Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: spalio 13–19 d. energijų kalendorius

„Šios savaitės energijos daugeliui atneš išbandymus. Iki skausmingo poreikio augs pokyčių, pasipriešinimo, perversmo būtinybė. Tai dirglus, sudėtingas laikas, kuomet galime sulaukti transformacijos procesų įvairiose gyvenimo srityse, – politikoje, švietimo ir sveikatos, finansų bei krašto apsaugos srityse“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Zen sodas
Zen sodas / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 1 Energetika
Asmeninių santykių erdvėje – daugiau išsiskyrimų, sudaužytų širdžių, išdavysčių, pažeminimo. Palaipsniui ryškės tendencija, kad bet koks bendravimas, kuris iki šiol buvo dirbtinai palaikomas, irs. Taigi dirbtinumo šią savaitę akivaizdžiai mažės, visose srityse skleisis ir bus aiškinami slapti bet kokių veiksmų motyvai, tikslai ir paslaptys.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Tačiau energijos, kurios veiks mus, neš ir kuriančios jėgos: visas vykstantis ardymas ir griovimas – paruošiamasis darbas naujoms, puikioms permainų, trokštamų pokyčių, tobulėjimo ir pasikeitusio gyvenimo būdo  tendencijoms realizuotis.

Susikaupęs negatyvas turi tendenciją realizuotis įvairiais protrūkiais, galimos skirtingus interesus turinčių žmonių riaušės, išpuoliai, teroristiniai aktai. Tolygiai stiprės agresija, tad kartais nedaug truks, kad visas iki šiol kauptas nepasitenkinimas išsiveržtų su didele griaunančia ir naikinančia jėga.

Šią savaitę gali augti karo veiksmų tikimybė, – nesutariančioms ir iki šiol savo interesų nesuderinusioms šalims susikalbėti taps sunkiau, – konstruktyvaus dialogo nebus, stiprės noras veikti brutalia fizine jėga, naikinti, kariauti, griauti, sudoroti priešininką, atskirą žmonių grupę ar net šalį panaudojant ginklus bei karo veiksmus.

Mus visus supančios energijos neš stiprų transformacijos poreikį ir jos realizaciją, tad kas neatitinka ar nepateisina lūkesčių, bus neatidėliojant ardoma, griaunama, naikinama.

Sergantieji, negaluojantys, turintys įvairių sveikatos ir psichinių problemų asmenys, jausis blogiau. Transformuojančios energijos ardys pažeistas ir netinkamai veikiančias fizinio ir viso energetinio – informacinio žmogaus kūno sistemas. Taps sunkiau suvaldyti ir harmonizuoti atskirus, greitai besikeičiančius organizmo parametrus, tikėtina, kad išaugs mirčių skaičius, žmonės intensyviau „išeis“ į kitą egzistencijos lygmenį, į anapusinį pasaulį. Didės avarijų, traumų skaičius. Ši savaitė bus nepalanki asmenims, kurie turi susikaupusią, kritinę masę pasiekusią karmą – vyks tos karmos realizacija.

Lengviau šį laiką bus leisti vienumoje, atsiskyrus, bandant susivokti savyje, stebint savo mintis, kylančias emocijas, norus, ieškant to, kas vyksta su mumis, priežasčių. Sumažintas maisto kiekis, paprastesnis, lengvesnis, mažiau kaloringas maistas padės pasijusti geriau. Šiame energetinės transformacijos etape lengviau imsime energiją iš aplinkos, tad maistas nebebus toks svarbus kaip iki šiol. Atsiskyrimas, atotrūkis nuo draugijos, kompanijos, kolektyvo ar giminės padės lengviau pereiti šį išsivalymo ir persikeitimų laikotarpį, paleisti ir išsivalyti nuo mūsų pačių saugomų nuoskaudų, skaudžių patirčių bei kaltės dėl netinkamų pasirinkimų.

Gali išaugti alkoholio, vaistų ir kitų svaiginančių medžiagų vartojimas ir poreikis tam. Nesugebėjimas valdyti ir kontroliuoti aplink vykstančius procesus, nežinomybė, kaip ir kas pasikeis, gyvenimo pagrindo griuvimas, nuo mūsų pasitraukiantys asmenys, kurie manėme, kad kaip tik bus reikiama atsvara, – gali kelti norą pabėgti nuo realybės, užsimiršti ir tam tikslui pasiekti – vartoti alkoholį ar kitas psichotropines medžiagas.

Palankiai veiks visa, kas į aplinką ir žmonių santykius įneš ramybę, susitaikymą, harmoniją: meditacijos, maldos, pozityvios kūrybos vakarai, įvairios meno išraiškos priemonės. Netgi paprastas delsimas ir nedarymas nieko, padės išsaugoti santykius, darbo vietą, pozicijas reitingų lentelėse bei aplinkinių pasitikėjimą. Tačiau nedaryti nieko bus sunkiausia, nes įvairios aplinkybės, iššūkiai ir provokacijos, kaip tik mus stums veikti, o delsti atrodys netinkama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius