-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienam garsiausių Lietuvos operos solistų sugrįžimai namo būna sunkūs

Vienas garsiausių ir talentingiausių Lietuvos operos solistų itin vertinamas melomanų ir klasikinės muzikos profesionalų – jo balsas skamba garsiausių Europos teatrų pastatymuose, o darbų grafikas jau dabar užpildytas iki 2019-ųjų. Tačiau kaina, kurią Kostui Smoriginui jaunesniajam tenka mokėti už sėkmę, – labai didelė.
Kostas Smoriginas
Kostas Smoriginas / „Vilnius City Opera“ nuotr.

„Mano sugrįžimai namo visada būna sunkūs – reikia priprasti prie šeimos ir vaikų, o vaikams lygiai taip pat reikia priprasti prie manęs. Kartais jie žiūri ir aš matau, kad jie nustebę, kodėl šitas žmogus jiems kažką leidžia arba neleidžia, aiškina, ką daryti, reguliuoja gyvenimą“, – LRT gyvenimo būdo laidai „Gyvenimas“ prisipažino baritonas Kostas Smoriginas jaunesnysis.

Vilniuje esančiuose namuose, kur K.Smorigino jaunesniojo laukia žmona Dainora ir trys vaikai, solistas būna vos keletą mėnesių per metus. Ir šįkart kelioms savaitėms grįžęs į Lietuvą Kostas negali mylimiausiems žmonėms skirti tiek laiko, kiek norėtų, nes repetuoja vieną pagrindinių – Skarpijos – partijų netrukus Lietuvą sudrebinsiančiame „Toskos“ pastatyme.

„Mudviem abiem su Kostu didžiausia vertybė yra šeima. Esame išgyvenę ir ilgus išsiskyrimus, kai jis dainuodavo tolimiausiose šalyse, ir keliaudavome kartu su mažais vaikais. Visokių išbandymų esame patyrę, tačiau tikėjimas mūsų santykiais niekada nesušlubavo“, – pasakoja D.Smoriginienė.

Vis dėlto moteris puikiai supranta, kad jos vyrą nuolat supa gražios moterys ir gerbėjos, medžiojančios sėkmės lydimus vyrus.

„Neįsivaizduoju, kaip galima dėl trumpalaikio nuotykio sugriauti tai, ką dešimt metų kartu kūrėme. Be to, negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų. Aš taip tiesiog nemoku – toks jau esu“, – prisipažino garsių teatro bei kino aktorių Dalios Brenciūtės ir Kosto Smorigino sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius