Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasaris į gatves vilioja spalvotus ir raštuotus paltus

Šį pavasarį madingiausi paltai trykšta spalvomis, gėlėmis, raštais ar net neonu. Madingi elegantiški paltai-suknelės, klasika tapę „Chanel“ stiliaus paltukai ar baliono siluetą primenantys modeliai.
Iš kairės: „Monton“, „Mosaic“ ir „Ivo Nikkolo“ paltukai.
Iš kairės: „Monton“, „Mosaic“ ir „Ivo Nikkolo“ paltukai. / Mados namų archyvų nuotr.

Kasdienai pritaikyta mada

Didžiosios mados podiumais žingsniuoja neregėtos grožybės, tačiau mums drabužių reikia čia ir dabar. Žinoma, už prieinamą kainą ir kad dėvėti būtų galima bent kelis sezonus, pridurtų dauguma iš mūsų.

Būtent tokie yra praktišką madą kuriančių „Mosaic“ dizainerių pristatyti šio pavasario paltai. Išsiilgusioms spalvų – siūlomi ryškiai žydri, oranžiniai, švelnūs koralų rausvumo. Nuosaikesnio stiliaus gerbėjoms – elegantiška smėlio, praktiška pilka ar puošni balta.

Ypatingo dėmesio šį sezoną sulaukia moteriškumu ir elegancija spinduliuojantys paltai. Jie puošiami kaspinais, aksomo juostelėmis, siuvinėjami šilku.

 Mosaic archyvo nuotr. / Mosaic paltukų kolekcija
„Mosaic“ archyvo nuotr. / „Mosaic“ paltukų kolekcija

 

Siautulingos pavasario spalvos

Ypatingų naujienų šį pavasarį pažėrė „Monton“ dizainerių komanda. Jų sukurta kolekcija – lyg netramdomas širdį užliejantis pavasario siautulys! Taip dailiai narcizais ir kitais pavasariniais žiedais žydinčių paltų – tikrai kitur nesurasi! Beje, gėlėmis puošiami ne tik paltai, suknelės ar palaidinės – žydi ir dalykinio stiliaus švarkeliai, kelnės, sijonai.

Itin stiprų moteriškumo šleifą skleidžia madingi paltai-suknelės. Šie iš paltinio audinio pasiūti drabužiai elegantiškai įliemenuoti, o nuo juosmens dailiai išplatėja. Toks modelis tinka ir toms, kurios nori pabrėžti dailų liemenį, bet mažiau akcentuoti klubus.

Saldainiukų „Monton“ kolekcijoje gali rasti ir marinistinio stiliaus gerbėjos. Subtiliai ir nenuobodžiai dryžuotas medvilnės paltas spinduliuoja naujai atgimusiu 60-ųjų stiliumi.  

Verta atkreipti dėmesį į detales. Madingiausios pavasario paltų apykaklės – dailus plonas kraštelis, tarsi apykaklės nebūtų visai. Labai madingos šį sezoną plačios, ties pečiais rauktos, o prie riešo susiaurėjančios rankovės. Kad būtų dar įdomiau, „Monton“ siūlo iš dviejų pusių nešiojamus, skirtingų spalvų paltus!

Monton archyvo nuotr. / Monton paltų kolekcija
„Monton“ archyvo nuotr. / „Monton“ paltų kolekcija

 

Solidi elegancija 

Prašmatnia elegancija ir savitu braižu išsiskiria „Ivo Nikkolo“ paltai. Minimalistiniai siluetai, švelni pečių linija, šiek tiek patrumpintos rankovės. Paltai dažniausiai yra su maža kuklia apykakle arba visai be jos. Populiariausias ilgis – iki kelių.

Ypatingo dėmesio sulaukia klasika tapę „Chanel“ stiliaus paltai. Nepriekaištingų linijų, su dailiomis sagomis, be apykaklės ir trijų ketvirčių rankovėmis. Siuvami iš smulkiais langeliais marginto ar buklė audinio. 

Madingi šį sezoną ir lietpalčiai. Naujausios technologijos leidžia pagaminti tokius jų audinius, kurie yra ploni ir lengvi, tačiau puikiai sulaiko vėją ar drėgmę. Ypač tinka elegantiško sportinio stiliaus gerbėjoms. 

Pats laikas pasimatuoti pavasarį!

Ivo Nikkolo archyvo nuotr. / Ivo Nikkolo paltų kolekcija
„Ivo Nikkolo“ archyvo nuotr. / „Ivo Nikkolo“ paltų kolekcija

 

REKLAMA

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius