DIENOS RECEPTAS
3 asmenims. Pagaminsite per 50 min.
Produktai
400 g varškės, 1 kiaušinis, 6 valg. š. miltų, 1 raudonoji paprika, 3 pomidorai, 200 g virto kalakutienos kumpio (gali būti ir šviežiai kepta filė), 2 valg. š. garstyčių, 150 g rikotos sūrio, 200 g mocarelos sūrio, žiupsnelis druskos.
Kaip gaminti
1. Papriką nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite juostelėmis.
2. Mocarelą supjaustykite griežinėliais, rikotą gerai išsukite su garstyčiomis.
3. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnį druskos, suberkite miltus ir aliejumi suvilgytomis rankomis suminkykite tešlą. Padalykite į tris lygias dalis.
4. Po gabalą tešlos dėkite ant atskirų kepimo popieriaus lakštų ir suformuokite plonus papločius. Kiekvieną aptepkite rikotos ir garstyčių mase.
5. Ant viršaus išdėliokite mocarelą, griežinėliais pjaustytą kumpį, pomidorus ir paprikas. Kepkite apie 20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
TAIP PAT SIŪLOME PARAGAUTI!
KLASIKINĖS PICOS GERBĖJAMS |
||
SOTU |
||
PIKANTIŠKA |
||
ĮDOMU PARAGAUTI |
||
JEI LAUKIATE SVEČIŲ |
||
|