Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 20

Vyrai atvirai: kaip jie šventė savo bernvakarį

Atrodo, prieš pat vestuves žmona apie savo vyrą turi žinoti absoliučiai viską – juk jie abu ryžtasi visam gyvenimui susisieti bendrais santuokos saitais. Na, bent jau abu taip tikisi...
Vaikinai striptizo klube
Vaikinai striptizo klube / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Vyras

Ir vis tik yra vienas dalykas, kurio sužadėtinė neturėtų matyti ir neturėtų išgirsti jokių detalių, – tai yra bernvakaris.

Vis tik moterims išties įdomu sužinoti, kaipgi iš tiesų yra švenčiama toji paskutinė viengungystės naktis. Portalas womenshealthmag.com paklausė keletos susituokiusių vyrų, kaip jie atšventė savo bernvakarį, ir paprašė jų anonimiškai papasakoti detales, kurių jie jokiu būdu nenorėtų atskleisti savo dabartinei žmonai.

Pažįstama striptizo šokėja

„Mano bernvakaris vyko gimtajame mano mieste – jis yra pakankamai mažas, tad netikėtai susitikti pažįstamų, net kai jų nelabai ir norisi, yra išties labai didelė tikimybė, ypač, jei vakaro metu lakstai per dešimtis barų. Paskutinė mūsų visų vakaro stotelė, aišku, buvo striptizo klubas.

Vos tik į jį įžengėme, išgirdau kaip draugas sušuko, kad vieną iš šokėjų jis pažįsta. Pasirodo, tai buvo mergina, kurią mokykloje aš buvau labai įsimylėjęs. Žinoma, draugai man užsakė privatų šokį ir jo metu ta mergina man papasakojo apie savo vestuves ir turimą vyrą. Taigi, taip, tai buvo tikrai netikėta“.

Uždraustas vaisius

„Tikrai nesu vienas iš tų, kurie vartotų narkotikus, o mano dabartinė žmona yra labai griežtai nusiteikusi prieš viską, kas yra stipriau už marihuaną, tad to, kas vyko bernvakario metu, aš jai niekada nepasakočiau. Taigi vyriausiasis mano pabrolys nusivedė mus visus į kazino. Ten mes puikiai leidome laiką. Įsibėgėjus vakarui visi nuėjome į tualetą ir pauostėme kokaino. Šiuo savo poelgiu aš tikrai nesididžiuoju“.

Bernvakaris su ašaromis

„Mano bernvakaris vyko prieš pat vestuves – vakarą prieš vestuvių repeticiją, tad nenuostabu, kad tuo metu aš patyriau pačias įvairiausias emocijas. Į galvą lindo pačios įvairiausios mintys, kurios, manau, visiškai įprastos vyrams prieš jų vestuves. Juk tai labai didelis žingsnis.

Taip pat skaitykite: Atviri pokalbiai: ką piršdamiesi jaučia vyrai

Su bernvakario dalyviais sėdėjome bare, ir aš pradėjau pasakoti jiems apie savo jausmus ir baimę vesti. Buvo visko: ir gilių šnekų, ir ašarų, ir vyriškų apsikabinimų. Nenorėčiau, kad dabartinė žmona apie tai sužinotų, nes, manau, kad ji nelabai suprastų, kas su manimi tuo metu vyko“.

Erotinės sužadėtinės nuotraukos tapo priežastimi neiti į striptizo klubą

Vis tik visi bernvakario dalyviai mane labai dėl to spaudė, ir galiausiai man neatlaikė nervai.

„Per savo bernvakarį labai stipriai prisigėriau. Pamenu, sakiau savo vyriausiajam pabroliui daug kartų, kad jokiu būdu nenoriu eiti į striptizo klubą. Vis tik visi bernvakario dalyviai mane labai dėl to spaudė, ir galiausiai man neatlaikė nervai. Žinoma, prie to prisidėjo ir alkoholis.

Neištvėręs aš išsitraukiau savo telefoną ir parodžiau visiems draugams savo žmonos nuotraukas, kurias ji man buvo atsiuntusi kažkurios mano komandiruotės metu. Nuotraukose ji buvo tik su apatiniais, ne nuoga...

Parodęs nuotraukas, jiems išdidžiai išrėžiau: „Štai kodėl aš nenoriu ir man nereikia eiti į jokį striptizo klubą“. Grįžęs namo po bernvakario aš didžiuodamasis savimi pasakiau dabartinei savo žmonai, kad striptizo klube nebuvau, tačiau niekada nepasakiau ir nepasakysiu, kaip man pavyko įtikinti savo draugus ten neiti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius