Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 20

Pavasariui – spalvingos plaukų skarelės

Tiesiog nuostabu, kaip toks paprastutis aksesuaras kaip skarelė įvaizdžiui gali suteikti daugybę spalvų!
spalvingos plaukų skarelės
Spalvingos plaukų skarelės / „Scanpix“ nuotr.

Norite būti rimta? O gal atrodyti lyg žavi vėjavaikė? Labiausiai žavitės hipių laikais? Mados žinovai vieningai teigia, kad tokiu atveju nėra nieko geriau už skarelę. Šiuo metu ši aprangos detalė išgyvena tikrą renesansą. Tad kuo greičiau į būtinų pavasarinių pirkinių sąrašą įtraukite šią puikią įvaizdžio detalę!

 

♦ Itin madingos šilkinės skarelės saugo šukuosenas nuo šalčio, vėjo, saulės spindulių, atrodo labai moteriškai, žaviai, elegantiškai, suteikia išvaizdai šviežumo ir gaivumo. 

 

♦ Dar XX a. 5-ajame dešimtmetyje moters drabužinė buvo neįsivaizduojama be skarelės. Tačiau, bėgant metams, šis aksesuaras buvo naudojamas vis kitaip: iš pradžių po skarele paslėpdavo visus plaukus, vėliau, įgavusi trikampę formą, ji būdavo rišama po smakru. Greičiausiai taip pasidabinusias moteris matėte senuose filmuose. Būtinas aksesuaras šalia skarelės – didžiuliai tamsūs saulėsakiniai! Tiesa, taip rišima skarelė įtinka ir tinka ne kiekvienai moteriai. Šiuo atveju turėtumėte įvertinti ir bendrą savo vaizdą, ir veido formą, pavyzdžiui, pailgą veidą ji dar labiau ilgins.

 

♦ Skarelės taip pat buvo rišamos kaip šalikėliai, vietoj kaklaryšio. Nors ir šiandien sumanūs mados gerbėjai prigalvoja daugybę būdų, kaip prikelti skarelę naujam gyvenimui ir nustebinti aplinkinius.

 

♦ Šiltuose kraštuose ir vasaros metu paplūdimiuose skarelė tiesiog nepamainoma. O jeigu dar įsisegsite į ausis masyvius spalvingus auskarus, atrodysite ypač žaviai ir koketiškai. Dabar galima įsigyti netgi tokių skarelių, kurios nepraleidžia vandens.

 

♦ Šilkinės skarelės – nepakartojamos. Jos lengvos, dailios, blizgios, elegantiškos, todėl visuomet tampa pagrindiniu aprangos akcentu. Vėsus šilkas itin tinka vasarą. Tačiau atminkite, kad ši medžiaga slidi. Galite šiek tiek privargti, kol dailiai užsirišite šilkinę skarelę ant plaukų.

 

♦ Šaltesniais metų laikais verta turėti ir iš kitokių audinių pasiūtų skarelių, šalikėlių. Na, o spalvos – skonio ir dermės reikalas. Visgi madų diktatoriai pirmenybę teikia ryškioms ir sodrioms. Gal ir gerai, juk per žiemą gerokai pabosta  juoda ir pilka spalvos, tiesa?..

 

♦ Kaip ryšėsite skarelę ir kaip ja apgobsite šukuoseną – tik jūsų fantazijos vaisius. Tarkime, egzotiškas turbanas tinka ne visoms. Apskritai jį reikia mokėti dėvėti, kad neatrodytumėte juokingai. Dailiai šilkine skarele perjuosta galva visuomet suteiks jūsų išvaizdai valiūkiško žavesio.

 

Dalijamės puikiomis idėjomis, kaip ryšėti skareles. Semkitės įkvėpimo, eksperimentuokite ir žavėkite visus savo nuostabia žaisminga išvaizda!

VIDEO: Skarelės ryšėjimo būdai

...

VIDEO: 4 skarelės ryšėjimo būdai

...

VIDEO: Skarelės ryšėjimo būdai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius