Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl mes vaidiname orgazmą?

Nesiginkite – bent kartą gyvenime tai darėte... Bet turbūt net pačiai būtų sunku atsakyti į klausimą: kodėl? Priežasčių net ne viena, o susigaudyti padės psichologai.
Pora mylisi
Pora mylisi / Shutterstock nuotr.
  • Pirmiausia tai darome dėl nepasitikėjimo savimi. Abejojame, ar galėsime pasiekti orgazmą.
  • Nepasitikime partneriu.
  • Neįsiklausome į savo kūną ir jo troškimus, o atsiduodame baimei.
  • Tingime, taip, taip – tingime pasistengti, paeksperimentuoti, kad galėtume paragauti naujų pojūčių ir emocijų.
  • Bijome prarasti partnerį ir užgauti jo vyrišką savimeilę, taigi manome, kad geriau saldus melas nei karti tiesa...

Tačiau jei intymiajame gyvenime imitacija tampa norma, tai byloja ir apie seksualines, ir apie santykių problemas. O vėliau ar anksčiau tos problemos gali atvesti net iki skyrybų. Net jei galvojate, kad esate puiki aktorė ir jau įpratote imituoti orgazmą, tai nereiškia, kad problemos nėra: jūs įsisukote į užburtą ratą. Vertėtų suprasti, kad vaidindama jūs įtikinate partnerį, kad jis viską daro puikiai ir jūs patenkina, nors taip toli gražu nėra. Tuo pačiu jūs atimate iš savęs šansą patirti TIKRĄ pasitenkinimą.

Atsikratykite pagaliau senų stereotipų, kad vyras esą ne vyras, jei kiekvieną kartą nepatenkina moters! Patikėkite – net mažytė nesėkmė miegamajame verčia vyrą kitą kartą stengtis su dvigubu įkarščiu ir pakylėti jus iki devinto dangaus! Jam tereikia tik jūsų užuominos... Ir tuomet jūsų gyvenimas gali prisipildyti tokio malonumo, apie kurį net nesvajojote: būtų nuodėmė jį iš savęs atimti.

Vaidindama jūs įtikinate partnerį, kad jis viską daro puikiai, nors taip toli gražu nėra. Tuo pačiu jūs atimate iš savęs šansą patirti TIKRĄ pasitenkinimą.

Pradėkite koncentruotis ne į savo kompleksus, o į troškimus. Nustokite galvoti, kad lovoje partneris pirmiausia ieško jūsų įsivaizduojamo celiulito, o ne geidžiamos moters! Išmokite atsipalaiduoti ir geriau pažinti savo kūną.Patikėkite, kad jam esate pati gražiausia ir geidžiamiausia pasaulio moteris. Ir tiesiog – baikite veidrodyje ieškoti savo trūkumų!

Be to, jau įrodyta, kad dauguma merginų ir moterų, marinančių save dietomis, lovoje būna susikausčiusios, šaltos ir nelaimingos – jos įprato atsisakyti paprastų džiaugsmų (nuo mažyčio prancūziško ragelio pusryčiams iki sočios vakarienės pas mamą). Ogi todėl, kad kažkodėl įsikalė į galvą, jog vyrams reikia modelio matmenų barbės.

Nesiginčysime – yra tokių, kuriems tokių kūdenų tikrai reikia – bet ar jums reikia tokių vyrų? Kurie domisi tik savimi ir malonumą teikia tik sau, negalvodami apie moters poreikius. Ir pagaliau: o kas pasakė, kad kiekviena intymaus akto kulminacija turi būti griausmingas emocijų fejerverkas??? Nebūtina rėkti visa gerkle ir sukelti ant kojų namiškius bei kaimynus, galima gi tyliai pašnabždėti jam į ausį, kad tai, kas įvyko, yra nuostabiausias pojūtis. Ir jūs tikrai tai pasakysite nuoširdžiai, jei tik imsite pati save labiau mylėti...

P. S. O vyrus, kurie perskaitę antraštę labai nudžiugo ir pagalvojo: „Visos jos melagės!“, turime nuliūdinti: stiprioji lytis lygiai taip pat dažnai pavaidina orgazmą... Bet šįkart juk ne apie tai...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius