Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 08

Trečiadienio horoskopas – spalio 8 d.

Spalį – du Mėnulio užtemimai: pirmasis – spalio 8 dieną, antrasis – 24 dieną. Taigi, kas mūsų laukia šiandien?
Rudens akimirka.
Rudens akimirka. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Mėnulio užtemimas šįkart įsikuria jūsų ženkle. Patinka jums tai ar ne, dabar ne kas kitas, o jūs esate savo asmeninių krizių priežastis. Neleiskite, kad jūsų veržlumas ir nekantrumas jus sužlugdytų. Todėl verždamiesi ten, kur norite būti, naudokite raktažodžius - logika ir kompromisas. Radę būdų išvengti konflikto ir atsisakę varžančių įpročių, sukursite taiką savyje ir aplink save.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kur buvę, kur nebuvę, į jūsų gyvenimą pasibels stebinantys įvykiai. Negi manėte, kad Mėnulio užtemimas jūsų neaplankys? Pavojingų jo nasrų išvengsite, maloniai bendraudami darbo vietoje. Tiesa, įtampos darbe netrūks, dėl ko norėsite pasislėpti ar, priešingai, liūdėsite, manydami, kad visi jus pamiršo. O jei nepabūgsite išsigydyti praeityje įgytas sielos žaizdas, galėsite netrukus pasidairyti naujos krypties.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums nėra nieko svarbiau už draugus ir veiklą grupėje, bet jei esate nepasiruošę, prisivirsite tiek košės, kurios nei kartu, nei atskirai nepajėgsite iškabinti. Skanauti įvairius patiekalus galėsite tik tuomet, jei savo neramų protą ir nepriekaištingą logiką panaudosite konfliktams gesinti, o ne jiems įžiebti. Atminkite: pyktis ir nepasitenkinimas yra prasti patarėjai tiems, kurie nori ne griauti, o kurti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ugnies ženkle vykstantis Mėnulio užtemimas iki virimo temperatūros įkaitins jūsų profesinius reikalus. Tačiau šio kunkuliuojančio vandens neskubėkite atvėsinti – gal būtent dabar išdrįsite palikti už nugaros tuos telkinius ir plaukiojimo juose būdus, kurie stabdo jūsų tobulėjimą? O namuose sukurtas ramybės uostas – tai puikus priešnuodis visiems, kenčiantiems nuo streso darbe.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nenuostabu, jei jūsų kelionių ar mokymosi planai šiuo metu kabo ant plauko ar keičiasi visu šimtu aštuoniasdešimt laipsnių. Jei čia dar pridėsite kelis lašus impulsyvumo, kurį jums negailėdamas dalys Mėnulio užtemimas Avino žvaigždyne, įklimpsite dar giliau. Liaukitės diskutuoti, prisitaikykite, o jei vis tiek norėsite pasiekti savo, darykite viską taip gražiai, kaip mokate tik jūs.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pavojaus varpais skambinsite tada, kai įvykių smaigalyje atsidurs jūsų ir partnerių finansiniai reikalai, intymios temos ir visa tai, kur jūs privalote kažkuo dalytis su kitais. Tai Mėnulio užtemimo slenkstis, kurį privalote peržengti. Nors už jo jau nebus taip, kaip buvo iki šiol, bet argi verčiau rinktumėtės mūšius, kurie pajėgūs nuniokoti viską?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dabar, kai į jūsų partnerystės sritį užsuka Mėnulio užtemimas, turite puikią progą perleisti iniciatyvą santykiuose jam ar jai. Argi ne jūs pastaruoju metu skundėtės, kad tik jūsų dėka santykiai klesti? Leidę savo antrajai pusei pasireikšti, nevenkite diskusijų, bet patarkite artimam žmogui, kad jis ar ji visur naudotų prieskonį, vadinamą kompromisu. Jo skonis galbūt ir prėskas, bet poveikis nepakartojamas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pokyčiai darbe ar kasdieniuose įpročiuose neišvengiamai vyks dabar, kai Avino ženkle  Mėnulio užtemimas. Būtų geriau, jei nelauktumėte, kol krizės jus pasitiks išskėtusios rankas, o patys, sutelkę visą savo valią, imtumėtės aktyvių veiksmų savo kasdienybei patobulinti. Tačiau nepereikvokite savęs ir, reikalui esant, raskite ramybę gamtoje ar meno pasaulyje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Širdies reikalai gali pakrypti visai ne ta linkme, kurios tikitės. Taip pat ir jūsų ryšiai su vaikais ar kitais jūsų kūrybos vaisiais. Kažkoks kipšas viduje jus ragins atlikti kelis neapgalvotus poelgius, tačiau būkite išmintingesni už jį. Pasitarę su draugu, kuris ramiai ir logiškai išdėstys jums visą veiksmų eigą ir galimas jų pasekmes, užuot sugriovę tai, kas jums brangu, sukursite aplinkybes, tinkamas augti ir klestėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite sudrebinti iki pašaknų dėl Avino žvaigždyne vykstančio Mėnulio užtemimo. Tačiau tai ne priežastis pasislėpus laukti, kol nepageidaujami vėjai nustos pūsti. Priešingai, tai priežastis tapti savo gyvenimo šeimininkais. Gal ryšitės baigti kovas, kuriose nelaimi niekas? Apsidairykite, gal šalia jūsų patikimi partneriai, kurie jums padėtų eiti nauju, dar neištirtu profesiniu keliu?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dėmesio centre atsiduria jūsų neįprastas mąstymo būdas ir į jokius rėmus netelpantys žodžiai, kuriuos kitiems išsakote. Būtent originalume ir bandymuose išsiskirti slepiasi jūsų stiprybė, kuri šiuo metu jums, deja, kiša koją. Pasirinkę paprastesnes priemones, įprastesnes frazes ir labiau atsižvelgdami į tai, ką išgirsta kiti, jūs apeisite jums paspęstus Mėnulio užtemimo spąstus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Mėnulio užtemimas gretimame ženkle aptemdys jūsų asmeninių talentų ir finansų sritį. Iš tiesų nežinosite, kaip geriau – išleisti pinigus ar juos uždirbti. Ir kaip tai padaryti? Kurį iš savo talentų įkinkyti į sudėtingą pinigų uždirbimo mechanizmą? Likę vieni su visais šiais klausimais tik ištaškysite tai, ką turite geriausio. Išklausykite patikimo žmogaus rekomendacijų. Junkitės prie kitų ir, jei bus proga, išbandykite prekių mainus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius