Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 taisyklės, kaip išvirti tobulą sultinį

Atrodo, paprasta, bet ne visada visoms pavyksta. Pasinaudokite 4 auksinėmis taisyklėmis.
Sultinys
Sultinys / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Receptai Virtuvė

1. Mėsą arba kauliukus nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, puodą uždenkite ir užvirkite. Kruopščiai nugriebkite putas ir toliau virkite ant mažos ugnies. Likus pusvalandžiui, sudėkite pjaustytas morkas, petražolės ir saliero šaknies gabalėlius ir svogūną. Išvirusį sultinį perkoškite.

2. Mėsos sultinį sūdykite likus pusvalandžiui iki virimo pabaigos, žuvies – tik pradėjus virti, o grybų – pačioje pabaigoje.

3. Jei petražolės ir saliero šaknis, keliskart perpjautas išilgai, šiek tiek pakaitinsite keptuvėje be riebalų, o paskui įdėsite į sultinį, jis bus ypač aromatingas.

4. Išvirto sultinio nepalikite ant įkaitusios viryklės – jis nebebus toks skanus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius