Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 21

Naujajame „Ji“ numeryje – patarimai, kur keliauti vasarą

Kelionių organizatoriai tvirtina – geresnės atostogų šalies už Turkiją lietuviai dar neatrado. Visgi pamažu populiarėja ir nauji, klimatu ir grožiu minėtajai šaliai nenusileidžiantys kraštai, turistų dar neatrasti regionai. Jei sukate galvą, kur leistis atostogauti šiemet, ieškote naujovių, nepraleiskite numerio temos „Vasaros kelionių kryptys“.
Žurnalo „Ji“ viršelis (21 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (21 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Kaip visada, naujajame „Ji“ žurnale rasite įdomių pašnekovų, patirčių. Štai Deividas Maziliauskas iš Lietuvos išvyko prieš septynerius metus, sausio 23-iąją.  „Labai puikiai atsimenu tą dieną. Gal todėl, kad kelionė į Norvegiją buvo didelis ir neįprastas žingsnis mano gyvenime“, – pasakojimą pradeda jaunas vyras. Kaip jam sekėsi įsikurti Norvegijoje, skaitykite rubrikoje „Emigrantai“.

Kitas mūsų pašnekovas – privačios detektyvų įmonės „Temidės žiedas“ vadovas Arūnas Sinevičius. Vos išgirdus „privatus detektyvas“, prieš akis išnyra filmų herojai – Erkiulis Puaro, Šerlokas Holmsas, iki šiol žavintys neeiline įžvalga, aštria logika ir erudicija. Ar šių laikų seklių kasdienybė irgi kupina pavojų ir nuotykių, sužinosite atsivertę interviu „Moterys neištikimos ne mažiau nei vyrai“.

Na, o geštalto ir šokio judesio terapijos praktikė, psichologinių seminarų vedėja ir patirtinių kelionių organizatorė Ramunė Jaliniauskaitė-Truncė sako, kad patraukliausia yra ta moteris, kuri gerai save pažįsta ir mėgaujasi tuo, ką daro. Tokia labiausiai žavi ir vyrus. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Tikrasis seksualumas ateina su branda“.

Populiarus atlikėjas, TV projekte „Chorų karai“ pirmąją vietą iškovojusio choro „Feniksas“ generolas Stanislovas Stavickis-Stano teigia, kad kasmet dalyvaudamas šioje laidoje iš naujo išgyvena pačius giliausius jausmus ir įgyja neįkainojamos patirties. Daugiau pikantiškų smulkmenų apie atlikėjo gyvenimą ir kūrybą – rubrikoje „10 faktų“.

Taip pat skaitykite: Modelis ir teisės studentė Aušra Pekarskaitė: „Negalia man niekada netrukdė siekti savo svajonių“

Naujajame „Ji“ numeryje rasite ir naudingų grožio patarimų. Visos nori džiaugtis švelniai įdegusia oda. Deja, saulėtas dienas galime suskaičiuoti ant rankų pirštų. Laimė, yra būdų, kaip džiaugtis vasarišku įdegiu ir be saulės vonių. Plačiau apie tai – straipsnyje „Savaiminio įdegio priemonės“.

Artėjant vasarai, miesto gatvėse pastebime vis daugiau dviratininkų, o parkuose – bėgikų. Jei norite išsikelti iššūkį ir drauge su tūkstančiais žmonių bėgti maratoną ar tiesiog maloniai praleisti laiką, padailinti kūno linijas, šie patarimai jums (straipsnis „Kaip pradėti bėgioti“).

Prognozuojama, kad ateityje miestai augs vis sparčiau, todėl didės ir oro tarša, daugės automobilių spūsčių ir pan. Jau dabar ieškoma sprendimų, kaip miestus kurti kuo sveikesnius. Kokį miestą galėtume pavadinti sveiku? Ko gero, tokį, kuriame būtų rūpinamasi gyventojų sveikata, žmonės galėtų kvėpuoti švariu oru, norėtų daugiau judėti ir daugiau laiko leisti lauke.

Kad šios sąlygos būtų įvykdytos, mieste turėtų būti kuo daugiau žaliųjų zonų: parkų, sodų, gėlynų, taip pat specialių takų pėstiesiems ir dviratininkams, na, ir, žinoma, kuo mažiau automobilių. Ar tai įmanoma, ar tokių miestų yra ir kaip jie kuriami skaitykite straipsnyje „Sveikiausi pasaulio miestai“.

Taip pat skaitykite: Gruzijos Adžarijos regiono virtuvės perlai: nuo chačapurio iki padažo iš „medžio“

Prasidėjus egzaminų maratonui, nervinasi tiek abiturientai, tiek jų tėvai. Juk mokyklos baigimo rezultatai lemia tolesnę vaiko ateitį ir perspektyvas. Kaip kuo ramiau išgyventi šį periodą – trampliną į savarankišką gyvenimą ir karjerą – sužinosite atsivertę straipsnį „Kad egzaminai nekeltų streso“.

Na, o mistikos mėgėjus tikrai turėtų sudominti straipsnis „NSO vizitai – jau nebe paslaptis?“ Šiais laikais jau retas kuris kelia klausimą, ar egzistuoja nežemiškos civilizacijos, ar ateiviai lankosi mūsų planetoje, ar tai tik laki žmonių fantazija. Dabar svarstoma, koks ateivių lankymosi Žemėje tikslas, kokių jų rūšių yra ir ar nekelia pavojaus žmonijai...

Nusidėvėjo baldai, apšiuro gobelenas? Kyla klausimas: pirkti naujus baldus ar atnaujinti senus? Jeigu nežadate investuoti į kokybiškus naujus minkštuosius baldus, kurie kainuoja brangiai, protingiausia juos atnaujinti. Kaip išsirinkti baldų apmušalus, skaitykite rubrikoje „Jaukūs namai / patarimai“.

Kodėl iki šiol neturiu gyvenimo draugo, nors esu ir nebjauri, ir nekvaila, ir gera? Tokių klausimų sau užduoda daug moterų ir neretai kaltę dėl savo vienatvės suverčia vyrams, kurie neva nesugeba jų tinkamai įvertinti. Bet ar tikrai dėl visko kalti vyrai, skaitykite straipsnyje „Kodėl manęs niekas nemyli?“

Taip pat akiračiui praplėsti siūlome „pakeliauti“ po Gruziją (rubrika „kelionės“), o širdžiai pamaloninti – meilės istoriją. Na, o šeimininkės, kaip visada, ras  naujų patiekalų receptų.

Vasarai artėjant, ant mūsų stalo randasi pirmųjų gėrybių: saldžių kvapių braškių, gaivių agurkėlių, sultingų špinatų lapelių, rūgštele stebinančių rabarbarų stiebų. Mėgaukitės jomis – pasigaminkite keletą lengvų patiekalų (rubrika „Virtuvė / skanu ir paprasta“).

 Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius