Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 21

Šeštadienį – naujas žurnalo „Ji“ numeris!

Koks savaitgalis be įdomių pašnekesių, mados ir grožio patarimų, gardžių patiekalų receptų? Visa tai ir dar daugiau rasite naujame žurnalo numeryje!
Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr. / 2014 m. / Nr. 8
Ji_2014_08+TV
  • Šio numerio tema „Nugalėti sunkumus“ – apie gyvenimo krizes ir sukrėtimus, kurie neaplenkia nė vieno. Skyrybas, darbo praradimą, sunkią ligą ar kitą negandą yra išgyvenę daugelis mūsų ar mūsų artimųjų. Patirtimi dalijasi TV laidų vedėja D. Tamošiūnaitė-Budrė, aktoriai D. Mertinas ir L. Kalpokaitė-Braškienė.
  • Apie aktualius darbdavių ir darbuotojų santykius kalbamės su Ilze Butkute, knygos „Atleisk savo šefą“ autore. Etnokosmologas Jonas Vaiškūnas teigia, kad dabar esame priklausomi ne nuo aušros ar saulės laidos, o nuo sukurtų valandų ir minučių. 
  • Artėjant Užgavėnėms, pasidairykime, kaip šėlsta karnavalai nuo saulėtojo Rio de Žaneiro iki romantiškosios Venecijos.
  • Nors saulės spinduliai pro debesis švysteli retai, pavasaris jau visai čia pat. Kaip išsirinkti tai, kas madinga, stilinga ir praktiška, sužinosite iš straipsnio „10 pavasarį madingų daiktų“.
  • Turbūt visi žinome, kad labai svarbu derinti maistą. Kokie deriniai geri, o kokie blogi – rubrikoje „Sveikos gyvensenos patarimai“.
  • Kad nereikėtų kelių valandų stovėti prie viryklės, patiekalų, kuriuos galima paruošti per 20 min., receptai. Na, o toms, kurios laukia svečių, siūlome iškepti bandelių su vyšnių įdaru.

Gražaus savaitgalio ir kitos savaitės!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius