Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Idealiam pilvo presui – 3 veiksmingi pratimai

Nors rudenį motyvacija sportuoti ir atrodyti pasitempus daug kam gerokai susilpnėja, iš visos širdies kviečiame nepasiduoti šaltojo sezono apatijai. Sportas – puikus būdas pagerinti nuotaiką ir jaustis nuostabiai. Be to, jei visus metus nuoširdžiai treniruosite savo kūną, pavasarį, kai visos karštligiškai puls į sporto klubus dailinti figūros prieš bikinių sezoną, jūs jau galėsite džiaugtis puikiais rezultatais. Taigi mes už sportą ištisus metus. Prisidėkite – nesigailėsite!
Trenerė Giedrė Bernotaitė
Trenerė Giedrė Bernotaitė / „Youtube“ stopkadras

Plokščias ir stangrus pilvukas – kiekvienos moters siekiamybė. Tačiau tam, kad tokį turėtume, reikia ne tik pakoreguoti savo mitybą, bet ir pajudėti. Šiandien sporto klubų tinklo „Impuls“ trenerė Giedrė Bernotaitė pademonstruos tris itin veiksmingus  pratimus pilvo raumenims stiprinti ir dailinti.

„Kad galėtumėte džiaugtis puikiais rezultatais, pratimus rekomenduočiau atlikti  tris kartus per savaitę, tris serijas po 10–15 pakartojimų, ir svarbiausia – nepersistenkite“, – pataria specialistė.

Pristatome videotreniruotę, sukurtą specialiai jums!

VIDEO: Trenerės Giedrės Bernotaitės pratimai pilvo presui

Daugiau trenerės Giedrės siūlomų pratimų kitoms kūno dalims lavinti žiūrėkite (ir, aišku, nepatingėkite išbandyti!) videotreniruotėje PRATIMAI FIGŪRAI DAILINTI.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius