Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 24

„Visada buvau stipri, bet dabar esu nevilty...“ Astrotarologė Lana Kutkytė pataria

Ši į Ji24.lt redakcijos paštą atkeliavusi moters istorija tokia sukrečianti, joje tiek išbandymų, kančios ir vienatvės, jog nusprendėme ją pateikti atskiru straipsniu. Tiesa, istorija gerokai sutrumpinta. Moteris, pasivadinusi Auste, ieško atsakymų į jai ramybės neduodančius klausimus... Jai pataria astrotarologė.
Ar kada nors sutiksiu savo žmogų?
Ar kada nors sutiksiu savo žmogų? / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Lana Kutkytė

Mano gimimo data 19XX XX  XX, 11.40 val. Aš noriu trumpai papasakoti  savo gyvenimo istoriją...

Pažvelgus į mane, niekada to nepasakysi, kad tos nelaimės apie mane, nes visų aplinkinių akimis, aš sveika, propaguojanti sveiką gyvenimo būdą, linksma, optimistė, komunikabili, simpatiška, liekna, išsilavinusi. Bet esu vieniša visą gyvenimą. Pažįstami tik aikčioja ir kraipo galvą, kaip aš, tokia nuostabi svajonių moteris, ir vis viena...

Išprievartavimas, vėžys, nėštumo nutraukimas, vėžio atsinaujinimas bei kortos, atskleidusios paslaptį ir pakeitusios likimą, – visa tai per 20 mano gyvenimo metų, nuo 18 iki 38-erių.

Kai atsisuku atgal, romantiškos meilės mano gyvenime nebuvo niekada, visada tik nelaiminga meilė. Kas tai? Karma? Likimas? Padėkite surasti atsakymus.

Taip susiklostė aplinkybės, kad vidurinėje, prieš pat baigiamuosius egzaminus, praradau nekaltybę. Ne savo noru – mane išprievartavo. Nuslėpiau šį įvykį, niekas apie tai nesužinojo, bet šis įvykis mane sukrėtė bei atėmė galimybę keleriems metams džiaugtis gyvenimu bei meile.

Tas paslapties saugojimas užblokavo mano kaklo čakrą. To pasekmė – skydliaukės vėžys.

Laikas išgydė žaizdas, bet išprievartavimas nepraėjo be pėdsakų sveikatai. Dabar jau turiu daug informacijos apie vidinius blokus, energijas ir kitus subtilius dalykus, kurie  nematomi, bet veikia mūsų organizmą.  

Tas paslapties saugojimas užblokavo mano kaklo čakrą. To pasekmė – skydliaukės vėžys.

Man buvo 28, kai sužinojau diagnozę. Operacija, 2 spindulinės terapijos... Atrodė, liga pasitraukė, bet gyvenimo džiaugsmo nebuvo, apie ligą nepasakojau niekam. Iki šiol apie tai nežino mano šeima, artimieji, draugai. Buvau linksma, optimistė, bet užsisklendžiau, nenorėjau įsileisti į savo gyvenimą jokio žmogaus. Man atrodė, sugadinsiu jam gyvenimą, todėl rimtų santykių neieškojau. Aš bijojau meilės...

Studijavau universitete, karjera sekėsi, dirbau padalinio vadove, ir tamsios mintys pamažu dingo. Praėjus porai metų, nepajutau, kaip užmezgiau romaną su jaunesniu pavaldiniu. Po pusmečio dėl charakterio ir metų skirtumo šis romanas man pradėjo trukdyti, ir aš nusprendžiau nutraukti santykius. Išsiskyrėm be didelių pykčių, sudaužėm šampano taurėm.

Kai maniau, kad šis etapas baigtas, ėmė svaigti galva. Pasidariau nėštumo testą. Pirmą kartą jis nieko nerodė, bet savijauta vis blogėjo. Pakartojau ir nuščiuvau pamačiusi teigiamą rezultatą. Ką daryti, jau žinojau iš karto dėl 2 priežasčių: 1) nemylėjau to žmogaus, ir mes buvome išsiskyrę, 2) manęs laukė kaulų scintigrafija dėl cistų kauluose. Mano sveikatos būklė neleido pasielgti kitaip.

Po šio įvykio – vėl tamsus etapas: tik darbas, namai, studijos... Praėjo keleri metai, viskas lyg ir nurimo, bet darbe prasidėjo reorganizacija. Nauji vadovai, nauji reikalavimai ir tvarka. Visą laiką buvusi pavyzdinga darbuotoja pradėjau susilaukti priekaištų, kad dirbu ir vadovauju formaliai, gavau papeikimą... Vėliau paaiškėjo, kad į mano darbo vietą yra kitas pretendentas – statytinis žmogus iš valdžios aplinkos.

Stresas ir patirti išgyvenimai nepraėjo be pėdsako – atsinaujino vėžys. Vėl 2  spindulinės radiojodo terapijos seansai, vėl pasmerkiau save vienatvei keleriems metams. Iš darbo išėjau savo noru. Buvau susiruošusi išvykti į užsienį, bet netrukus gavau kitą darbo pasiūlymą ir likau Lietuvoje.

Jis kortomis išpranašavo, kad tas vaikinas lengvabūdis, ir patarė jį palikti, bet pasiūlė daugiau keliauti, sakydamas, kad kelionėje sutiksiu savo mylimą žmogų.

Laikas ėjo, o vienatvė kankino. Draugė patarė užsiregistruoti pažinčių portale internete. Po metų bendravimo atradau mielą vaikiną, kurį tikrai buvau pasiryžusi įsimylėti. Susitikinėjome, bet  aš, sugalvojusi užbėgti įvykiams už akių, apsilankiau pas būrėją senuką. Jis kortomis išpranašavo, kad tas vaikinas lengvabūdis, ir patarė jį palikti, bet pasiūlė daugiau keliauti, sakydamas, kad kelionėje sutiksiu savo mylimą žmogų.

Nenorėjau tikėti juo, nes keliavau nemažai, tačiau jokių svajonių  vyrų kelionėse nebuvau sutikusi. Su tuo lengvabūdžiu vaikinu susitikinėjau toliau, kol vieną kartą pamačiau, kaip jis žinutėmis susirašinėja su kitomis. Iškėliau sceną, ir mes išsiskyrėm.

Vėl buvau viena. Kad nebūtų taip liūdna, atradau jogą – laiko praleidimui ir sveikatai. Studija organizuodavo stovyklas užsienyje,  ir aš išvykau kartu, nusipirkusi paskutinį, brangiausią bilietą į lėktuvą.

Ta kelionė buvo lemtinga ir išpranašauta būrėjo. Joje aš sutikau savo svajonių vyrą – tokį, apie kurį svajojau mažiausiai 10 metų ir buvau susikūrusi jo portretą, charakterį, kokio norėčiau. Sutiktas vaikinas netgi viršijo mano lūkesčius... Aš buvau sužavėta ir apakinta aistros, kuri buvo stipresnė už sveiką protą.

Atsidaviau jam ir taip sugadinau savo ateitį. Atradau ir iš karto praradau savo svajonių vyrą – jis palaikė mane lengvabūde...

Nuo tos pažinties praėjo jau keleri metai, jis vis dar nevedęs, bet gyvena su 15 metų jaunesne mergina, o aš vis dar verkiu, nes žinau, kad jis dangaus skirtas man (jo gimimo data 19XX XX XX).

Visada buvau stipri, bet dabar esu nevilty... Toks jausmas, kad mane visą gyvenimą lydi Juodas Mėnulis. Kada prašviesės? Kiek išbandymų dar man skirta?

Su vienatve jau baigiu susitaikyti. Nors šiuos kelerius metus, po tos savo lemtingos klaidos, aš nebuvau užsidariusi ir, jei tik būtų pasitaikęs tinkamas žmogus, būčiau užmezgusi su juo santykius. Bet kodėl tas kitas žmogus neatsirado?

Šis klausimas man labiausiai įdomus. Kada tas žmogus atsiras, o gal iš viso jo nebus?  Tai kokia gi ta tiesa yra iš tikrųjų? Austė.


Astrotarologės Lanos Kutkytės atsakymas

Ačiū jums labai už išties nuoširdų laišką (skaitytojams pateikta gerokai sutrumpinta versija) ir įdėtas pastangas bei laiką.

Narpliojant jūsų situaciją, pastangų bei laiko įdėjau ir aš, o situacija tikrai nėra lengva. Panašu, kad pati sau prisišaukiate problemas: pirmiau padarote, o tik tada pagalvojate. Esate pernelyg impulsyvi ir valdoma emocijų, o kartais net kerštinga. Tiesą sakant, net nežinau, nuo ko ir pradėti, nes problemų yra tiek daug, jog net akys raibsta žvelgiant į jūsų horoskopą. Visko tikrai neaprašysiu, tad apžvelkime tik kelias detales.

Pirma, praeituose gyvenimuose turėjote daug valdžios ir tuo piktnaudžiavote, kenkėte kitiems, ypač moterims ir kūdikiams (greičiausiai, kad karo metu), žeminote moteriškumą, motinystę, paprastus žmones, sukėlėte nemažai skausmo kitiems. Juk neigiama karma negali tiesiog išgaruoti – už tai reikia prisiimti atsakomybę, patirti atpildą.

Antra, esate iš tų moterų, kurios lyg magnetas traukia vyrus, o tai nebūtinai yra vien gerai, kadangi jumis gana lengva manipuliuoti. Taip yra dėl to, kad beprotiškai trokštate, kad šalia būtų vyras, nes kitaip neįsivaizduojate savo gyvenimo, o juk visuomet atsiras tų, kurie norės tuo pasinaudoti.

Minėjote, kad apsidžiaugėte, jog kelionėje sutiktas vyras gimęs po Liūto ženklu, tačiau kaip tik Liūtai jums ir nėra patys tinkamiausi partneriai ilgalaikei draugystei. Konkrečiai tas žmogus jūsų gyvenime pasirodė tam, kad išpirktumėte savo kaltę, todėl jokiais būdais nekerštaukite ir nekenkite.

Ką reiškia sakinys jūsų laiške: „Jam nežinant, aš padėjau jam išsiskirti su buvusia mergina, nes jie netiko vienas kitam“? Nėra žmogaus, kuris nugyventų gyvenimą nesuklydęs, bet jau ir taip esate susikrovusi neigiamos karmos kraitį praeituose gyvenimuose, o panašios „pagalbos“ kitiems dėka dar labiau sau kenkiate.

Rašote, kad jaučiate lyg jus visą gyvenimą lydėtų Juodasis Mėnulis, ir kažkiek tiesos čia yra. Nors patirtos prievartos laiką parašėte apytiksliai, bet tuomet tranzitinis Juodasis Mėnulis Lilit keliavo per jūsų pačios Juodąjį Mėnulį Skorpione (ketvirtame būste). Jis jūsų horoskope yra išties stiprus, pažeidžia Saulę, Mėnulį Vėžyje (dvyliktame būste) ir kitas planetas. Beje, teigiami Lilit aspektai su kitomis planetomis nėra gerai, nors kartais žmonės taip mano.

Tačiau ne tik Lilit čia vienintelis kaltininkas, nes yra gausybė kitų sunkių aspektų. Nenoriu sutikti su astrologu, kuris teigia, kad jei nesusirasite vyro iki gruodžio pabaigos, tai liksite vieniša visam gyvenimui. Juk laiko jau nebeliko. Taip jis tarsi pasmerkia jus vienatvei, kurios nenorite.

Labai siūlyčiau neužmegzti jokių santykių, kol susitvarkysite su savo vidinėmis problemomis, nes jų tiesiog pernelyg daug, kad įmanoma būtų lengvai tapti laimingai.

Komplikuotas laikas – 2015 metų kovas; tuo laiku ypač galvokite, ką darote. Noriu jums pasiūlyti ypatingai veiksmingą techniką, kuri padės apsivalyti, pakelti sąmoningumą ir todėl mažiau klysti, – tai rebefingas. Disciplinuotai, specialisto padedama dirbkite su savimi ir tikrai pamatysite rezultatus. Juk jau esate dvasinio ugdymosi kelyje, tačiau reikėtų tuo keliu eiti intensyviau ir kokybiškiau.


DĖMESIO, astrotarologė Lana Kutkytė atsako tik į penkis pačius gražiausius bei įdomiausius skaitytojų laiškus, kurie atsiųsti adresu ji24.lt@zlg.lt. Jei nerasite atsakymo į savo laišką portale (kas antrą savaitę), vadinasi, galite vėl rašyti, klausti ir tikėtis sėkmės.

Klausdami BŪTINAI nurodykite savo gimimo datą, gimimo laiką bei vietą! Beje, klauskite vienu metu tik apie vieną dalyką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius