Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 19

Naujajame „Ji“ numeryje – viskas apie magišką nuotraukų galią

Pasak magijos žinovų, žmogaus nuotrauka yra tarsi raktas, padedantis prisijungti prie asmens it prie kompiuterio.
Žurnalo „Ji“ viršelis (8) nr.
Žurnalo „Ji“ viršelis (8) nr. / Redakcijos archyvo nuotr.

Ar išties galima diagnozuoti ligas, gydyti ar kitaip paveikti žmogų per fotografiją, teiraujamės parapsichologo, astrologo Vladimiro Azanovo ir mokslininko, bioenergetiko prof. Jono Algimanto Dainausko. Jei smalsu, ką slepia nuotraukos, nepraleiskite numerio temos „Magiška nuotraukų galia“.

„Priklausomybės nuo mobiliųjų telefonų, kompiuterių, televizoriaus tapo šių dienų kasdienybe. Tai neabejotinai trikdo mūsų gyvenimą“, – pastebi Kauno medicinos klinikos „Mirameda“ sveikatos psichologas Lionius Demjanovas. Apie virtualiojo pasaulio spąstus, kaip į juos nepakliūti, skaitykite interviu „Virtualus pasaulis įtraukia nepastebimai“.

Kita mūsų žurnalo pašnekovė – šamaninio kvėpavimo technikos specialistė Birutė Ališauskaitė sako, kad laimingo gyvenimo receptas labai paprastas. Nors ir skamba banaliai, svarbu išmokti gyventi čia ir dabar.

„Vis laukiame iš gyvenimo kažko, kas bus geriau kitą dieną – kai baigsime mokslus, kai gausime darbą, kai užauginsime vaikus, kai sulauksime anūkų, kai įsigysime butą, namą ar automobilį.

Daug netenkame gyvendami praeitimi arba rytojumi, nes nepatiriame šios akimirkos pilnatvės. Ir nė nepastebime, kai kažko belaukiant gyvenimas prabėga pro šalį. Tu negyveni, o tarsi praeivis-turistas stebi jį iš šalies“, – gyvenimo išmintimi dalijasi pašnekovė interviu „Gyvenimas yra spontaniškas šokis“.

Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi jauni žmonės, augę šeimose, į kurias buvo nukreiptas visuomenės dėmesys? Ar įmanoma nesureikšminti žinomumo, garsių tėvų padėties ir žengti pasirinktu keliu? Apie tai atvirauja Inga Stumbrienė ir kiti garsių tėvų vaikai straipsnyje „Garsi pavardė įpareigoja?“

Projekto „Šok su manimi“ aistros jau nurimo, suknelės ir bateliai sugrąžinti į lentynas, tačiau ant parketo besisukusi laidos „TV pagalba“ žurnalistė Sandra Žutautienė su šokiais neketina atsisveikinti. Plačiau apie Sandros sumanymus skaitykite rubrikoje „10 faktų“.

Jeigu ketinate atsikratyti žalingo įpročio ir sumažinti rūkalių gretas, tačiau nelabai sekasi tai padaryti, jums pravers straipsnis „10 patarimų, kaip mesti rūkyti“. Taip pat padidėjus sergamumui gripu ir ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis, priminsime, kaip padėti karščiuojančiam vaikui (straipsnis „Kimba virusai“).

Tiems, kurie domisi sveika mityba, veganizmu, siūlome nepraleisti straipsnio „Kuo veganai keičia mėsą?“. Neseniai daugelis dietologų apie veganinę mitybą atsiliepdavo skeptiškai. Regis, laikai keičiasi. Naujausi tyrimai rodo, kad maitintis augaliniu maistu sveika...

Taip pat skaitykite: Grikių dieta: svoris krinta greitai ir lengvai

Naujajame numeryje rasite daug įdomių temų jūsų laisvalaikiui. Šįkart siūlome pakeliauti po Suomiją (rubrika „Kelionės“), sužinoti, kokių yra originalių būdų sužibėti po mirties... (rubrika „Spektras“), kaip balkone įsirengti jaukią oranžeriją (rubrika „Jaukūs namai“), taip pat rasite naudingų grožio ir mados patarimų.

Ir, žinoma, nepamiršome rūpestingų šeimininkių! Laisvadieniais neapsikentusi vaikų maldavimų traukiate į piceriją ar užsisakote karštą picą į namus? Šį savaitgalį keiskite įprotį ir iškepkite ją pačios – miltų nubarstytas gamybos procesas patiks visai šeimai! Naujajame numeryje rasite įvairiausių, net mielinių picų receptų.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir malonaus skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius