Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 03

Jūsų Saulės numeris pagal numerologą Hansą Decozą

Numerologas Hansas Decozas, turėdamas daugiau kaip keturiasdešimties metų patirtį, analizavęs daugybės žmonių charakteristikas, siūlo apskaičiuoti savo Saulės numerį, kuris, pasak jo, gali padėti geriau pažinti save, įsiklausyti į savo vidinę būseną, o galbūt suprasti, kaip nederėtų elgtis, kur darome daugiausia klaidų.
Zodiako ženklai ant laikrodžio
Zodiako ženklai ant laikrodžio / Fotolia nuotr.
Numerologas Hansas Decozas
Numerologas Hansas Decozas

Atsižvelgiant į gimimo mėnesį ir dieną, Saulės numeris gali būti nuo 1 iki 9. Jį sužinoti labai paprasta! Tiesiog sudėkite gimimo mėnesio ir dienos skaičius. Pavyzdžiui, jei gimėte gegužės (t. y. 5 mėnesio) 15 dieną, vadinasi, prie 5 pridėkite 15 ir gausite 20. Šiuos skaičius sudėkite tarpusavyje 2 + 0 = 2. Taigi jūsų Saulės numeris – 2. Arba jeigu gimėte lapkričio (t. y. 11 mėnesio) 23 dieną, prie mėnesio skaičiaus 11 pridėkite dienos skaičių 23 ir gausite 34. Šiuos skaičiaus dar kartą sudėkite tarpusavyje 3 + 4 = 7. Vadinasi, jūsų Saulės numeris – 7.

 

Saulės numeris 1

Fotolia nuotr./Skaičius 1
Fotolia nuotr./Skaičius 1

Žmonės, turintys pirmąjį Saulės numerį, yra užsispyrę, kieto būdo, į besikeičiančias aplinkybes reaguoja ryžtingai – dažniausiai ima jautį už ragų. Vienetukai stiprūs ir motyvuoti, nebijantys akistatos nei su savimi, nei su kitais. Kartais gali būti impulsyvūs. Jie turi sukaupę daug energijos, o didžiulė ištvermė gali padėti išgyventi net sunkiausius laikus.

Pirmasis Saulės numeris reaguoja greitai, tačiau ne visada atpažįsta būsimų pokyčių prigimtį, todėl turėtų pasistengti išmokti pažinti subtilius ženklus prieš audrą. Jiems reikėtų pažaboti savo išdidumą, kad neprisivirtų košės, ir įvertinti tai, ką gavo iš gyvenimo – sėkmę ir didžiulį energijos potencialą. Taigi vienetukai turėtų būti nuolankesni.

Meilėje vienetai aistringi, bet siekia dominuoti. Jiems nesvetimas pavydas, yra originalūs, kūrybiški ir neretai dažniau būna susitelkę į savo jausmus. Todėl šis Saulės numeris gali neteisingai suprasti savo partnerį.

Beje, jei jo negerbsite ir deramai neįvertinsite – tikrai sužlugdysite santykius su vienetuku. To jis niekada netoleruos. Šie žmonės turi storą odą, tad galite būti visiškai ramus – pirmasis Saulės numeris kuo puikiausiai susitvarkys su bet kokiomis problemomis: tiek materialiomis, tiek dvasinėmis.

Geriausiai vienetuko santykiai klostysis su 2, 3, 5, 7 ir 9.

 

Saulės numeris 2

Fotolia nuotr./Skaičius 2
Fotolia nuotr./Skaičius 2

Antro Saulės numerio žmonės rūpestingai žvelgia į gyvenimo pokyčius, pasveria visus „už“ ir „prieš“ puikiai numatydami ateities pasekmes ir tik tada juda pirmyn daryti tai, ką buvo suplanavę. Jie linkę vengti tiesioginės konfrontacijos, pirmenybę teikia taktui ir diplomatijai. Dvejetukai mielai priima kitų žmonių pagalbą, dalijasi ir sėkmėmis, ir bėdomis. Šie žmonės intuityvūs, dažnai iš anksto nujaučia artėjančias permainas, puikiai suvokia žmogaus prigimtį, pasižymi aukštu intelektu.

Silpnoji dvejetukų savybė – kartais žaibiškai nusprendžia pasiduoti, net be kovos. Vis dėlto jų jėga neišmatuojama, ir šie žmonės greitai atgyja iš naujo. Iš prigimties dvejetukai altruistiški ir empatiški, tačiau sugundyti kartais gali tapti savanaudiški ir gobšūs.

Į šių žmonių širdis meilė prisibeldžia nelengvai – meilės reikaluose dvejetukai išrankūs. Tad nežaiskite su jais nesąžiningų jausmų žaidimų. Antrasis Saulės numeris tai žūtbūt pajus ir antros progos nebesuteiks, nes labiausiai vertina nuoširdumą ir tikrumą.

Dvejetukai labai jautrūs ir nepamiršta pasirūpinti savo partneriu. Būdami ne itin aistringi, jie žino, kaip jam ar jai įtikti ir kaip patiems jaustis pamalonintiems. Atminkite, antro Saulės numerio žmonių jausmai yra trapūs, tad jei sudaužysite jų širdis, turėsite reikalų su aštriomis duženomis.

Geriausius šansus pavergti dvejetuko širdį turi 1, 5, 6, 8, ir 9.

 

Saulės numeris 3

Fotolia nuotr./Skaičius 3
Fotolia nuotr./Skaičius 3

Trečio Saulės numerio žmonės yra novatoriški, kūrybingi, greitai mąstantys ir priimantys reikiamus sprendimus, kunkuliuoja optimizmu, pasižymi džiaugsmingu vaikiškumu, o tai jiems padeda išvengti įsipareigojimų, ypač tokių, kurie susiję su atsakomybe ir dėmesiu. Nors juos daug kas myli, jie į tai reaguoja paviršutiniškai. Trejetukai gyvenimu keliauja linksmai, saulėtai ir su humoro jausmu. Jiems pakanka rimto iššūkio, kad pademonstruotų nepaprastą drąsą ir ryžtą – tokiais ekstremaliais atvejais trejetukai gali nustebinti ne tik kitus, bet ir save.

Kūrybingumas – vienas didžiausių trejetuko ginklų, kuris dažniausiai atsiskleidžia susidarius tam tikroms aplinkybėms. Vis dėlto pastangų kartais negana, tad trejetukai dažnai neužbaigia projektų, neišpildo svajonių, o pažadai taip ir lieka tušti.

Nors meilėje jie gali pasirodyti labai paviršutiniški, atsainūs, iš tiesų jie taip stengiasi nuslėpti savo tikruosius jausmus ir ketinimus. Šie žmonės linkę būti laimingi ir pašėlę, bet tuo pačiu puikiai supranta, kad laimė gali būti labai pažeidžiama. Trečias Saulės numeris gali žaisti kitų jausmais, bet niekada rimtai neįsitrauks į trumpalaikius santykius. Norėdami užmegzti rimtus santykius su šiais žmonėmis, būkite labai kantrūs ir tolerantiški.

Geriausiai meilėje dera su 1, 3, 5, 7 numeriais.

 

Saulės numeris 4

Fotolia nuotr./Skaičius 4
Fotolia nuotr./Skaičius 4

Ketvirto Saulės numerio žmonės dėmesingi ir pastabūs, kartais netgi smulkmeniški, gyvenime yra tvirti, stabilūs ir reikėtų itin didelių pokyčių, kad jų pasaulis būtų sudrebintas. Ketvertukai tiesiog nekenčia nepastovumo ir pirmenybę teikia stabiliai, aiškiai suvokiamai būčiai. Vis dėlto jie dažnai praranda puikių galimybių vien dėl to, kad per ilgai laukė. Viena geriausių ketvertukų savybių – jie nesustoja ir stengiasi judėti į priekį.

Ketvertai neatidėlioja darbų, yra labai susikaupę, daug iš savęs reikalauja. Jie nebus patenkinti, kol netaps patys geriausi savo srityje. Kartais tokia aistra tobulumui šiuos žmones gali paversti suirzusiais ir ne itin linksmais tipais. Daug darbo ir jokių lyrinių nukrypimų – tai būdinga šio Saulės numerio žmonėms.
Jie visais atžvilgiais reiklūs tiek sau, tiek aplinkiniams. Nors nėra materialistai, bet mano, kad pasiekimai ir laimėjimai yra didžiausia egzistencijos prasmė. Norėdamas prisišaukti sėkmę, ketvertukas turėtų pagaliau suvokti, kad gyvenimas yra niekada nenustojanti keistis tėkmė, ir, jei nori išpildyti savo svajones, turi į šią tėkmę panirti spontaniškai ir intuityviai.

Ketvirto Saulės numerio žmonės patikimi daugelyje sričių, bet ne romantiškuose santykiuose. Kai juos užvaldo meilė ir pakelia į dausas, jie pasijunta išmušti iš vėžių ir praranda pusiausvyrą. Šiems žmonėms reikia laiko, kad galėtų susivokti, sudėlioti savo jausmus ir parodyti, kas slypi jų širdyse. Tačiau jeigu ketvertukai kartą nuoširdžiai įsimyli, šis jausmas gali tęstis amžinai. Nors šie žmonės nėra labai aistringi ar jautrūs, vis dėlto santykiuose su jais nereikės nerimauti – jie pastovūs ir patikimi, kieti kaip uola ir visada šalia.

Tinkamiausi partneriai 5, 6 ir 8.

 

Saulės numeris 5

Fotolia nuotr./Skaičius 5
Fotolia nuotr./Skaičius 5

Žvelgiant į visus Saulės numerius, galima pasakyti, kad penketukai – vieni pajėgiausių susidoroti su pokyčiais. Jie dinamiški, lankstūs, įžvalgūs. Kitaip tariant, turi didžiulį potencialą tapti sėkmingais. Ar jis bus tinkamai išnaudotas – tai jau kita kalba...
Penketai nėra tobuli planuotojai, geriausiai reaguoja į situaciją tam reikiamu metu, tad nieko keista, kad yra adrenalino fanatikai. Jie dievina keliones, mėgsta sportuoti, yra socialūs, džiaugiasi kitų kompanija ir visada mielai ryžtasi naujiems išbandymams.
Šie žmonės nemėgsta rutinos ir to, kas numatoma ar nuspėjama iš anksto.

Penketukams trūksta disciplinos, juk jie tokie pašėlę, tad tai gali būti tam tikrų problemų priežastis, pavyzdžiui, prastų įpročių ar sau pataikavimo. Be to, šie žmonės vengia atsakomybės, todėl, norėdami pagauti sėkmės paukštę, turėtų išmokti nešvaistyti energijos veltui.

Kalbant apie meilę, penktas Saulės numeris yra bene jausmingiausias ir aistringiausias iš visų numerių. Jis gali nustebinti kiekvieną. Nors daugelyje gyvenimo sričių penketukai yra nenuspėjami adrenalino medžiotojai, karštai įsimylėję jie gali nustebinti labai rimtu ir atsakingu požiūriu į partnerį. Žinoma, penktojo numerio prigimtis – išbandyti viską ir visada būti pirmam, o tai yra priežastis, kodėl rimtiems santykiams jie pasiryžta būdami gana subrendę.
Niekas labiau neerzina penketukų nei būti apribotiems ir priimtiems kaip savaime suprantamiems. Laisvė – štai ko reikia penktam Saulės numeriui iš partnerio. Jie padarys viską, kad išsaugotų ją, ir už tai dosniai atsidėkos savo dėmesiu, romantišku švelnumu. Aišku tik viena – su šio Saulės skaičiaus partneriu nuobodžiauti tikrai neteks.

Į porą geriausiai tiktų 1, 3, 5, 6, ir 7.

 

Saulės numeris 6

Fotolia nuotr./Skaičius 6
Fotolia nuotr./Skaičius 6

Šešetukai – harmoningiausi iš visų Saulės numerių. Jie dažnai ignoruoja savo poreikius ir turi tendenciją padėti kitiems. Šie žmonės – lyg jungiamoji grandis: už jų galimybę mylėti, juos gerbia ir myli kiti. Šešetukai tiesiog gimę globoti. Būdami emociškai stabilūs, jie be vargo įveikia gyvenimo iššūkius. Tačiau šio Saulės numerio atstovai gali būti ir erzinantys teisuoliai, linkstantys į esamą situaciją žvelgti labai siaurai.

Geriausia šešetukų savybė – geraširdiškumas ir žmoniškumas. Jie yra idealistai, bet ne be realybės jausmo, gali būti labai kantrūs, ypač darbo srityje. Tiesa, šešetukai dažnai mano, kad jų pasaulis prilygsta kone visatai, tad sėkmei pasiekti turėtų vengti tokio požiūrio, ištrūkti iš savo aplinkos ir praplėsti siaurą požiūrį į gyvenimą.

Meilę šešto Saulės numerio žmonės priima taip rimtai, kaip ir visa kita savo gyvenime. Labiausiai mylintys ir harmoningi iš visų numerių jie atsiduoda besąlygiškai. Tiesa, šešetukų harmonija labai traukia priešingos lyties atstovus, tad galima teigti, kad šie žmonės, patys to nenorėdami, sudaužo daugiau širdžių negu bet kuris kitas Saulės numeris...

Šešetukų širdis labiausiai linksta prie 2, 5, 6, 7, 9 Saulės skaičių.

 

Saulės numeris 7

Fotolia nuotr./Skaičius 7
Fotolia nuotr./Skaičius 7

Filosofijos ir dvasinio sąmoningumo pasaulis – tai septinto Saulės numerio valdos. Žmonės su šiuo numeriu visuomet pasiryžę ieškoti gilesnės prasmės. Gyvenimo pokyčiai jų nejaudina, bet kartais tai gali reikšti, kad tokia apatija iššūkiams iš tiesų slepia dėmesio trūkumą. Septynetukai gali būti intravertai, besislepiantys po ekstraverto kauke, arba atvirkščiai. Tačiau faktas – juose egzistuoja abi pusės. Jie svajotojai, bet jų svajonės daugiau utopinės ir didingos, dažniausiai neturinčios nieko bendra su materija.
Dažnai savimi pasitikintys ir užsispyrę septynetai yra dideli individualistai, artyn prisileidžiantys tik vieną kitą išrinktąjį. Šio numerio atstovai – puikūs psichologai, tad perkąsti, kas yra kas, jiems vieni juokai

Septynetai labais smalsūs. Maža to, jų nepavadinsi tradiciniais, jie gana ekscentriškos asmenybės. Sėkmei septinto Saulės numerio žmonėms reikėtų pasitelkti emocijas ir jas išlaisvinti, nes ne viskas gali būti išsprendžiama ir pasiekiama tik protu.

Meilėje septynetukams labiausiai rūpi dvasinės vertybės, o fiziniai poreikiai nugrimzta į antrą planą. Tačiau jeigu jie įsimyli, dažniausiai nebežino, kaip su tuo tvarkytis, ir santykiai iš pradžių būna platoniški. Visgi pralaužus ledus, meilė sužiba pačiomis įvairiausiomis spalvomis. Tuomet atsiskleidžia, kad septynetukai – puikūs mylimieji, rūpestingi ir susitelkę į vieną svarbiausių dalykų – partnerio laimę. Tai be galo dėmesingi žmonės, puikiai nutuokiantys partnerio poreikius ir lūkesčius.

Šis Saulės numeris įsimyli kone sunkiausiai iš visų numerių, bet kai taip nutinka, meilė ir partneris tampa svarbiausiais gyvenime.

Geriausia septynetukų dermė su 1, 3, 5, 6, 7 ir 9.

 

Saulės numeris 8

Fotolia nuotr./Skaičius 8
Fotolia nuotr./Skaičius 8

Aštunto Saulės numerio žmonės – autoratitarinio valdymo šalininkai, kuriems patinka būti už viską atsakingiems ir viską kontroliuoti. Vis dėlto gyvenimo pokyčiai negali būti visuomet kontroliuojami, todėl pajutę, kad valdžia jiems slysta iš rankų, geriau saugokitės. Aštuonetai tada sunerimsta, tampa pikti, gali būti netgi agresyvūs, ypač jei būna apgauti. Šie žmonės gabūs ir protingi, dažnai numato į priekį daugiau nei kiti. Pusiausvyros jausmas ir aštri logika jiems leidžia puikiai suprasti materialaus pasaulio dėsnius, bet jie nėra stoiški – nevengia ir rizikuoti. Kartais aštuonetai per daug greiti arba optimistiški, jų lūkesčiai per dideli, o dėl to atsiranda nusivylimas. Bet net ir nesėkmės neužvaldo jų ilgam. Pagrindinis aštunto Saulės numerio žmonių tikslas – visada judėti į priekį.

Aštuonetukai sunkiai susidoroja su kitų asmenų ar institucijų autoritetu. Norėdami pasiekti sėkmės, jie turėtų stengtis pažaboti savąjį „aš“ ir įsiklausyti į kitus žmones.

Meilėje jie taip pat pasižymi kietu kiautu. Dažniausiai šiems žmonėms nelengva atskleisti, išlieti savo jausmus. Noras vadovauti išlieka netgi esant romantiškiems santykiams, o tai tikrai nepadeda...

Meilėje aštuonetai nėra nei itin reiklūs, nei patys per daug duodantys. Kita vertus, jie turi stiprų įsipareigojimo jausmą, rūpinasi mylimaisiais ir stengiasi juos apsaugoti. Būnantieji greta aštunto Saulės numerio visada jausis saugūs.
Idealus ir lygiavertis partneris aštuonetui yra tik vienas – antras Saulės numeris. Visi kiti turės įdėti labai daug pastangų, kad nebūtų užvaldyti ir užgožti bei pelnytų deramą šio numerio pagarbą ir meilę.

 

Saulės numeris 9

Fotolia nuotr./Skaičius 9
Fotolia nuotr./Skaičius 9

Devintas Saulės numeris – idealistas. Šie žmonės puikiai atsiskleidžia dirbdami politikos, kariuomenės, teisės srityje. Jie dažnai atrodo nutolę nuo aplinkinių, būna tarsi nuošalyje, tačiau tai – savigyna, nenoras demonstruoti emocijų. Devynetams patinka viską gerai apgalvoti, sukurti strategiją ir numatyti visas įmanomas galimybes, kad nekiltų problemų iškilus gyvenimo sunkumams. Todėl juos galima traktuoti kaip puikius planuotojus ir patarėjus. Kadangi jiems svarbu būti savo gyvenimo šeimininkais, kartais jie gali atrodyti arogantiški, nori būti visada teisūs ir įsivaizduoja esą patys geriausi. Jei šio numerio atstovai trokšta sėkmingesnio gyvenimo, jiems derėtų priimti žmones tokius, kokie jie yra.

Meilė šiam numeriui – sudėtingas dalykas: devynetai arba labai mylimi, arba labai nekenčiami. Tai vienas sudėtingiausių Saulės skaičių, kuris visada išlaiko atstumą, nerodo emocijų, su jais sunku užmegzti santykius. Kita vertus, kai santykiai nusistovi, jie gali būti labai laimingi ir skleisti džiaugsmą, mat šis Saulės numeris yra dėmesingas ir dosnus. Jie neprašo daug, yra lengvai pamaloninami. Devynetukai taip pat tolerantiški, atlaidūs ir suteikia partneriui tiek erdvės ir laisvės, kiek jam norisi. Nuošalyje dažnai besislepiantis devynetas gali būti stebėtinai jausmingas ir seksualus.

Tinkamiausi šie partneriai: 1, 2, 3, 6, 7, 8.

 

Taip pat skaitykite:

Numerologija. Ką galima sužinoti pasitelkus gimimo datą

Santykių „strategija“ pagal horoskopą

Partnerių dermė pagal horoskopą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius