Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką išduoda antakiai apie vyrą ir moterį?

Jei akys – sielos veidrodis, tuomet antakiai – ženklai. Ar žinojote, kad natūrali antakių forma išduoda ryškiausius žmogaus charakterio bruožus, ypač vyrų. Juk stipriosios lyties atstovai (žinoma, pasitaiko išimčių) nepešioja antakių.
Kino žvaigždės Nicole Kidman ir Tomas Cruise’as
Kino žvaigždės Nicole Kidman ir Tomas Cruise’as / „Scanpix“ nuotr.

Išstudijavus antakių formą, galima sužinoti, ko iš šio žmogaus tikėtis ateityje. Pakeitus ją, galima atnaujinti ne tik savo įvaizdį, bet ir prisišaukti gyvenimo permainų.

  • Klasikiniai, „neutralūs“ antakiai – tai platūs, vidutinio ilgumo ir antakių plaukelių tankumo. Tokių antakių beveik nereikia koreguoti ir tinka kone visiems veido tipams. Jokia slapta informacija juose nėra užkoduota.
  • Platūs ir apvalūs antakiai, kurių krašteliai leidžiasi žemyn, byloja, kad jų savininkas – gyvenimo džiaugsmu trykštantis, dosnus ir puikaus humoro jausmo vyras. Be to, jis optimistas ir realiai žvelgia į gyvenimą. O štai apvalūs ir siauri moters antakiai, pavyzdžiui, kaip žymios aktorės Marlene Dietrich, išduoda, jog ši silpnosios lyties atstovė – valingo charakterio, nori būti lydere, siekia tikslo ir trokšta šlovės bei valdžios. Beje, genealioji  vokiečių kino žvaigždė būtent tokia ir buvo, o jos plonyčiai išpešioti antakiai buvo ant bangos ne tik kino pasaulyje, bet ir tarp Europos žemyno moterų. Tokios formos antakiai ypač tinka trikampės veido formos ir iškilių, ryškių skruostikaulių dailiosios lyties atstovėms. Gražiai atrodo ir ovalaus veido savininkėms. Tačiau apvalaus veido formos moterims derėtų vengti į M. Dietrich panašių antakių, nes jų žvilgsnis visąlaik atrodys kaip nustebusiųjų.
  • Jei vyro antakiai lygūs ir ilgi, vadinasi, jis – intelektualas, apsiskaitęs ir mėgsta linksminti žmones, ypač dailiosios lyties atstoves, taip pat puikiai moka palaikyti pokalbį: pradedant pasivaikščiojimu su šunimi ir baigiant pasaulio ekonomika. Būtent tokios formos antakiais puikuojasi airių kilmės Holivudo žvaigždė Colinas Farrellas. Šis charizmatiškas vyrukas – moterų numylėtinis, mėgsta žarstyti komplimentus ir paprastai būna draugų kompanijos siela.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Aktorius Colinas Farrellas
AFP / Scanpix nuotr. / Aktorius Colinas Farrellas
  • Na, o jei jūsų taikinyje vyriškosios giminės atstovas su suaugusiais antakiais, įspėjame, kad prieš jūsų akis – be galo pavydus, savininkiškas vyras, kuris bendrame gyvenime su mylimąja gali virsti tikru tironu ir pavydėti savo moters net šviesoforo stulpui. Beje, agresiją jis išlieja ne iš karto, visada išlaukia ir mėgsta stebėti. Moters suaugę antakiai sufleruoja, kad ji pasižymi stipriu charakteriu, yra kiek despotiška ir žiauroka.
  • Labai nusvirusi antakių pabaiga išduoda žmogaus polinkį į melancholiją, į gilius pamąstymus, kad gyvenime nėra nieko amžina. Tai – meniškos sielos būtybės.
  • Arkos formos, toli vienas nuo kito esantys antakiai išduoda gyvenimo džiaugsmą ir polinkį linksmintis. Moteris su tokiais antakiais – tikra koketė, mėgsta būti dėmesio centre, dievina vakarėlius ir pasilinksminimus. Iš šono ji atrodo kaip vėjavaikė ir nerimta, tačiau jei turi širdies draugą, būna jam ištikima. Vis dėlto yra vienas „bet“: dėl savo koketiškumo tokių antakių formos savininkė neišvengs pavydo scenų.
  • Per vidurį kiek laužti moters antakiai, t. y. kaip žymios aktorės Marilyn Monroe, byloja kad tai – neeilinė, sunkiai nuspėjama asmenybė. Tokios antakių formų savininkė šiame pasaulyje neretai jaučiasi lyg balta varna.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Marilyn Monroe
Reuters / Scanpix nuotr. / Aktorė Marilyn Monroe
  • Jei vyro antakiai tankūs, o išoriniai jų kampučiai kilstelėję į viršų – tai dosnumo ir vyriškumo požymis. Tokio asmens veiksmai ryžtingi, jis trokšta šlovės ir sėkmės, yra tikras karvedys ir moterų širdžių užkariautojas.
  • Trumpi antakiai išduoda trumpą atmintį tiesiogine ir perkeltine šio žodžio prasme. Tankūs antakiai reiškia ugningą, impulsyvų žmogaus charakterį. O jei antakių forma primena trikampį namo stogą, vadinasi, šis asmuo infatiliškas, t. y. nesugeba priimti sprendimų, laukia, kol kiti išspręs jo problemas, pasimeta pakliuvęs į sudėtingą situaciją.
  • Pasišiaušusių, netvarkingų ir šiurkščių antakių savininkas užsispyręs, atkaklus ir ginčysis net tuo atveju, jei nėra teisus ir tai žino. Užsispyrimas, nelankstumas, atsisakymas leistis į kompromisus – charakteringiausi tokius antakius turinčio žmogaus bruožai.
  • Jei vyro antakiai vešlūs, šėriuoti ir vienodo linkio, tokie kaip kino pasaulio superžvaigždės Alo Pacino, – iš šio žmogaus galite tikėtis šio to velniško. Beje, Holivude mėgstama juokauti, kad A. Pacino  pardavė savo sielą velniui, jog į kino istoriją įeitų kaip vienas genialiausių aktorių. Tokių antakių vyrą, kad ir kokio reikalo jis imtųsi, nuolat lydi sėkmė, laimė jam šypsosi kiekviename žingsnyje. „Jam velniškai sekasi!“ – taip paprastai sakoma apie tokių antakių savininką.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Holivudo superžvaigždė Alas Pacino
AFP / Scanpix nuotr. / Holivudo superžvaigždė Alas Pacino
  • Aukšti antakiai simbolizuoja atkaklų tikslo siekimą, o žemi, atvirkščiai – vangumą ir siauras pažiūras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius