Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: balandžio 20–26 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę mus sups energijos, skatinančios kontrastus įvairiose mūsų gyvenimo sferose. Tvyros katarsio ir kažko laukimo nuotaikos. Jausime išorės spaudimą, visa, kas tik mums svarbu, ką norime kažkaip sutvarkyti, po truputį augs, keldami didesnį emocinį, psichologinį ir net fizinį spaudimą“, – teigia psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Mergaitė ir drugelis
Mergaitė ir drugelis / Fotolia nuotr.

Mūsų gyvenime ryškės dinamika, procesai palaipsniui įgaus pagreitį, augs intensyvumas. Galimi skuboti, nesavalaikiai sprendimai, kurie nebus nei teisingi, nei atnešantys pozityvių permainų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė
Gleščinskienė

Aplink mus esančios energijos skatins judėjimą, norėsime važiuoti, keliauti, sunkiau bus išsėdėti vienoje vietoje darbe, moksluose ar tiesiog laikytis įprasto režimo bei rutinos. 

Labai norėsis permainų, kurios tiesiog prašysis į mūsų gyvenimą. Lauksime ir tikėsimės mūsų idėjų palaikymo iš šalies, veiksime ne itin pasiruošę, dažniau rizikuosime, atskleisime savo tikrąjį veidą, išduosime slepiamus tikslus. 

Taip pat skaitykite: Žemos savivertės požymiai ir 30 patarimų, kaip ją padidinti

Būsime nelabai atidūs, per daug skubėsime, iš karto darysime keletą darbų, tad nesugebėsime tinkamai koncentruoti dėmesio į tai, ką atliekame.

Mūsų gyvenime trūks atsargumo, harmonijos ir balanso. Jeigu būsime priversti likti vienoje vietoje ir negalėsime fiziškai kažkur vykti ir keisti vietą, tuomet „judėsime“ savo jausmuose, perkratysime juos ieškodami nepastebėtų sąsajų, priežasčių ir reikšmingų detalių, gilinsimės emocijose, keliausime į norimas vietas mintyse. 

Trokšdami atgauti ramybę ir pasijusti geriau, turėtume leisti sau judėti, neužsibūti vienoje vietoje, keisti tai, kas nusibodo. Leiskime sau didesnes fizines apkrovas, daugiau vaikščiokime, būkime gamtoje. Už vairo būkime atsargesni, nes augs avarijų ir traumų pavojus, būsime nelabai atidūs, per daug skubėsime, iš karto darysime keletą darbų, tad nesugebėsime tinkamai koncentruoti dėmesio į tai, ką atliekame.

Taip pat skaitykite: Kaip dažnai turėtumėte mylėtis, kad jūsų gyvenimo trukmė pailgėtų 10-čia metų

Vis dėlto tai bus laikas, kai mūsų gyvenime atsiras daugiau meilės, daugiau galimybių susipažinti ir santykiuose nueiti toliau nei esame pasirengę. Akimirkos žavesys, aštresni jausmai, pavasarinis oras ir ypatingos mus supančios energijos vilios į meilės glėbį.

Pažeidžiama ir lengviau atliepianti į aplinkos energijas bus kraujotakos sistema ir pati širdis. Čia irgi stipriau reikšis intensyvumas, judėjimas, tad tai bus papildomos apkrovos mūsų visai kraujotakos sistemai.

Humoras bus vienas stebuklingas ginklas, kuris šią savaitę padės mums įveikti sunkumus. Jei tik sugebėsime rasti bent kibirkštėlę, bent akimirką juokui iš savęs paties, iš mus gąsdinančios situacijos, jei šypsosimės savo širdimi, tai daug labiau sumažinsime bet kokių nemalonių situacijų riziką, neprisidarysime per daug bėdos ir apsaugosime savo širdį nuo nereikalingų apkrovų.

Tad šypsokimės, juokimės, pabūkime vaikais, kurie nuolat krizena pačiose netikėčiausiose situacijose...


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius