Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 01

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (birželio 1 d.)

Moterų portalo Ji24.lt redakcija kasdien sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją. Į laiškus atsako su portalu bendradarbiaujanti ezoterinio centro AUM (www.ezoterika.lt) astrotarologė Lana Kutkytė.
Naktis
Naktis / Shutterstock nuotr.

► Klausimas

Labai norėčiau sužinoti, ką patartumėt: gimiau 198X XX XX, 23.30 val. (draugės gimimo data 198X XX XX). Daug išbandymų mums teko patirti paskutiniu metu. Dabar turiu apsispręsti, kur turėčiau kurti savo gyvenimą – Lietuvoje ar užsienyje? Kurioje profesinėje srityje mane lydėtų sėkmė ir kurioje šalyje turėčiau tuo užsiimti – Lietuvoje ar kur nors kitur? Po visų išbandymų ir nesėkmių sunku apsispręsti... Kada gi baigsis tas nesėkmių periodas?  Ačiū.
Aras

Atsakymas

Iki gimimo dienos  reikėtų daugiau ilsėtis, neskubėti ką nors spręsti ir laikinai atsitraukti nuo aktyvaus gyvenimo ritmo. Dabar nešvaistykite energijos nebūtiniems reikalams, nes jėgų prireiks vėliau – po gimtadienio, kai prasidės jūsų asmeniniai metai. Nors gegužės 29–birželio 7 dienomis sulauksite likimo dovanos, pagal savo lygį, priklausomai nuo sukauptos teigiamos karmos rezervo.

Na, o galvoti apie reikalus, susijusius su karjeros perspektyvomis – pats tinkamiausias laikotarpis. Šiais metais būtinai priimkite sprendimą, kadangi lydės teisingos nuojautos, atrasite save, savo pašaukimą. Būtumėte geras finansininkas, buhalteris, investuotojas, banko ar draudimo darbuotojas. Tiktų dirbti  prekyboje, logistikoje arba darbą, susijusį su tarpininkavimu ar technologijomis. Žinoma, teisingai pasirinkta pasaulio šalis taip pat yra stiprus sėkmės veiksnys, tačiau tai nenulemia visko ir negarantuoja tobulo gyvenimo.

Dirbti dėl savo laimės reikės visada – tik tinkamoje vietoje žmogus paprastai mąsto ir jaučiasi jau kiek kitaip. Jums tinkamiausios šalys yra Airija, Vokietija, Danija, JAV, Vengrija, tiktų ir Anglija, bet ten būtų sunkiau jūsų draugei. Jeigu ketinate važiuoti svetur – tai geriausias variantas šiuo metu ieškoti pagalbos per jau pažįstamus asmenis, kurie ir padėtų lengviau įsikurti. Nors galiu pasakyti, jog jums visai nebūtina emigruoti, nes ir Lietuvoje jūsų gyvenimas eitųsi neprastai. Tiesiog šiuo metu viską, ką darote – darykite bendrai su kažkuo kitu, nes vienumoje šiais metais nieko reikšmingo nepasieksite. Partnerystė ir bendradarbiavimas – jūsų raktai į sėkmę.


► Klausimas

Sveiki mano gimimo data yra 198X XX XX. Norėčiau sužinoti, kokia ateitis man pranašaujama ir kaip mums su vyru klostysis tolimesnis gyvenimas? Jo gimimo data – 198X XX XX.
AKV

Atsakymas

Kaip klostysis ateitis, priklauso nuo to, kokia yra jūsų dabartis. Jūsų mąstymas, poelgiai ir pasirinkimai formuoja ateitį, todėl kai jums kažkas nesiseka, vadinasi, būtent jūs ir niekas kitas kažką darote ne taip. Esate drąsi ir stipri moteris, tačiau reikėtų išsiugdyti tokias savybes kaip charakterio lankstumas, gebėjimas pasiaukoti dėl kito žmogaus, įsiklausymas neskubant kritikuoti, mokėjimas prisitaikyti prie aplinkybių.

Turite šviesią savybę įkvėpti ir būti pavyzdžiu kitiems, todėl keistis pravartu, ne tik dėl savęs, bet ir dėl to, jog kiti seks jūsų pavyzdžiu. Kai nuoširdžiai tobulinsite save ir neieškosite aplinkui kaltų, tuomet pamatysite, jog ir santykiai su vyru klostosi sklandžiau.

Pravartu būtų atvirai ir konkrečiai išsikalbėti, kadangi santykiuose yra neišsakyta paslaptis. Asmeniškai jums šie metai buvo nelengvi, tačiau jau po mėnesio situacija ims keistis į gera, ir didžioji dalis problemų palengva atsitrauks.


► Klausimas

Sveiki, gal pasiseks ir man, gausiu atsakymą į savo klausimus. Kankina tie klausimai senokai. Rūpi sužinoti apie sūnaus ateitį, ar jo uždarumas pamažės? Nes matau jau ir su bendraamžiais vis mažiau bendravimo, o jau su tėvais... Ar čia jau toks žmogus, o gal dar kas pasikeis? Mano gimimo data 196X XX XX, tarp 23 ir 24 val., o jo 199X XX XX, 20.25 val. Ačiū.
Rūta

Atsakymas

Jei galėtumėte nukeliauti į ateitį ir pamatyti savo sūnų po 10–15 metų – jo tiesiog nepažintumėte. Tai bus visai kitoks žmogus nei yra dabar. Jūsų vaikas, kuris yra jau suaugęs vyras, tikrai yra normalus žmogus. Tiesiog jis yra kitoks nei jūs ir turi savo pasaulėžiurą, kuri stipriai skiriasi nuo jūsų turimos.

Kuo labiau bandysite jį priversti paklusti ar jį auklėti, tuo labiau jis nuo jūsų nutols. Jei įsikišate į „ jo reikalus“ su priekaištais, jis tiesiog atstums, tiek jus, tiek ir kitus. Lengviau prie jo priartėsite, jei tiesiog leisite būti savimi – jis daug išmintingesnis ir brandesnis nei jūs manote. Bendrauti su aplinkiniais jis iš tikro dar nemoka ir dėl to pats nerimauja. Jaunystėje jam teks patirti nemažai nusivylimo dėl to, jog gyvenimas neduoda jam tiek daug, kiek jis norėtų. Jo kelias link stabilios sėkmės bus ilgas.


► Klausimas

Sveiki, greičiausiai kiekvienam ateina toks metas, kai daugiau nebegali tverti esamos situacijos, kai aplinkui tvyranti įtampa slopina, žlugdo ir neleidžia eiti toliau bei džiaugtis gyvenimu. Toks metas atėjo ir man. Nesuprantu, ar aš pati neteisingai elgiuosi, ar žvaigždės taip sukrito, kad namuose nepailsiu, o darbe negaliu dirbti. Dėl namų – priežastis aiški, tiesiog tai laikini sunkumai, viskas praeis. O štai dėl darbo – kitas klausimas. Galvoju, kad esu kompetentinga, gabi, iniciatyvi, tačiau iš vadovo sulaukiau pastabų dėl formalaus požiūrio bei savo išvaizdos (darbų kokybės jis nekomentavo).

Dėl to mano viduje viskas tarsi persivertė: esu nusivylusi viskuo, ką dabar darau, nebenoriu eiti į darbą, o darbe jaučiu didelę įtampą, kuri sukelia galvos skausmus. Nežinau, kaip iš tos padėties išeiti. Ieškau darbo pasiūlymų, bet kol kas be rezultatų. Mano savivertė žemiau nulinio lygio, o ką jau kalbėti apie karjeros galimybes...

Noriu paklausti, gal aš netinkamoje sferoje dirbu, o gal tiesiog viskas savaime išsispręs, tiktai, kada? Esu gimusi 197X XX XX, 24.10–24.15 val. Ačiū už atsakymą.
Lana

Atsakymas

Net keturios planetos jūsų asmeniniame horoskope yra Liūto ženkle: Saulė, Merkurijus, Venera bei Jupiteris. Liūtams būdingas energingumas, noras džiaugtis gyvenimu – tik štai šiuo metu noro ir gebėjimo džiaugtis gali ryškiai sumažėti. Kaip ir daugumai šio ženklo atstovų, laikas painus ir sudėtingas. Jei nusprendėte pakeisti savo gyvenimą – tai šaunus, tik dar ankstokas sprendimas. Išties efektyviausia tai daryti tada, kai ateis jūsų sėkmės metas.

Laukti liko visai nedaug: nuo liepos 17 dienos Jupiterio planeta pereis į Jūsų ženklą ir padės gyvenimą pradėti iš naujo. O iki tol neskubėkite daryti skubotų sprendimų vadovaudamasi užplūdusiomis emocijomis. Kadangi dėl prastos savo dvasinės būklės galite pridaryti pati sau nuostolių. Jei pakeisite darbą, tai po kurio laiko naujoje darbo vietoje prasidės panašios problemos ir priekaištai, kurių susilaukiate dabar. Tiesiog įsiklausykite į tai, kas jums sakoma, ir darykite išvadas – taip patobulėsite reikiama linkme. Būtent per darbo reikalus, šiame gyvenime gausite sielai reikalingiausias pamokas, kurios jums ne visada bus malonios. Tam, kad praskaidrintumėte savijautą, sustiprintumėte savo geriausias savybes, nešiokite serdoliką ar avantiūriną.


► Klausimas

Sveiki. Kai žmogus atsiranda tokioje kelio vietoje, kur, atrodo, nei grįžti atgal, nei eiti į priekį neapsimoka, svarstai ir bandai visaip suvokti, kas gi ne taip, kur bėda ir griebiesi paprasčiausio šiaudo. Ir kartais atrodo ar bent jau tikiesi, kad kitas žmogus pasakys kur kas daugiau nei pats gali apie save pasakyti. Aš gimiau 199X XX XX, 15.00 val. (bent jau atrodo).

Man nuolat kyla klausimas... Draugaujame su vaikinu (Zodiakas – Avinas) jau trejus metus. Atrodo, viskas tikrai gerai, iš šalies visi nuolat giria, stebisi mūsų santykių grožiu, jis mane dievina, bet aš nuolat randu mūsų santykiuose daugybę negerų dalykų, noriu, kad viskas būtų idealu (o taip niekada negali būti). Kartais pradedu bijoti, kad tai prisirišimas, bet negaliu visko baigti, nes jaučiu, kad paprasčiausiai niekada nerasiu sau geresnio nei jis. Gal galėtumėte pasakyti, ką žada ateitis? Ar taip ir liksime kartu ir sukursime mano taip laukiamą šeimą, ar keliai pasuks į skirtingas puses? Ačiū už atsakymą! 
Pasiklydusi

Atsakymas

Galbūt nuliūdinsiu, bet šie santykiai eina pabaigos link. Kuo ilgiau būsite kartu, tuo vis su didesniais sunkumais ir problemomis galite susidurti. Bijote, kad nerasite geresnio? O ką reiškia „geresnis“? Jums skirtas žmogus bus nei geresnis, nei prastesnis – jis bus toks, kokio jūsų sielai reikia. Šis vaikinas jūsų gyvenime bus ne vienintelis ir paskutinis, tad nebekamuokite savęs ir savo draugo. Normalu, jog norite būti dėl visko užtikrinta – tai žmogiška, bet šiame gyvenime jūsų laukia ne vienas įvykis, kuris skatins išmokti priimti sprendimą rizikuojant. Teks susitaikyti, jog ne viskas privalo būti nuspėjama ir ne visos situacijos privalo būti patogios. Svarbu išmokti neprisirišti prie kito žmogaus, konkrečios vietos ar materialių daiktų. Reikalui esant turite gebėti palikti tai, kas jau atgyveno, ir žengti toliau. Tas svarbu tiek meilėje, tiek ir kitose gyvenimo sferose – taip sparčiau tobulėsite ir įgysite sielai svarbias pamokas.


► Klausimas

Sveiki. Gal ir banaliai skamba, bet kiekvienai iš mūsų norisi rasti gerą žmogų, deja, nesu iš tų merginų, kuriai sekasi su vaikinais. O gal man ir nelemta sutikti to vienintelio žmogaus? Rašau jums iš smalsumo. Aš gimiau 198X XX XX, 16 val. Vienintelis dominantis klausimas – tai meilė. Gal tai tik mano kaltė, kad nesiseka meilėje? Gal turiu kažką keisti?
Ugniukas

Atsakymas

Meilė, jūsų atveju, tikrai yra įmanomas dalykas. Susituoksite kiek vėliau, kai būsite vyresnio amžiaus ir labiau pasiruošusi santuokiniam gyvenimui. Savo viduje bijote to tikrojo ryšio su kitu žmogumi, kuriame būna visko: konfliktų, netobulumo, nepasitenkinimo, nepagarbos. Santykiai yra ta sfera, kurioje visuomet turite kokių nors abejonių. Net ir sutikus savo antrąją pusę, Jums iškiltų nemažai dvejonių, ar tai tikrai tas žmogus, ar gal reikėtų dar ieškoti kažko kito. Toks neryžtingumas gali Jus lydėti iki gyvenimo galo, todėl pravartu išmokti atskirti eilines proto išdaigas nuo tikrojo širdies balso šauksmo. Ilgiau nei metus turėsite daugiau nei visuomet įdomių romantiškų pažinčių ir galimybių sutikti meilę, tad netrukdykite pati sau ir būkite atvira, bendraujanti. Durys į rimtą partnerystę ar santuoką jums atsivers 2017 metais.


Portalo Ji24.lt skaitytojoms pataria ezoterinio centro AUM (www.ezoterika.lt) astrotarologė Lana Kutkytė.

Norime įspėti, jog dėl didelio Jūsų susidomėjimo bei specialistės darbo krūvio atsakymų teks palaukti. Atsakymai į Jūsų klausimus pateikiami savaitgalį portale Ji24.lt. Klauskite rašydami adresu ji24.lt@zlg.lt

O jei reikalas skubus, registracija astrotarologės L. Kutkytės konsultacijai Vilniuje ir Kaune  telefonu +370 696 08147 (ezoterinis centras AUM).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius