Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praktiškos moters spinta: 10 rudens mados hitų

Kai kurie per darbus nė mirktelėti nespėjo, kaip atkeliavo spalis, užtikrinantis, kad ilgasis ir tamsusis sezonas tikrai prasideda. Vakarai bus ilgi ir tamsūs, tad metas kibti prie savo pomėgių – laisvalaikio šokių studijoje ar vakarų prie literatūros bei kitaip prasimanyti, kaip leisti tamsų ir šaltą paros metą – ilgi pasivaikščiojimai net ir labiausiai užsigrūdinusioms čia negelbės.
Paltas
Paltas / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 2 Ruduo Mada

Kaip leisime rudenį mes? Stilingai. Ir tai anaiptol ne tuščia, jei pačiai nusimezgus jaukų golfą, ūpas tik pagerės. Trūksta kantrybės? Tuomet traukite pernai įsigytą skrybėlę ar skubėkite ieškoti tų ilgaaulių, kuriuos jau ne pirmą mėnesį žadate pasidovanoti. Čia – mūsų rudens atradimų sąrašas!

Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: smėlio spalvos „Baserange” golfas ilgomis rankovėmis; juoda ir plati panama skrybėlė, „Gladys Tamez Millinery“; ledo melsvumo spalvos akrilo megztinis iš „Again“.
Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: smėlio spalvos „Baserange” golfas ilgomis rankovėmis; juoda ir plati panama skrybėlė, „Gladys Tamez Millinery“; ledo melsvumo spalvos akrilo megztinis iš „Again“.

Plonytis golfas. Prie aptemptų džinsų laisvalaikio stiliui sukurti, prie pieštuko silueto sijono – įvaizdžiui į darbą, prie puošnesnio varpelio formos sijono ar pasivilktas po stilingu sarafanu – į vakarėlį. Akivaizdu, gal plonytis, tačiau šiltas golfas – nepamainomas rudens atributas!

Taip pat skaitykite: Stilingiausios rudens rankinės

Skrybėlė plačiais kraštais. Kas sako, jog skrybėlė neapsaugo nuo žvarbos, tas jos, matyt, niekad nesimatavo. Žinoma, neteigiame, kad plačiakraštė skrybėlė nuo darganų apsaugos taip pat gerai, kaip kailinė kepurė ilgomis ausimis, tačiau skrybėlė – taip pat geras būdas tausoti plaukus ir apsaugoti savo jautrią galvos odą nuo vėjo.

Megztinis. Mezginių faktūros rudenį traukia akį, ir neutralūs tonai – pirmieji mūsų taikinyje. Nors šiandien siūlome trumpo silueto megztuką, kuris ypač derės prie aptemptų sukelių ar paaukštinto liemens sijonų, žinome, kad tai – ne daugumos pageidaujamas modelis, tad skubame pranešti, kad tradicinei klasikai visi keliai atviri.

Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: rudos zomšos batai virš kelių, „Pour La Victoire“; šalikas, atliekantis megztinio bei pelerinos funckiją – „Lauren Manoogian“; taliją pabrėžiantis, midi ilgio „Mara Hoffman“ klostuotas sijonas.
Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: rudos zomšos batai virš kelių, „Pour La Victoire“; šalikas, atliekantis megztinio bei pelerinos funkciją – „Lauren Manoogian“; taliją pabrėžiantis, midi ilgio „Mara Hoffman“ klostuotas sijonas.

Zomšiniai ilgaauliai. Rudenį batai, dengiantys blauzdas, kur kas geriau nei trumpi aulinukai, net jei šie ir su pašiltinimu. Šaltukui paspaudus, su tokiais blauzdų šaltis nedilgčios tarsi plonytės adatos. Be to, nedidelis kulnas garantuos grakštumą.

Platus šalis-pelerina. Šalikas, apgaubiantis pečius, kurio modelis sukirptas specialiai taip, kad kristų tarsi pelerina, užtikrins, kad jums nereikėtų su savimi pasiimti papildomo megztinio!

Midi sijonas. Kaip jau turbūt pastebėjote iš koliažų, visi šio rudens mados favoritai dera tarpusavyje, o dėl midi ilgio sijono abejonių net neturėtų kilti. Jis tiks ir prie vyriško stiliaus suvarstomų batelių, ir prie smailianosių, ir prie grubesnių karinių batų – nelygu, kokios nuotaikos įvaizdį norėsite susikurti. Be to, jei sudėtyje bus vilnos, galite būti tikra, kad maloniai krintančios jo klostės dar ir šildys šlaunis bei klubus.

Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: auksinio medaus tono braletė, „For Love & Lemons“; rankų gamybos „Unearthen“ pakabukas; juodas „Tysa“ kombinezonas.
Gamintojų nuotr./Koliaže iš kairės: auksinio medaus tono braletė, „For Love & Lemons“; rankų gamybos „Unearthen“ pakabukas; juodas „Tysa“ kombinezonas.

Braletė. Liemenėlė be kaušelių ir be vielų, dar laukianti savo lietuviško pavadinimo, tačiau užsienyje šią vasarą žaibiškai išpopuliarėjusi kaip „bralette“ – buduaru dvelkiantis miegamojo elementas. Pasimatuokite, pasidomėkite – gal sužavės ir jus?

Taip pat skaitykite: Spintos revizija pagal stilistę Agnę Gilytę: drabužių deriniai kiekvienam figūros tipui

Originalus pakabutis. Kiekvienas kabantis papuošalas – tai kristalas, apgyvendintas iššautoje kulkoje. Čia tai bent kontrastas, tiesa? Su tokiu pakabuku tikrai neliksite nepastebėta.

Nauja LBD versija. Krenta kaip suknelė, o iš tiesų – kombinezonas? Kaip matote, šį rudenį netgi LBD (mažos juodos suknelės) terminas gali būti perkonstruotas iš naujo ir kiek netikėtai. Nepamirškite ir šilto tvido švarko!

Gamintojų nuotr./Tamsi slyvų spalvos suknelė su geometriniais ornamentais, „Dusen Dusen“.
Gamintojų nuotr./Tamsi slyvų spalvos suknelė su geometriniais ornamentais, „Dusen Dusen“.

Suknelė-tunika. A siluetas, šilkas, aptempia biustą ir dailiai krinta žemyn, tad tiks net obuolio figūros savininkėms (ką jau ten – tik visoms, bet šio tipo figūros moterims – ypač).

Jei su trijų ketvirčių rankovėmis šaltoka, po apačia visuomet galima pasivilkti plonytį juodą ar vyno spalvos golfą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius