Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 26

Naujajame žurnalo „Ji“ numeryje – didysis 2015 metų horoskopas!

Artėjant Naujiesiems, daugelis susimąsto, kokie bus ateinantys 2015-ieji, pagal kinų tradiciją, Ožkos metai. Ką jie atneš: sėkmę ar išbandymus? Astrologai sako, kad kiekvienam zodiako ženklui metai bus tikrai savaip įsimintini...
Žurnalo „Ji“ viršelis, 52 nr.
Žurnalo „Ji“ viršelis, 52 nr. / Redakcijos archyvo nuotr.

Įprasta, kad metų pabaigoje prisimename nuveiktus darbus, dalijamės gražiausiomis istorijomis. Svetimoje šalyje laimę suradusiai Eglei Lasavičiūtei-Lydon pastarieji metai buvo išties įspūdingi. Trisdešimt dvejų moteris sako, kad jei kas nors būtų išpranašavęs, jog per kitas šventes bus jau nebe trise, o šešiese, būtų tik smagiai nusijuokusi. Kaip ir dėl gyvenimo svetur – Eglė niekada neturėjo svajonės palikti Lietuvos ir vykti laimės ieškoti už jūrų marių. Moters gyvenimo istorija patvirtina, kad stebuklų tikra būna...

Šiame numeryje rasite ne tik didįjį Medinės Ožkos metų horoskopą. Apie astrologijos subtilybes ir kaip elgtis, kad gyvenimas taptų šviesesnis, paklausėme vedų astropsichologės Eglės Giedrienės. „Horoskopai yra tarsi mažos programėlės, kurios dažnai užkoduoja žmones nepagrįstai džiaugtis arba, atvirkščiai, užkrečia baime dėl nelaimingos rytdienos ir pan. Nors... iš tiesų galima sudaryti ir rimtas astrologines metų prognozes. Egzistuoja bendrieji kosmoso dėsniai, kuriems visi esame pavaldūs. Įvykiai danguje, planetų padėtis neišvengiamai veikia kiekvieną mūsų“, – tikina specialistė.

Kokia metų pabaiga be finansinių reikalų aptarimo? Besidominčioms mada siūlome įdomų straipsnį apie brangiausius pasaulyje mados ženklus. Ar žinojote, kad vienų seniausių pasaulyje mados namų „Louis Vuitton“ vertė – net 29,9 mlrd. JAV dolerių!

Nors už lango pusnynų nematyti, oda šaltymečiu vis dėl to reikalauja deramos priežiūros. Kauno klinikos „Grožio pasaulis“ specialistė Ugnė Želvytė mielai sutiko patvirtinti tiesas ir paneigti mitus apie odos priežiūrą žiemą. Jeigu norite džiaugtis sveika ir švytinčia oda, pasinaudokite specialistės patarimais.

Jei kasdien patiriate stresą, per mažai miegate, valgote nevisavertį maistą, dažnai kimba peršalimo ligos, gali pristigti būtiniausių vitaminų. Kuo jie svarbūs ir kaip papildyti jų atsargas – straipsnyje „Mums reikia vitaminų!“.

Psichologė Rasa Aukštinaitytė cituoja bestseleriu tapusios knygos „Gyvenk lengviau!“ autoriaus A. Matthewso žodžius: „Nevykėliai taip įsigilinę į tai, ko negali padaryti, kad galiausiai nebelieka nieko, ką jie padaryti gali. Pozityviai mąstantys žmonės koncentruojasi į savo galimybes ir pasiekia trokštamus rezultatus.“ Tad straipsnyje „Leiskite sau būti laimingai“ specialistė pataria, kaip susigrąžinti laimės jausmą.

Jeigu naujais metais planuojate atnaujinti būstą, straipsnis „2015-ųjų interjero tendencijos“ – kaip tik jums. „Pantone“ spalvų institutas viena iš 2015 m. interjero spalvų paskelbė vynuogynų žalią. Šis pasiūlymas palankus norintiems pabėgti nuo miesto mūrų ir sukurti namuose mažytę oazę, alsuojančią gaivia žaluma ir saulėje sirpstančių uogų aromatu.

„Virtuvės“ rubrikoje šį kartą – viliojantys patiekalai svečiams, gardūs kepiniai su aguonomis ir nepakartojamo skonio tinklaraščio apie maistą autorės Renatos Ničajienės varškės „Tinginys“.

Šiuos ir daug kitų įdomių straipsnių skaitykite 52-ąjame žurnalo „Ji“ numeryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius