Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 12

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 12 d.

Neriam į savaitės vidurį ir domimės, ką atneš trečiadienis. Gražios dienos ir skanios rytinės kavos!
Vaikai rudenėjančiame parke
Vaikai rudenėjančiame parke / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Užgniaušite kylančias aistras tam, kad jūsų elgesys neatkreiptų pašalinių žmonių dėmesio. Tačiau kuo labiau su viskuo kovosite, tuo prastesni bus rezultatai. Gal verčiau pakeiskite požiūrį? O štai nuo namiškių nieko neslėpkite, vis tiek jie šiandien sužinos tai, ką turi žinoti. Jų rūpesčio ir reikalavimų neišvengsite (ir neatsikratysite) iki vakaro. 

Taip pat skaitykite: 10 sprendimų, kurių niekada nesigailėsite

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tarp žmonių šiandien jausitės gerai. Seksis užmegzti kontaktus, sulaukti dėmesio ir temų pokalbiams. Nors kažkam iš jų, turbūt patiems artimiausiems, vis kažkas nepatiks, jie taip rimtai žiūrės į kiekvieną smulkmeną, kad jūs norėsite tik vieno – kur nors pasprukti. Jei tikite, kad tai jums pavyks, mažumėlę suklydote. Gal pakaktų tik pabūti kantriems? 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų uolus šios dienos darbas sukurs sąlygas parodyti kitiems, ką sugebate. Nepaisant to, darbo vietoje iš jūsų bus reikalaujama daugiau ir vis daugiau, tiek, kiek jūs nesate pasiruošę duoti. Kitos išeities nematysite, nebent suprasite, kad stengtis – naudinga. Ir tai gali būti tiesa, jei nesustosite pusiaukelėje, numesdami dalį užduočių kitiems. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos įvykiai jus įsuks taip, kad vos spėsite tenkinti savo ir kitų žmonių užgaidas. Susitelkę į tai, kas jums malonu, nepastebėsite, kaip į jūsų santykius su mylimu žmogumi ar atžalomis įsirango šaltukas. Išvydę jų nepatenkintus veidus, nebandykite ieškoti paguodos darbo vietoje. Gal pamiršote vieną asmeninio gyvenimo pareigų punktą, už kurį metas imtis atsakomybės? 

Taip pat skaitykite: 10 faktų apie erekciją

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien leisite sau nesikišti į kitų reikalus, bet tikėsite, kad namų sienos taps jūsų sąjungininkėmis. Tačiau ši situacija bus kaip reta permaininga. Vieną kartą būsite paglostyti, kitą - nustumti kuo toliau, o vyresni šeimos nariai iš jūsų reikalaus per daug. Svarbu neieškoti paguodos toli, o nepaisant vidinio pasipriešinimo, į dienos pareigas žvelgti kuo rimčiau. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Norėsite visur suspėti laiku, bet už lengvabūdiškus sprendimus per galvą niekas nepaglostys. Jums bus svarbu sutilpti laiko rėmuose, bet lyg tyčia viskas klostysis priešingai. Informacija bus klaidinga, transporto priemonės vėluos, kolegos, kaimynai ar giminaičiais jumis abejos. Neieškokite peties, už kurio galite pasislėpti, o viską padarykite patys. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Užlipę į pačias aukštumas norėsite, kad viskas būtų taip, kaip norite jūs. Ir šis tas teiks jums vilties, kurios jums bus vis per maža. Ir jūs būsite teisūs, nes bent jau finansinėmis galimybėmis pasigirti kol kas negalėsite.  O čia dar aistros, kurios verda tarp jūsų šeimos ir antrosios pusės – sutelkite visą savo diplomatiją, kad šiuos gaisrus užgesintumėte.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turite visko, ko jums reikia, bet dėl savo išankstinių nuostatų kai kurių gėrybių turbūt nematote. Užuot liūdėję ar burbėję, kad viskas negerai – apsižvalgykite. Kuo daugiau kitiems duosite – tuo daugiau gausite. Be to, darbo vietoje visiškas chaosas. Tai tik laikina nesvarumo būsena, kurios metu geriau nieko nekeisti, nebent savo požiūrį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nepaisant to, kad dalis naujienų šiandien jums nepatiks, užsidarykite savo erdvėje ir atvirai nepasakokite niekam apie savo išgyvenimus. Kuo daugiau to, kas jūsų širdyje ar mintyse liks paslaptyje – tuo labiau save pripildysite ir tuo stipresni išliksite. O jei kažkas kvies užkariauti rizikos ir nepatirtų įspūdžių erdvę, ignoruokite. 

Taip pat skaitykite: 17 būdų panaudoti medų

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Viskam ieškosite patvirtinimo kitų žmonių akyse ir veiksmuose. Ir čia neklysite. O štai tada, kai pernelyg susitelksite į savo draugus – nusivylimų netrūks. Jie jums duos ir tuo pačiu metu atims, jie jums žadės ir netrukus atsiims atgal savo pažadus. Be to, dar namuose nebus ramybės, už kurios stoką iš dalies atsakingi būsite patys

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savo profesines ambicijas pasidėję prieš akis, nenorėsite matyti nieko kito. Net jei tektų sukandus dantis kopti į pasirinktą viršukalnę. Ar jums to reikia? O gal norite pasidžiaugti kelione, užuot matę tik tikslą ir nieko daugiau? Tam turite visas sąlygas. Viena, ko trūksta – nuoseklumo ir atsparumo netikėtiems kelio vingiams, kurių šiandien netrūks.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Viskas, ką gera ir bloga aplink save spinduliuosite, jums bus tučtuojau sugrąžinta su kaupu. O ir išoriniai įvykiai tai patvirtins, iš pradžių sukeldami jūsų viltis, o po to – gilias abejones ir galiausiai nepasitikėjimą kitais ir savimi. Tokiu būdu suksitės niekaip nesibaigiančioje karuselėje, nespėdami apsispręsti, kaip elgtis būtų teisinga. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius