Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 18

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (gegužės 18 d.)

Moterų portalo Ji24.lt redakcija kasdien sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją. Į laiškus atsako su portalu bendradarbiaujanti ezoterinio centro AUM (www.ezoterika.lt) astrotarologė Lana Kutkytė.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

► Klausimas

Laba diena, gimiau 198X XX XX 15.40 val. Šiuo metu mano gyvenime – nesėkmių virtinė. Neturiu darbo, neturiu artimo žmogaus, be to, reikalinga operacija. Sakykite, ar artimiausiu metu susirasiu darbą, ar mano gyvenime atsiras vyras, kuris mane pamils, norės sukurti šeimą ir padės išspręsti esančias problemas? Pavargau daug metų viskuo rūpintis pati.

S. L.

Atsakymas

Šiuo metu sėkmės reikėtų ieškoti jums visai naujuose dalykuose, todėl nebijokite rizikuoti ir imtis to, ko anksčiau neteko daryti. Susirasti tokį darbą, kuris padėtų ne tik išgyventi, bet ir būtų įdomus, galėsite nuo rugpjūčio  mėnesio. Būtent tada pajusite, kad pamažu grįžta šviesios dienos. Be to, darbo galite ieškotis ne tik Lietuvoje. Na, o vedybų kol kas dar teks palaukti, nes tam dar neatėjo tinkamas laikas ir nesusidarė reikiamos aplinkybės. Kad susikurtumėte asmeninį gyvenimą, iš pradžių jums vertėtų pasirūpinti darbu, ir tik tuomet atsirastų būsimas sutuoktinis.


► Klausimas

Sveiki, gimiau 198X XX XX (16.30 val.). Esu didelėje nežinioje. Negaliu suprasti, kas vyksta mano gyvenime... Gal galite kiek apibūdinti situaciją ir ko man reikėtų tikėtis?

Atsakymas

Dabar jūsų gyvenime – ypatingas metas: Saturno planeta grįžta į savo vietą gimimo momentu. Dar beveik metus būkite atsidavusi Saturno mokinė ir įsiklausykite į jums keliamus reikalavimus. Šis griežtas mokytojas asmeniniame jūsų horoskope yra aštuntajame būste. Tai – transformacijos ir atsinaujinimo būstas, todėl jei laikotės ko nors tvirtai įsikibusi ir nesutinkate paleisti to, kas jau atgyveno, gali būti sunkoka. Tokiu metu žmonėms gana dažnai tenka susidurti su sunkiais išbandymais, bet tai skatina augti, pakilti aukščiau ir suvokti save, svarbiausias savo užduotis. Išnaudokite kiekvieną šio svarbaus ciklo dieną, nes vėl toks laikas pasikartos maždaug po 29 metų.


► Klausimas 

Laba diena, esu gimusi – 198X XX XX 22.40 val., o vyras – 197X XX XX 10.40 val. Man labai reikalinga jūsų pagalba, patarimas. Gyvename su vyru santuokoje jau dešimt metų. Kaip ir kiekvienoje šeimoje, buvo nesutarimų. Vasarą tris mėnesius su vaikais praleidau pas mamą kaime, rugsėjį turėjau grįžti į darbą. Per šį laikotarpį tarp mūsų su vyru kažkas pasikeitė, santykiai atšalo, prasidėjo barniai. Išgyvenau tikrą pragarą, nuolat verkiau. Bandžiau kalbėtis, aiškintis, kas nutiko. Gal aš kalta, o gal jis tiesiog nebenori su manimi gyventi, nes turi kitą? Atrodo, išsiaiškiname, savaitę viskas būna gerai, ir staiga jis vėl atitolsta. Sako, kad yra pavargęs nuo darbo, nuo visko...

Ši situacija tęsiasi jau septynis mėnesius. Pavargau, nuleidau rankas, mat jis nuolat skaudina mane savo žodžiais, veiksmais ir dažnom išvykom. Net nebežinau, ar dar noriu būti su juo... Mes su vaikais tik kenčiame, todėl retkarčiais pagalvoju apie skyrybas arba gyvenimą atskirai... Ką rodo kortos? Ar mes ištversime šį periodą, ar vis dėlto išsiskirsime? Ar verta dar laukti geresnių laikų?

Ecka

Atsakymas

Maloniausia rašyti tik geras naujienas, bet ne visada tai įmanoma. Jūsų abiejų santykiai visuomet bus daugiau ar mažiau komplikuoti. Žvelgiant iš vienos pusės, galite papildyti vienas kitą. Jūs mokate ir suvokiate tuos dalykus, kurių jūsų vyrui dar reikia išmokti, ir atvirkščiai – jūsų vyras jums gali duoti reikalingų pamokų. Žvelgiant iš kitos pusės, esate vienas kito priešingybė ir svarbiausios jūsų gyvenimo užduotys – skirtingos, todėl kartais tarsi traukiate vienas kitą į priešingas puses nei reikėtų. Bet kurio atveju taip, kaip  buvo anksčiau, jau nebegali būti, ir artimiausiu metu tuo įsitikinsite. Jūsų noras nebesitaikstyti su įžeidimais ir išėjimas gyventi kitur yra tas žingsnis, kuris padės pakreipti situaciją reikiama linkme.


► Klausimas

Gimiau 198X XX XX apie 16 val., o mano ilgametis draugas – 197X XX XX. Pragyvenome kartu 11 metų, šiuo metu galvojame, kad mūsų santykius reikėtų įteisinti. Kada palankiausia mums būtų susituokti ir ar iš viso mes suderinami? Prieš kokius metus pradėjome stipriai nesutarti, todėl kartais pagalvoju, gal mums neskirta būti kartu...

Atsakymas

Jūsų Saulė ir Mėnulis yra žemės stichijoje, o jūsų draugo Saulė ir Mėnulis – ugnies stichijoje. Jūsų temperamentai yra skirtingi, tad nėra ko stebėtis, kad išsiskiria jūsų požiūriai ir kartais nesutariate. Žinoma, labai norint, visada galima bandyti vienam prie kito prisiderinti. Svarbiausia, kad abu partneriai vienodai eitų to link. Jums artimiausios ir tinkamiausios datos susituokti būtų birželio 28 d., liepos 4, 5, 11 d., rugpjūčio 23 d., rugsėjo 5, 6, 12 d.


► Klausimas

Sveiki, gimiau 199X XX XX. Nors esu dar jauna (18 m.), tačiau jau dabar jaučiuosi taip, tarsi gyvenčiau bedugnėje. Kiekviena diena man yra lyg kankynė ir pilna depresijos. Nesiseka moksluose, pablogėjo šeimos santykiai, taip pat meilės reikalai niekada nebūna sėkmingi, mat vis susidedu su mergišiais ar panašaus tipo vaikinais. Visa tai tęsiasi jau maždaug dvejus metus. Norėčiau sužinoti, ar ilgai taip jausiuosi? Ar ateityje galiu sulaukti šviesesnių dienų? Iškart dėkoju už sugaištą laiką.

Šakeniukas

Atsakymas

Gyvenimas toks jau yra, kad vienas laikotarpis būna tamsesnis, o kitas – šviesesnis. Kadangi esate jauna ir matau, kad turite daug svajonių, geriau kuo greičiau suvokite, jog gyvenime bus visko ir ne tik laimingų akimirkų. Ko jūsų gyvenime bus daugiau – šviesos ar tamsos, priklauso nuo jūsų pačios. Jau dabar turite dirbti su savimi, su savo gyvenimu ir, pirmiausia, su vidine savo būsena. Su vidiniais pokyčiais ateis ir išoriniai. Kad pakoreguotumėte ateitį į gerąją pusę, iš pradžių užtenka bent jau pakeisti savo elgesį. Pavyzdžiui, jei iš savo gyvenimo pašalintumėte melą ir apkalbas (šioje sferoje turite neigiamos karmos bagažą), anksčiau ar vėliau pamatysite, kad ir jūsų niekas neapgaudinėja, jums nemeluoja. Jums tiktų mineralas „citrinas“: jis padės moksluose ir praskaidrins savijautą. Nešiokite iš dešinės kūno pusės arba kaip pakabuką.


► Klausimas

Sveiki, gimiau 199X XX XX, 0.25 val. Šiuo metu lyg ir esu viskuo patenkinta, nors  dirbu nelabai mėgstamą ir nedideles pajamas teikiantį darbą. Mane domina širdies reikalai. Maždaug prieš 3,5 metų gyvenau su vaikinu. Mūsų santykiai tikrai nebuvo tobuli – daug pakilimų ir nuosmukių. Šiandien mes jau nebegyvename kartu, šiltų jausmų jam jau nebepuoselėju, tačiau niekaip nesugebu prisileisti nė vieno naujo žmogaus. Viską sveriu šaltu protu, jau nepamenu, kada mano širdis bent trumpam buvo suvirpėjusi dėl naujo nepažįstamojo. Atrodo, visai nebemoku jausti, o žmonėms, su kuriais susipažįstu, net nesuteikiu jokių galimybių tęsti bendravimo. Kur dingo mano jausmai? Ar čia koks nors pereinamasis laikotarpis, ar man tikrai kažkas negerai?

Pasimetusioji T.

Atsakymas

Jei ir toliau šaltai elgsitės su tais, kurie jums draugiški ir bando užmegzti ryšį, ateis diena, kai suvoksite, kad aplinkiniai į jus pradėjo reaguoti abejingai. Kitaip sakant, kai pati panorėsite šilto bendravimo, apsidairiusi pamatysite, kad likote visai viena. Juk ne be reikalo sakoma, kaip šauksi – taip ir atsilieps. Mėnulis ir Venera asmeniniame jūsų horoskope yra pažeistos planetos, ir tai skatina uždarumą, baimę prisileisti arčiau kitą žmogų, nesugebėjimą pasitikėti aplinkiniais ir savimi, savo moteriškumu. Tai tikrai stipriai gadins jums meilės reikalus ir bendravimą su žmonėmis apskritai. Kuo greičiau pradėsite skaidrinti šių planetų vibracijas, tuo lengviau bus ateityje – juk šiluma ir meilė yra reikalingi kiekvienam žmogui. Normalu, jei šiuo metu jaučiate energijos trūkumą  ir norą daugiau laiko pabūti viena. Toks jausmas paprastai aplanko prieš prasidedant naujam ciklui, kuris jūsų laukia nuo liepos 17 dienos. Po truputį ateis kitokia savijauta ir į viską  imsite žvelgti naujai, atsigausite ir savaime norėsite daugiau bendrauti. Jei turite rimtų planų, įgyvendinti juos taps lengviau būtent nuo liepos 17 dienos. Žinoma, tai nereiškia, kad nuo pat šios dienos ryto gyvensite kaip laimingoje pasakoje, kurioje visi norai išsipildo. Naujas gyvenimo etapas išsirutulioja palaipsniui ir jūsų veiklumo tam irgi reikės. 


Portalo Ji24.lt skaitytojoms pataria ezoterinio centro AUM (www.ezoterika.lt) astrotarologė Lana Kutkytė.

DĖMESIO! Norime įspėti, jog dėl didelio Jūsų susidomėjimo bei specialistės darbo krūvio atsakymų teks palaukti. Naujų klausimų kol kas prašome nesiųsti, nes yra daugiau nei 200 situacijų klausimų, į kuriuos gerbiama Lana nori atsakyti. Dėkojame už kantrybę ir supratingumą. Atsakymai į Jūsų klausimus pateikiami savaitgalį portale Ji24.lt.

O jei reikalas skubus, registracija astrotarologės konsultacijai Vilniuje telefonu +370 696 08147.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius