Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 24

48-asis žurnalo „Ji“ numeris!

Kelionės po Kijevą įspūdžiai, nuostabi meilės istorija, šokoladinių saldėsių receptai – naujajame savaitraščio „Ji“ numeryje!
2013 m. / Nr. 48
2013 m. / Nr. 48 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Norime mylėti ir būti mylimos. Atrodo, kad tada viskas būtų gera ir gražu. Vis dėlto kartais už meilę reikia kovoti, išmokti atleisti, praryti savo išdidumą ir artimajam ištiesti pagalbos ranką... Ačiū skaitytojai Vidai, kad pasidalijo savo meilės istorija, ją kviečiame skaityti naujajame savaitraščio numeryje.

Skaitytoja Angelina papasakojo kelionės po Kijevą įspūdžius. Jeigu svajojate aplankyti Ukrainos sostinę, straipsnis bus labai naudingas. Sužinosite, kiek kainuoja maistas, apgyvendinimas, kokias vietas reikėtų aplankyti. Taip pat rasite vertingų patarimų apie viešąjį transportą, valiutos keityklas.

Smaližėms siūlome išsikepti šokoladinių saldėsių ir jais maloniai nustebinti šeimos narius, svečius ar kolegas.

Kviečiame jau pagalvoti apie artėjančias didžiąsias šventes (iki Kalėdų keturios savaitės!). Šiais metais raginame labiau rūpintis gamta ir išleisti mažiau pinigų – dovanėles ir dekoracijas gaminti pačioms.

Geriausi linkėjimai,

„Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius