Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 dienų riebalus deginančios sriubos dieta

Ši dieta unikali tuo, jog sudegina daugiau kalorijų negu jų patenka į organizmą. Rezultatas: kilogramai tirpsta greitai, o jūs lieknėjate. Beje, dieta labai paprasta – jums neteks badauti, galėsite valgyti bet kuriuo paros metu. Tiesa, tik tam tikrą patiekalą – ypatingą, riebalus deginačią sriubą.
Daržovių sriuba.
Daržovių sriuba. / Fotolia nuotr.

Pagrindinės dietos taisyklės

Riebalus deginančios sriubos receptas

Reikės:

  • 6 svogūnų,
  • 1 ryšulėlio salierų,
  • 1 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto.
  • 1 žaliosios paprikos,
  • 4 pomidorų.

Taip pat skaitykite: Aktyvinta anglis – gražesnei odai, plaukams ir baltesniems dantims

Gaminimas:

1. Supjaustykite visas daržoves. Sudėkite jas į puodą ir užpilkite vandeniu, kad jo būtų šiek tiek virš daržovių. Užvirinkite ir virkite 10 min. ant stiprios ugnies, paskui sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 30 min. ant silpnos ugnies.
2. Sriubą galima valgyti bet kuriuo metu, kai tik išalksite. Į sriubą galite pridėti jums patinkančių prieskonių, šiek tiek ir druskos.

Kaip laikytis dietos

1 diena: valgykite kuo daugiau riebalus deginačios sriubos. Taip pat šią dieną leidžiami visi vaisiai, išskyrus bananus. Pirmą dieną puikiai tiktų melionas. Sriubą valgykite bent 3 kartus per dieną.

Griežtai draudžiama valgyti mėsą ir kitas daržoves. Gerti galima arbatą ir kavą be cukraus, vandenį, nesaldžias sultis.

2 diena: valgykite bent 3 kartus per dieną riebalus degiančios sriubos. Taip pat leidžiamos kitos daržovės: žalios, virtos, troškintos. Tik ruošti jas reikia be aliejaus ir kitų riebalų. Daržoves galima valgyti kartu su sriuba arba atskirai. Pietums galima šiek tiek virtų bulvių su alyvuogių aliejaus lašeliu.

Negalima vaisių ir mėsos. Gerkite vandenį, nesaldžias vaisių sultis, arbatą arba kavą be cukraus.

Fotolia nuotr./Vasaros salotos
Fotolia nuotr./Salotos

Taip pat skaitykite: 7 priežastys, kodėl verta valgyti raugintus kopūstus

3 diena: riebalus deginanti sriuba, daržovės, vaisiai (išskyrus bananus). Negalima mėsos ir bulvių. Gerti galima vandenį, nesaldintą kavą arba arbatą, nesaldžias vaisių sultis.

4 diena: šią dieną, jeigu viską darėte teisingai, turėjote netekti 2–3 kg. Ir toliau valgome sriubą (mažiausiai 3 kartus per dieną). Į šios dienos racioną reikia įtraukti 3 bananus ir dvi stiklines lieso pieno. Taip pat galima gerti vandenį. Nenustebkite, kad šiandien galima suvalgyti kaloringų bananų ir išgerti pieno – būtina papildyti organizmą kalciu, baltymais ir angliavandeniais.

Taip pat skaitykite: Maistas sveikatai ir jaunystei: ką rinktis, jei jums 20, 30 ar 40 metų

5 diena: mėsos ir pomidorų diena. Vegetarams – sojos produktų. Per dieną leidžiama suvalgyti 280 g mėsos (pirmenybė teikiama vištienai, jautienai arba žuviai) ir 4–5 pomidorus. Aišku, nepamirškite sriubos bent 1 kartą per dieną. Šiandien reikia išgerti kuo daugiau vandens – organizmas išsivalo nuo rūgščių.

6 diena: mėsos ir daržovių diena. Ypač rekomenduojamos žalios lapinės daržovės. Sriuba – bent kartą per dieną. Bulvėms griežtas „ne“.

7 diena: daržovių ir rudųjų ryžių diena. Pasistenkite suvalgyti kuo daugiau ryžių ir daržovių. Sriuba – bent 1 kartą per dieną. Gerti galima vandenį ir nesaldžias vaisių sultis.

Evelyn Chu, Flickr.com/Rudi ryžiai dabar ypač populiarūs
Evelyn Chu, Flickr.com/Rudi ryžiai dabar ypač populiarūs

Taip pat skaitykite: Grikių dieta: svoris krinta greitai ir lengvai

Stenkitės griežtai laikytis visų šios dietos rekomendacijų. Sriubą galite valgyti bet kuriuo metu ir tiek, kiek jums norisi.

Kiek dienų galima laikytis dietos ir kokių rezultatų laukti?

Jeigu laikomasi visų taisyklių ir rekomendacijų, per 7 dienas galima numesti nuo 4 iki 8 kg. Jeigu taip ir atsitiko, galima iš karto pakartoti dietą. Jeigu numetėte daugiau negu 8 kg, privalote padaryti savaitės pertrauką. Jeigu nusprendėte, kad jums pakanka 7 dienų dietos, kitą dieną nepulkite stačia galva prie maisto, ypač nesveiko. Susilaikymas ir valia garantuoja, kad prarastas svoris nesugrįš.

Prieš laikantis šios dietos, rekomenduojama pasikonsultuoti su savo gydytoju, jeigu:

  • sergate anemija (mažakraujyste);
  • sergate diabetu;
  • sergate bulimija;
  • turite skrandžio ar virškinimo problemų;
  • turite skrandžio opą ar gastritą.       

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius