Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 22

Žaismingos manikiūro idėjos

Jei dirbate rimtoje įstaigoje, vėjavaikiškas spalvingas manikiūras galbūt būtų ir nelabai solidu. Bet per vasaros atostogas ar išsiruošus į vakarėlį, išties neprošal pamiršti pabudusį neutralios spalvos laką ir mažumėlę pasilinksminti. Ne tik sužibėsite originalumu, bet ir pakelsite sau ir kitiems nuotaiką. Taigi bent trumpam numokite ranka į tai, kas šį sezoną madinga ar nemadinga – tiesiog fantazuokite laisvai...
Vasariškai nuotaikingas manikiūras. Skirtingomis spalvomis nulakuoti nagai - ypač puikus variantas toms, kurios nemėgsta pernelyg primarginto, detalėmis perkrauto manikiūro.
Vasariškai nuotaikingas manikiūras. Skirtingomis spalvomis nulakuoti nagai - ypač puikus variantas toms, kurios nemėgsta pernelyg primarginto, detalėmis perkrauto manikiūro. / Fotolia nuotr.

Keli manikiūrininkės patarimai

  • ⇒ Prieš paišydama nagus specialiu laku, puošdama lipdukais, kristalais ar pan., būtinai padenkite juos lako pagrindu. Tiks ir rausvas ar balzganas nagų stipriklis.
  • ⇒ Užklijavusi ant nagų iškilias dekoro detales, keliolika sekundžių luktelėkite, kol klijai ims džiūti, tada nagus padenkite lako džiūvikliu.
  • ⇒ Blizgiu nagų dailės laku galite nulakuoti tik nagų galiukus arba ties jų šaknimis esančius baltus pusmėnulius.
  • ⇒ Išmarginti nagai jums nekelia pasigėrėjimo, tačiau retsykiais pagaunate save galvojant, kad vienspalviai matiniai nagai įgriso? Pamėginkite bet kokiu laku nulakuotus nagus padengti lako džiūvikliu su žaižaruojančiomis dulkėmis. Saulėje jie švytės it deimantai.

Stinga minčių, kaip linksmai nuspalvinti nagus? Siūlome žiūpsnelį idėjų vaizduotei sužadinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius