Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatingas atvejis stebina aplinkinius: dvynukės – skirtingos odos spalvos

Myla ir Anaya gimė vos dviejų minučių skirtumu, tačiau skirtingesnes dvynukes sunku ir įsivaizduoti: viena tamsiaodė, o kita – šviesi.
Vaikiški batukai.
Vaikiški batukai. / Scanpix/Panthermedia nuotr.
Temos: 3 Vaikai Mama Dvynukai

TAIP PAT SKAITYKITE: Akušerės ginekologės atmintinė moteriai, planuojančiai nėštumą

Myla – tamsiaplaukė ir tamsiaodė didelėmis rudomis akimis, atsigimusi į tėtį, o jos sesuo Anaya – šviesios odos, plaukų bei mėlynų akių, panaši į mamą Hannah.

Anaya paveldėjo savo 20-metės mamos Hannah odos spalvą ir šviesias akis, o Myla atsigimė į mišrios odos spalvos tėtį Kyle‘ą.

„Kur tik benueitume, tarkim, į prekybos centrą, aplinkiniai stabdo mus ir klausia: „Ar jūsų abu šie vaikai? Jos sesės? Kaip susijusios?“. Taip jos, seserys, dvynukės. Jos priverčia žmones atsigręžti, nes yra labai mielos“, – sako dvynukių, kurios gimė pernai balandį, tėvai, gyvenantys Didžiojoje Britanijoje.

Prireikė laiko – kelių savaičių, kad Hannah Yarker pastebėtų, kad vienos iš jos dukrų odos spalva yra tamsesnė, intensyvesnė. Tačiau tėvai sako, kad dvynukių, kurioms dabar yra 10 mėnesių, skirtumai yra ne tik fiziniai.

Ponia Yarker dienraščiui „The Daily Mail“ teigė: kaip jos atrodo nepanašios, taip ir savo charakteriu yra skirtingos. Myla yra aktyvesnė, o Anaya ramesnė. Mes patys negalime patikėti, kad jos dvynės – jos švenčia gimtadienį tą pačią dieną, turi tą patį mamą ir tėtį, bet jos viskuo yra nepanašios“.

Beje, tokia galimybė, kad mišriai porai gimtų skirtingos odos spalvos dvyniai, yra vienas iš milijono.

VIDEO: Myla ir Anaya – skirtingos odos spalvos dvynukės iš Didžiosios Britanijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius