Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 šiuolaikinei moteriai būtini produktai

Valio! Pagaliau pradėjome suprasti, kad nuo to, ką valgome, priklauso mūsų sveikata ir grožis. Sveikai gyventi – madinga, ir tai pati geriausia mada. Tad kokių produktų būtinai turėtų būti kiekvienos iš mūsų namuose?
Moteris neša maisto produktus
Moteris neša maisto produktus / Fotolia nuotr.

1. AVOKADAI

Tai geriausi „psichoterapeutai“. Šiuolaikinei, kasdien stresą patiriančiai moteriai avokadai padeda tvardyti emocijas ir tapti atsparesnei nemalonumams. Jei valgysite juos reguliariai, netrukus pastebėsite, kad vis rečiau kas nors išmuša jus iš vėžių.

2. PERSIMONAI

Norite pasiekti karjeros aukštumų ir kasdien susidoroti su darbo krūviu, sunkiai pakeliamu net trims energingiems vyrams? Persimonai tikrai pakels jūsų darbo našumą ir dar atgaivins veido odą. O išvaizda juk visada svarbu – su karjera ar be jos.

3. DATULĖS

Jei negalite atsispirti saldumynams, nusipirkite džiovintų datulių. Jos figūrai naudingesnės. Be to, būsite žvali ir turėsite užtektinai energijos naujiems gyvenimo iššūkiams. KOKIE DAR PRODUKTAI TEIKIA ENERGIJOS SKAITYKITE STRAIPSNYJE 5 ENERGIJOS TEIKIANTYS PRODUKTAI. 

4. GRANATAI

Jei rimtai susirūpinote, kad jūsų racione trūksta antioksidantų, pagelbės ne tik žalioji arbata, bet ir granatai. Be to, jie greitai pakelia hemoglobino kiekį kraujyje.

5. MOLIŪGAI

Dabar pats metas mėgautis jais ir nesukti sau galvos, kad sustorėsite. Moliūgas – viena nekaloringiausių daržovių (100 g minkštimo yra tik 23 kcal). Be to, ši daržovė stiprina imunitetą. DAYGYBĘ PATIEKALŲ SU MOLIŪGAIS RECEPTŲ RASITE ČIA.

6. ŽUVIS

Aišku, dar anksti galvoti apie senatvę, bet kartais pravartu prisiminti, kad jei žuvies vartosite pakankamai, padidės tikimybė išvengti senatvinės demencijos. Norite būti protingos ir išlikti lieknos? Taip pat valgykite žuvį. Ir net jei nemėgstate prieš tai išvardytų penkių produktų, valgykite bent žuvį!

7. ANKŠTINĖS DARŽOVĖS

Ypač pravers vegetarėms ir toms, kurios stengiasi valgyti kuo mažiau mėsos, nes žirniai, pupelės, lęšiai ir kiti jų giminaičiai – puikus augalinių baltymų šaltinis. Be to, tai sveika plaukams, nagams ir kaulams, padeda gerai išsimiegoti ir išsaugoti puikią figūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius