corolla Furia Concept“
Automobilis „Toyota Corolla Furia Concept“ / „Scanpix“ nuotr.

Kiekvienais metais dailiosios lyties atstovės geidžiamiausių automobilių sąrašą papildo vis naujesniais, modernesniais ir įdomesniais egzemplioriais. Štai šiuo metu šurmuliuojančioje, visame pasaulyje žinomoje ir krūvas smalsuolių iš įvairių šalių sutraukiančioje Tarptautinėje Šiaurės Amerikos automobilių parodoje Detroite yra kur akis paganyti. Remiantis vroomgirls.com puslapiu, kviečiame susipažinti su trokštamiausiais moterų automobiliais, kurie puikuojasi šiame renginyje!

 

TOYOTA COROLLA FURIA CONCEPT

Šis pavadinimas slepia naują Toyotos Corollos transformaciją! Ar ji sulauks tokio pačio dėmesio kaip tikroji Corolla, debiutavusi 1966-aisiais? Nuo tada parduota daugiau nei 40 mln. šios markės automobilių. Ryškesnis, smagesnis ir patrauklesnis modelis – tai, ko reikia jaunai ir moderniai vairuotojai.

 

VOLKSWAGEN CROSSBLUE CONCEPT

Jį galima pavadinti ne tik moterų, bet ir vyrų svajone. Akį traukiantis dizainas, griežtos linijos, patrauklios techninės naujovės... Atrodo, šis šešių vietų visureigis bus puikus pasirinkimas visai šeimai visais metų laikais! Vadinasi, idealiai tiks ir verslo moteriai, ir šiuolaikinei mamai.

Scanpix nuotr./Automobilis Volkswagen Crossblue Concept
„Scanpix“ nuotr./Automobilis Volkswagen Crossblue Concept

 

LINCOLN MKC CONCEPT

Šis penkiavietis kompaktiškas visureigis išsiskiria elegancija, prabangiu odiniu salonu ir dailia vidine apdaila. Žinoma, yra nemažai ir kitų privalumų, kuriais įsitikinti mielai sutiktų kiekviena be automobilio negalinti gyventi moteris.

Scanpix nuotr./Automobilis Lincoln MKC Concept
„Scanpix“ nuotr./Automobilis Lincoln MKC Concept

 

MASERATI QUATTROPORTE

Italai gali pasigirti puikių ir išskirtinių automobilių gamyba. Vienas iš tokių – parodoje pristatytas Maserati Quattroporte. Pasak gamintojų, jis dar greitesnis, dar gražesnis ir labai taupantis degalus. O ką jau bekalbėti apie krūvą techninių naujovių, dėl kurių šiam automobiliui galima dėti milžinišką pliusą.

Scanpix nuotr./Automobilis Maserati Quattroporte
„Scanpix“ nuotr./Automobilis Maserati Quattroporte

 

JEEP GRAND CHEROKEE DIESEL

Ne paslaptis, kad moterys dievina didelius automobilius. O Jeep Grand Cherokee dar ir atnaujinto dizaino, patrauklaus salono ir, kas išties svarbu, galintis pasigirti gerokai mažesnėmis degalų sąnaudomis.

Scanpix nuotr./Automobilis Jeep Grand Cherokee Diesel
„Scanpix“ nuotr./Automobilis Jeep Grand Cherokee Diesel

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius