Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio valgiaraštis: ką gaminsite šiandien?

Kupini idėjų ir minčių, skubame jums pristatyti savaitgalio valgiaraštį. Be skanaus maisto – nė iš vietos!
Bulvės su varškės sūriu
Bulvės su varškės sūriu / Fotolia nuotr.

Salotos

Kiaulpienės su džiovintais pomidorais
Receptas: Kiaulpienės su džiovintais pomidorais
3 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.3 / 9
Receptas
Ingredientai
Kiaulpienės: 40.00 g (šviežių lapelių)
Džiovinti pomidorai: 10.00 vnt.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Ridikai: 1.00 vnt. (baltasis)
Sūris: 100.00 g (kieto brandinto)
Aliejus: 4.00 valg. š. (Užpilui)
Citrinos: 1.00 vnt. (Užpilui šaukštas citrinų sulčių)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (Užpilui grūdėtųjų)
Klevų sirupas: 1.00 arbat. š. (arba medaus)
Dilgėlės: 30.00 g (šviežių lapelių)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį šviežiai maltų)
Kaip gaminti

1. Kiaulpienių lapelius nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į sandarų indą ir pusvalandį palaikykite šaldytuve, išimkite ir išdėliokite lėkštėse.

2. Kiaušinius išvirkite, nulupkite, supjaustykite ketvirčiais arba skritulėliais ir išdėliokite ant salotų.

3. Džiovintus pomidorus gerai nuvarvinkite, didesnius galite šiek tiek pasmulkinti ir išdėliokite ant salotų.

4. Ridiką nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais, pasūdykite, sudėkite į sandarų indą ir pakratykite – dings aitrumas, tada išdėliokite ant salotų.

5. Užberkite specialiu sūrio mentele-gremžtuku smulkinto brandinto sūrio, berkite skrudintų kedrinių pinijų.

6. Česnakus susmulkinkite ir kartu su dilgėlių lapeliais sumeskite į elektrinį plakiklį. Supilkite aliejų, citrinų sultis ir klevų sirupą, sukrėskite garstyčias. Padažą iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, gerai atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštų salotų.

Suskleisti
Salotos su Parmos kumpiu
Receptas: Salotos su Parmos kumpiu
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.0 / 5
Receptas
Ingredientai
Parmos kumpis: 100.00 g
Salotos: 400.00 g (2 saujos įvairių rūšių salotų mišinio)
Nektarinai: 2.00 vnt. (dideli)
Melionas: 1.00 vnt. (pusė geltonojo)
Mocarelos sūris: 100.00 g
Sezamų aliejus: 4.00 valg. š.
Medus: 1.00 arbat. š. (skysto)
Citrinos: 1.00 vnt. (šviežių citrinų sulčių)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį; maltų)
Kaip gaminti

1. Kumpį supjaustykite perregimomis juostelėmis.

2. Nuplautus, nusausintus nektarinus perpjaukite pusiau. Išėmusi kaulus, supjaustykite plonais griežinėliais. Mocarelą supjaustykite kvadratėliais.

3. Melioną nulupkite, šaukšteliu išskobkite sėklas. Iš minkštimo specialiu šaukšteliu išskobkite rutuliukus.

4. Paruoškite padažą: sezamų aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir skystu medumi. Pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų, druskos ir dar sykį išmaišykite.

5. Į salotinę suberkite nuplautas, nusausintas salotas. Ant viršaus sudėkite nektarinų griežinėlius, melionų rutuliukus, juostelėmis pjaustytą kumpį, mocarelos gabalėlius.

6. Tiekdama apliekite paruoštu padažu.

Suskleisti
Makaronų ir tunų salotos
Receptas: Makaronų ir tunų salotos
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 7
Receptas
Ingredientai
Tunas: 1.00 vnt. (indelis tunų savo sultyse)
Kukurūzai: 1.00 vnt. (nedidelis indelis)
Cukinijos: 1.00 vnt.
Sūris: 50.00 g (saujelė parmezano)
Sviestas: 2.00 valg. š.
Česnakai: 2.00 skiltelės (Užpilui)
Citrinos: 1.00 vnt. (Užpilui pusės citrinos sulčių)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 valg. š. (Užpilui)
Aliejus: 3.00 valg. š. (Užpilui; vynuogių kauliukų aliejaus)
Druska: 1.00 arbat. š. (Užpilui pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (Užpilui pagal skonį)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (Užpilui žiupsnelis)
Kaip gaminti

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės, su šlakeliu aliejaus, nuvarvinkite ir atvėsinkite.

2. Kukurūzus gerai nuvarvinkite.

3. Cukiniją nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, apibarstykite Viduržemio jūros prieskoniais, apkepkite svieste iš abiejų pusių.

4. Makaronus gerai išmaišykite su daržovėmis ir tarkuotu parmezanu, ant viršaus uždėkite gerai nuvarvintų tunų.

5. Paruoškite užpilą. Smulkintus česnakus, žalumynus, citrinų sultis ir vynuogių kauliukų aliejų išplakite iki vientisumo elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, cukrumi ir apliekite makaronų ir tunų salotas.

Suskleisti

Sriubos

Sočioji sriuba
Receptas: Sočioji sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 11
Receptas
Ingredientai
Pomidorai: 500.00 g
Kiauliena: 200.00 g (liesos)
Špinatai: 300.00 g (šviežių ar šaldytų)
Pupelės: 1.00 st. (tinka ir konservuotos)
Sultinys: 5.00 st. (tirpaus)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Aliejus: 1.00 valg. š.
Kaip gaminti

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite kubeliais supjaustytą mėsą, sudėkite smulkiai sukapotą svogūną ir kepkite, kol praskaidrės.

.2 Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, perliekite šaltu, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Pupeles išmirkykite ir išvirkite (konservuotas – nuvarvinkite).

3. Į puodą supilkite sultinį, sudėkite mėsą, pomidorus, pupeles ir virtkite ant nedidelės ugnies 15–20 min. Tada sudėkite susmulkintus špinatus ir virkite dar 2 min.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Suskleisti
Džiovintų žirnių sriuba
Receptas: Džiovintų žirnių sriuba
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.7 / 57
Receptas
Ingredientai
Sultinys: 2.00 l (paukštienos)
Žirniai: 500.00 g (500-600 džiovintų)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Porai: 1.00 vnt. (stiebas)
Bulvės: 4.00 vnt. (4-5)
Morkos: 1.00 vnt.
Raudonėliai: 1.00 arbat. š.
Čiobreliai: 1.00 arbat. š.
Kumpis: 150.00 g (vytintas)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Garstyčios: 1.00 arbat. š. (Dižono)
Salierai: 1.00 vnt. (stiebas)
Kaip gaminti
  1. Nuplautus žirnius suberkite į dubenį, užpilkite sultiniu ir porą valandų mirkykite. Kumpį supjaustykite juostomis, paskrudinkite jas sausoje keptuvėje. Palikite atvėsti. Morką nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite šiaudeliais. Saliero stiebą supjaustykite griežinėliais, nuskustas bulves – kubeliais. Nuluptus svogūnus susmulkinkite.
  2. Puode įkaitinkite šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite smulkintus svogūnus, morkas, salierų stiebus ir 5 minutes pakepinkite. Suberkite džiovintus prieskonius, išmaišykite, kepinkite dar penkias minutes. Supilkite sultinį su žirniais. Kai užvirs, ugnį sumažinkite iki vidutinės ir virkite, kol žirniai suminkštės.
  3. Suberkite smulkintas bulves, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų, druskos. Virkite apie 10 minučių. Nukėlusi nuo ugnies, įmaišykite šaukštelį garstyčių. Į kiekvieną sriubos dubenėlį įdėkite po kelias skrudinto kumpio riekeles, užberkite šviežių smulkintų krapų.  
Suskleisti
Pomidoru ir mėtų sriuba
Receptas: Pomidorų ir mėtų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.8 / 6
Receptas
Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg
Svogūnai: 1.00 vnt.
Mėtos: 1.00 vnt. (ryšulėlis)
Rudasis cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Daržovių sultinys: 1.00 l (1,2 l)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Kaip gaminti
  1. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite. Mėtas nuplaukite, susmulkinkite. Apibarstykite ruduoju cukrumi, šiek tiek patrinkite mediniu šaukštu, kad išsiskirtų sulčių.
  2. Pomidorus kryžmai įpjaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, juos supjaustykite ketvirčiais. Sudėkite į plakimo indą ir sutrinkite.
  3. Puode įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Sudėkite smulkintus svogūnus ir kepinkite, kol pagels. Sudėkite česnakus ir maišydami kepinkite dar 3 minutes. Sukrėskite pomidorų tyrę, supilkite sultinį, išmaišykite. Kai užvirs, ugnį sumažinkite, puodą uždenkite ir virkite apie 15 minučių. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.
  4. Į atvėsusią sriubą įmaišykite trintas mėtas. Porą valandų palaikykite šaldytuve. Tiekite su batono skrebučiais.
Suskleisti

Karštieji patiekalai

Įdaryti makaronai
Receptas: Įdaryti makaronai
3 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.3 / 19
Receptas
Ingredientai
Džiovinti pomidorai: 10.00 vnt.
Fetos sūris: 300.00 g
Špinatai: 30.00 g (švieži)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sviestas: 2.00 valg. š.
Sūris: 150.00 g (parmezano)
Grietinė: 1.00 valg. š.
Grietinėlė: 100.00 ml (neriebi)
Makaronai: 200.00 g (kriauklelės)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Kaip gaminti

1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, bet jokiu būdu nepervirkite, kad neprarastų formos.

2. Špinatus perrinkite, kotelius nupjaukite, lapus suplėšykite.

3. Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai jie dailiai pagels, sumeskite špinatus, kelias minutes patroškinkite ir atvėsinkite.

4. 200 g fetos ištrinkite su grietine, smulkintais saulėje džiovintais pomidorais, puse špinatų masės, bazilikais, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

5. Įdaro prikimškite į makaronų kriaukles, jas dėkite į riebalais išteptą kepimo indą, supilkite grietinėlę, sukrėskite likusią špinatų dalį, užberkite trupintą likusią fetą, galiausiai parmezaną ir kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje apie 10 min., kol sūris gražiai apskrus.

6. Tiekite apibarsčiusi sausoje keptuvėje skrudintomis kedrinėmis pinijomis.

Suskleisti
Pyragas su kopūstais
Receptas: Pyragas su kopūstais
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
5.0 / 1
Receptas
Ingredientai
Sviestas: 130.00 g (80 gr. tešlai ir 50 gr. įdarui)
Miltai: 300.00 g
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Pienas: 1.00 valg. š. (tešlai aptepti)
Grietinė: 200.00 g
Kopūstai: 1.00 vnt. (raudongūžis įdarui)
Svogūnai: 3.00 vnt. (įdarui)
Morkos: 2.00 vnt. (įdarui)
Graikiniai riešutai: 100.00 g (įdarui)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos sultys įdarui)
Kmynai: 1.00 arbat. š. (įdarui)
Vynas: 30.00 ml (baltas sausas įdarui)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį tešlai ir įdarui)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį, šviežiai malti įdarui)
Cukrus: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis įdarui)
Kaip gaminti

1. Sviestą sutarkuokite stambia trintuve, miltus sumaišykite su druska, suberkite į sviestą ir maišykite kombainu lėtu režimu, kol gausite stambius trupinius. Tada sukrėskite grietinę ir užminkykite tešlą.

2. Tešlą padalykite į dvi dalis, suvyniokite į maistinę plėvelę ir apie pusvalandį palaikykite šaldytuve.

3. Paruoškime įdarą. Morkas ir svogūnus nulupkite. Morkas sutarkuokite, svogūnus smulkiai sukapokite. Daržoves, iki pagels, pakepinkite šaukšte sviesto, tada suverskite į puodą.

4. Ten pat berkite smulkintus kopūstus, prieskonius, pilkite citrinų sultis. Tada įpilkite šlakelį baltojo sauso vyno ir patroškinkite, iki suminkštės. Galiausiai įmaišykite sausoje keptuvėje skrudintus graikinius riešutus.

5. Atvėsusį įdarą krėskite ant iškočioto tešlos lakšto, jį užklokite kitu ir dailiai užlankstykite kraštelius.

6. Pyrago viršų aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min., iki viršus dailiai apskrus.

Suskleisti
Bulvės su varškės sūriu
Receptas: Bulvės su varškės sūriu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.2 / 93
Receptas
Ingredientai
Bulvės: 2.00 vnt.
Varškės sūris: 1.00 vnt. (nemažas riebus)
Pomidorai: 1.00 vnt.
Alyvuogės: 30.00 g (žaliųjų alyvuogių su paprikomis)
Bazilikai: 1.00 arbat. š. (papuošti ir sūriui aptepti žiupsnelis)
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (papuošti)
Sūris: 30.00 g (saujelė tarkuoto brandinto)
Sviestas: 1.00 valg. š.
Grietinėlė: 50.00 ml
Majonezas: 2.00 valg. š. (Sūriui aptepti)
Kmynai: 1.00 valg. š. (Sūriui aptepti; maltų)
Linų sėmenys: 1.00 valg. š. (Sūriui aptepti)
Česnakai: 3.00 skiltelės (Sūriui aptepti)
Aitrioji paprika: 1.00 arbat. š. (Sūriui aptepti; nubrauktas šaukštelis)
Druska: 1.00 arbat. š. (Sūriui aptepti pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (Sūriui aptepti pagal skonį)
Kaip gaminti

1. Pirmiausia paruoškite sūrį, kad jis šiek tiek pasimarinuotų: majonezą sumaišykite su maltomis sėklomis, smulkintais česnakais, aitriąja paprika, bazilikais.

2. Aptepą pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, tolygiai paskirstykite ant sūrio ir pusvalandžiui palikite pastovėti, kad prieskoniai įsigertų, tada supjaustykite storais griežinėliais.

3. Bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, išvirkite su lupenomis sūdytame vandenyje, nukoškite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite storokais griežinėliais.

4. Bulvių griežinėlius išdėliokite riebalais išteptame keraminiame kepimo inde, ant jų berkite po truputį brandinto sūrio, išdėliokite sūrio griežinėlius, supilkite grietinėlę.

5. Kepkite karštoje orkaitėje apie 25 min., iki sūris šiek tiek apskrus.

6. Tiekite su pomidorais ir žaliosiomis alyvuogėmis.

Suskleisti

Desertai

Burnoje tirpstantys grietiniečiai
Receptas: Burnoje tirpstantys grietiniečiai
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 116
Receptas
Ingredientai
Miltai: 425.00 g (400 - tešlai ir 25 - įdarui)
Grietinė: 100.00 g (arba jogurto - tešlai)
Cukrus: 100.00 g (tešlai)
Sviestas: 100.00 g (tešlai)
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (1 - tešlai ir 1 - įdarui)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š. (1,5 - tešlai)
Druska: 1.00 arbat. š. (tešlai)
Varškė: 150.00 g (įdarui)
Kondensuotas pienas: 3.00 valg. š. (įdarui)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (malto - įdarui)
Kaip gaminti
  1. Varškę sukrėskite į dubenėlį, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, cinamoną, supilkite kondensuotą pieną. Išmaišykite. Jei įdaras atrodys skystokas, galite įberti dar truputį miltų.
  2. Minkštą sviestą išmaišykite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Supilkite išplaktą kiaušinį ir dar kartą išmaišykite. Tada nuolat maišydama, pamažu krėskite grietinę.
  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Ir vis maišydama po truputį supilkite į sviesto ir grietinės masę. Išminkykite tešlą. Ji turi būti ne skysta, bet ir ne kieta.
  4. Ant lentos ar stalviršio paberkite miltų ir iškočiokite tešlą.
  5. Platesne stikline ar puodeliu išspauskite tešloje apskritimus. Į vieną tešlos apskritimo kraštą dėkite varškės įdaro ir lenkite apskritimą perpus. Kraštų neužspauskite.
  6. Dėkite paruoštus grietiniečius ant sviestu pateptos skardos ir šaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 20–25 minutes.

 

Suskleisti
Panna cotta su avietėmis
Receptas: „Panna cotta“ su avietėmis
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.3 / 46
Receptas
Ingredientai
Grietinėlė: 300.00 ml (plakamosios)
Pienas: 100.00 ml
Cukrus: 50.00 g (ir 1 valg. š. padažui)
Želatina: 8.00 g
Tongapupė (1/3) 1.00 vnt.
Avietės: 250.00 g (šviežių arba šaldytų, padažui)
Bazilikai: 5.00 g (šviežių arba šaldytų lapelių, padažui)
Kaip gaminti

1. Želatiną užpilkite 50 ml šalto virinto vandens ir palikite išbrinkti 10 minučių.*

2. Užvirinkite grietinėlę su pienu ir cukrumi, įdėkite tarkuotos tongapupės** (tongapupę galite keisti vanilės ankštimi) ir kaitinkite ant labai mažos ugnies apie 10 minučių.

3. Išbrinkintą želatiną sukrėskite į karštą grietinėlę ir gerai išmaišykite.

4. Mišinį supilstykite į formeles ir palikite stingti.

5. Padažui uogas, cukrų ir bazilikus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir įpilkite į kiekvieną lėkštelę. Puoškite mėtos lapeliu.

Svarbu!

Želatinos kiekį būtinai tikslinkite pagal gamintojo nurodymus. Želatina gali būti skirtingo stiprumo, todėl būtinai skaitykite etiketes. Šiame recepte gamintojo nurodytas želatinos kiekis yra 20 g želatinos 1 l skysčio.

* Kuo smulkesnė želatina, tuo trumpiau ją reikia brinkinti.

Norint, kad deserte neliktų prieskonių dalelių, prieš išpilstant panna cotta į formeles, reikia ją perkošti per tankų audinį.

Panna cotta gaminama arba formelėse ir, prieš patiekiant, iš jų išimama, arba kreminėse ir patiekiama jose.

** Tongapupės – kvapiosios tongapupės medžio vaisių sėklos. Kvapioji tongapupė (lot. Dipteryx odorata) paplitusi Pietų, Centrinėje Amerikoje ir Karibuose. Plačiausiai naudojama parfumerijos srityje. Maistui tongapupė vartojama labai mažais kiekiais, nes sėklose yra kumarino. Kulinarijoje tongapupe dažniausia skaninami pieniniai, šokoladiniai desertai, gardinamas romas, kava. Tongapupe kartais keičiama vanilė. Tongapupės po surinkimo yra išdžiovinamos, po to mirkomos alkoholyje.

Plačiau skaitykite: kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“

Suskleisti
Pyrago pudingas
Receptas: Pyrago pudingas
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 3
Receptas
Ingredientai
Batonas: 10.00 riekės (arba pyrago)
Spanguolės: 2.00 st. (1 - tyrės ir 1/3 - džiovintų)
Romas: 3.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 2.00 valg. š.
Imbieras: 1.00 arbat. š. (miltelių)
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Sviestas: 3.00 valg. š.
Obuoliai: 3.00 vnt.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Grietinėlė: 1.00 st. (0,5 plakamosios)
Pienas: 1.00 st.
Kaip gaminti
  1. Spanguoles užpilkite romu ir palikite, kad išbrinktų.
  2. Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, išskobkite sėklalizdžius ir sutarkuokite stambia trintuve. 
  3. Dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, imbiero miltelius, cinamoną.
  4. Karščiui atsparų indą aukštomis sienelėmis ištepkite riebalais, batono ar pyrago riekeles aptepkite sviestu, spanguolių džemu ir dėkite vieną ant kitos į tarpus vis užberdami tarkuotų obuolių, prieskonių mišinio ir nusausintų rome mirkytų spanguolių.
  5. Pyrago riekeles apšlakstykite likusiu romu.
  6. Kiaušinius elektriniu plakikliu iki vientisumo išplakite su cukrumi.
  7. Pildama plonyte srovele, įmaišykite grietinėlę ir pieną.
  8. Plakinį pamažu supilkite ant pyrago riekelių, kad susigertų.
  9. Kepkite iki 180 0C įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.
Suskleisti

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius